2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyy deme yaaa ben nedense şu çiş kaçırma vakamdan sonra çok korkar oldum haa sürekli w.c gidiyorum acaba bir ıslaklık yada sıvı varmı diye:(

ya mutlaka bu genellemenin terside vardır ama genelde öyle oluyo diyo annem o suyu anlarsın aslım şöle diyim beyaz don giyin hep anlarsın idrar hafif sarımsı ama o su farklı bişi oluyo kotu kokuyomuş o suda öle birden patlamazmış azar azar gelip suyu azaltırmış doğumun yaklaştığını ordan anlarmışız korkma cnm benim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ya mutlaka bu genellemenin terside vardır ama genelde öyle oluyo diyo annem o suyu anlarsın aslım şöle diyim beyaz don giyin hep anlarsın idrar hafif sarımsı ama o su farklı bişi oluyo kotu kokuyomuş o suda öle birden patlamazmış azar azar gelip suyu azaltırmış doğumun yaklaştığını ordan anlarmışız korkma cnm benim

off huyum kurusun beyaz çamaşır hiç sevmem ben giymemde:(ama sanırım artık tedirgin olmaktansa giymekte fayda var almak lazım..evet kötü kokuyormuş o gelen sıvı bende öyle duydum tubişim..benim arkadaşıma olmuş o gece boyunca sürekli w.c kalkmış ve her kalktığında idrarla birazda suyundan gitmiş sabah diyor eşimi işe göndermek için bir kalktımki hiç kalmamış suyum karnım inmiş resmen ve yamulmuş haldeydi demişti..hemen hastaneye gitmişler gece başlamış doğumu ama anlamamış:)ve idrarlada atmış amnio sıvısını:):)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
off huyum kurusun beyaz çamaşır hiç sevmem ben giymemde:(ama sanırım artık tedirgin olmaktansa giymekte fayda var almak lazım..evet kötü kokuyormuş o gelen sıvı bende öyle duydum tubişim..benim arkadaşıma olmuş o gece boyunca sürekli w.c kalkmış ve her kalktığında idrarla birazda suyundan gitmiş sabah diyor eşimi işe göndermek için bir kalktımki hiç kalmamış suyum karnım inmiş resmen ve yamulmuş haldeydi demişti..hemen hastaneye gitmişler gece başlamış doğumu ama anlamamış:)ve idrarlada atmış amnio sıvısını:):)

Ya farketmek zor olabilir gerçekten...Allah yardımcımız olsun...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hım aslım bende çok duydum böle olan fakat sık sık kontrole çağırması lasım doktorun sen devamlı kontrol et bende hiç sevmiyorum beyaz don ama şu son zamanlarda giymek iyi olacak farketmek açısından onunda mı kızı oldu?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızz tuğbişim şimdi bir arkadaşım geldi sohbet ederken doğum parası alacakmısın dedi bende evet rapor bittikten sonra maaşın 4 katı dedim.oda yok doğurduktan sonra sgk doğum yardını veriyor ablam aldı 1080 tl dedi hastane masrafları için veriliyor o dedi o ne ya ben hiç duymamştım bilgisi olan varmı??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz tuğbişim şimdi bir arkadaşım geldi sohbet ederken doğum parası alacakmısın dedi bende evet rapor bittikten sonra maaşın 4 katı dedim.oda yok doğurduktan sonra sgk doğum yardını veriyor ablam aldı 1080 tl dedi hastane masrafları için veriliyor o dedi o ne ya ben hiç duymamştım bilgisi olan varmı??

valla 2 senedir bu işler uğraşıyorum öle bişi hiç duymadım akşam bir babama sorayım ne diycek bakalım belki farklı bir yasa çıkmıştır... en son 2 hafta önce bir doğum vardı o zamana kadar yeni bi yasa duymadım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

valla 2 senedir bu işler uğraşıyorum öle bişi hiç duymadım akşam bir babama sorayım ne diycek bakalım belki farklı bir yasa çıkmıştır... en son 2 hafta önce bir doğum vardı o zamana kadar yeni bi yasa duymadım

valla banada saçma geldi bende daha yeni duydum bir sor hayatım baban bilir nasılsa

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

aslım sen özel sektörde çalışıyorsun demi.. Memurlukta böyle bişey yok ama bblau sorabilirsin. Oda özel sektörde prosedürü biliyordur..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
koltukarınn yerlerini degiştirdimm ittirerekten yavas yavas.. ay böle olmadı sanki. ama öbür türlü de ben sevmiyorum. ne olcak bu salonunn hali:ates:

kargo haaala gelmedi:sinir:

kızlar benim karnım kücüldü yaf. yok cnm diodum ama bi iki kişi daha söledi. asagıya zaten indi dogal olarak ama bide miniklesti sanki:eek:ys:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla banada saçma geldi bende daha yeni duydum bir sor hayatım baban bilir nasılsa
sorayım bakalım bu kanunlar ondan sorulur malum mali müşavir olmak kolay değil 1000e yakın sigortalı çalışan var şirketlerde kaç tane doğum raporu geçiyo elinden vardır bir sallamasyonu bu işin
aslım sen özel sektörde çalışıyorsun demi.. Memurlukta böyle bişey yok ama bblau sorabilirsin. Oda özel sektörde prosedürü biliyordur..

babuş bilir maşallah herbişeyi biliyo bacım ama yasal prosedürünü biz resmi muhasebeler daha iyi bilir -ayse

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
koltukarınn yerlerini degiştirdimm ittirerekten yavas yavas.. ay böle olmadı sanki. ama öbür türlü de ben sevmiyorum. ne olcak bu salonunn hali:ates:

kargo haaala gelmedi:sinir:

kızlar benim karnım kücüldü yaf. yok cnm diodum ama bi iki kişi daha söledi. asagıya zaten indi dogal olarak ama bide miniklesti sanki:eek:ys:

kız senin cadı toplanmıştır yine bi yere kontrolun ne zamandı yarın demi sorarsın bakalım ecrincim

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yrın sabah kontrolüm. yok kız oynarken de böyle. capta bi azalma var sankim. kilo da vrmedim ama du bakk cekcem sana 2 resim arasındaki farkı bulcan:D

Ecrincim gerçekten karnımız aşağı indi ve sanki küçüldü gibi.. Özellikle sabahları gaz felanda olunca küçük görünüyor..

ya benim göz kapaklarımda şiş.. makyajda yapmadım ne paspal oldum ya...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar uyuz olup geldim
ne sinir adam yaaaaaaaaaaaa

nst iyi yine sancı yok
yatağa yattım
hemen aleti sürttü
suyu iyi
kgsu kaç olmuş dedim
her seferinde kg sölemiyoruz dedi tersleyerek
her seferinde sölemiyosun zaten geçen sölemedin dedi
asistanına seslendi kartı getir diye
en son şu kadarmış dedi
çok zor sanki kg ölçmek yaaaa
kgsu değil suyu önemli benim için dedi
sanki benim için önemsiz
hareketleri nasıl dedi ii dedim
kalktı gitti
toplandım yanına gittim
suyu iyi derken artış mı var geçen seferki seviyede mi dedim
geçen seferkini bilemem şu an ii demesen mi
ulan kg sorunca kartan açıp bakıyon da senin için önemli olan suyun seviyesinşi niye bilmiyon asdfsgofjhsıodghfsdg dicektim kendimi zor tuttum
salı günü yine gel dedi
o hışımla çıktım
3 paket cips
2 şişe gazoz
1 şişe vişne suyu
1 şişe şeftali suyu
1/2 kg patlatmalık mısır alıp geldim
şimdi yiyom
hadi bana afiyet olsun

bacım adam iyi bir doktor ama tersinden kalkmış olabilir cünkü tipi ters bi adam biliyon işte o yüzden demiştim sana ben o adamın sıfatını sevmedim die allah yardımcın olsun herşeyi iyiyimiş şükür bekliycen balım yada adamın ümüğünü sıkcan :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar uyuz olup geldim

nst iyi yine sancı yok
yatağa yattım
hemen aleti sürttü
suyu iyi
kgsu kaç olmuş dedim
en son şu kadarmış dedi
sanki benim için önemsiz
kalktı gitti
toplandım yanına gittim
ulan kg sorunca kartan açıp bakıyon da senin için önemli olan suyun seviyesinşi niye bilmiyon asdfsgofjhsıodghfsdg dicektim kendimi zor tuttum
salı günü yine gel dedi
o hışımla çıktım
3 paket cips
2 şişe gazoz
1 şişe vişne suyu
1 şişe şeftali suyu
şimdi yiyom
hadi bana afiyet olsun

yemeee kızz hepsiniiii catlıcann :D dr aksamdan karısıyla kavgalıydı heralde bosver:D daha güzel bak beben iimişş. dogurmak istemiyodun yaa allah gönlüne göre verdi. beklebakam simdi 1 hafta daha:D gül accık neselenn:ninni:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar uyuz olup geldim

nst iyi yine sancı yok
yatağa yattım
hemen aleti sürttü
suyu iyi
kgsu kaç olmuş dedim
en son şu kadarmış dedi
sanki benim için önemsiz
kalktı gitti
toplandım yanına gittim
salı günü yine gel dedi
o hışımla çıktım
3 paket cips
2 şişe gazoz
1 şişe vişne suyu
1 şişe şeftali suyu
şimdi yiyom
hadi bana afiyet olsun

Şükür Hayatım bi sorun yok.
En azından doğum yapmıyorsun buda iyiidr..
bebiş acaba normal doğum için angajman olmuşmu yani rahime yerleştimi.
bunla ilgili bişey söyledimi..
sen prof. gidiyorsun galiba onlar bi garip oluyor bazen..
Yediklerine gelince maşallah diyeyim..
ben de dün akşam fast food şeyler yedim, sonrada pişman oldum:(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bacım adam iyi bir doktor ama tersinden kalkmış olabilir cünkü tipi ters bi adam biliyon işte o yüzden demiştim sana ben o adamın sıfatını sevmedim die allah yardımcın olsun herşeyi iyiyimiş şükür bekliycen balım yada adamın ümüğünü sıkcan :D

Benide geçen gittiğimde doktorum sinir etti.
Kafası yine öndenmi gidiyor dedim.
Değiştiremeyeceğimz şeylere bakmaya gerek yok dedi.
Kilosu kaç dedim, o kadar önemli değil dedi.
Adamın ümüğünü sıkacaktım:)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar uyuz olup geldim

nst iyi yine sancı yok
yatağa yattım
hemen aleti sürttü
suyu iyi
kgsu kaç olmuş dedim
en son şu kadarmış dedi
sanki benim için önemsiz
kalktı gitti
toplandım yanına gittim
salı günü yine gel dedi
o hışımla çıktım
3 paket cips
2 şişe gazoz
1 şişe vişne suyu
1 şişe şeftali suyu
şimdi yiyom
hadi bana afiyet olsun

son haftalarda bize maceralar yaşatan, türlü duyguları tattıran doktorlarımız var ne diyim :D
oğlun iyiymiş, çok şükür hayatım, boşver doktoru...

ben de öğle yemeğinin üstüne 1 kase sütlaç, 4 tane bolçi yedim, pişman değilim :eek:ky: daha olsa yerdim. afiyet bal şeker olsun, tosunuma löp löp et olsun

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
önceki göbegimi silmişimm neden acepp:ates: neyse bu son göbegimm kızlarrr.. oturunca dizime oturuyo o da:eek:ys:

di-CYTQ.jpg

bu da salonu yeni getirdigim hal. yastıkları düzeltmedim ama. simdi bi öncekinde yesil le mürdüm koltuk, cicekli koltugun yerindeydi. nasıl olmuss yoksa eski haline mi getireyim-rgulu

di-DG3E.jpg

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar uyuz olup geldim

nst iyi yine sancı yok
yatağa yattım
hemen aleti sürttü
suyu iyi
kgsu kaç olmuş dedim
en son şu kadarmış dedi
sanki benim için önemsiz
kalktı gitti
toplandım yanına gittim
salı günü yine gel dedi
o hışımla çıktım
3 paket cips
2 şişe gazoz
1 şişe vişne suyu
1 şişe şeftali suyu
şimdi yiyom
hadi bana afiyet olsun

öncelikle hoşgeldin şeker iyice sinir olmuşsun haklısında bunların sağı solu belli olmuyor bir soru soruyosun sanki konuyla alakasızmış gibi cevap veriyorlar sen yinede yediklerine dikkat et miğdeni bozma

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar