ayy kimselerr yokkk.. sabahtan beri 8 sayfa yazılmıss aman yarabbi:sok:
görümcem güzel kahvaltı hazırlamıs masallah. diger 2 görümcem ve esimin halası yengesi, kayınvalidem de vardı dogal olarak. ama neden bilmiyorum bugün bi sinir bi stres hali var üstümde.kendimi cok degişik hissediyorum. üflesen zatürre olurum yani bülent ersoy un dedigi gibi

görümcem bi yarım saat zara ya gidip gelcekti. elbise bulamıycagımı bile bile sırf kayınvalidem soguk gitme dedi diye kalktım gittim mesela

ys:
hava cok soguk gelin bizde kalın dedi ne münasebet cnm acar klimayı otururuz dedim

ys:
sonra arabada da esime tav oldum. öne oturdum onlar arkadan geliyolardı. sen harbiden garipsin ya niye kosup öne oturuyosun dedi. hamileyim ben koca göbegimle oturamam arkaya kusura bakma dedim. neyse annesi falan bindi, iki de görümcem var arabada anne ecrin hamile diye öne oturdu dedi. 3 defa tekrar etti bu cümleyi. kayınvalidemde otursun oglum tabi askolsun dedi. hiiiççç yorum yapmadım. görümcem asıl hamile diye öne oturmaması lazım dedi. bende ne alaka dedim. işte kaza olsa göbegim carpsa falanmıs. arka cok rahatsız dedim kapattım konuyu. ama onlar inince esime kızdım yine. ne odunsun ya niye annen öne otursun prestij işi mi bu yıllarca kocasının yanında oturmadı mı dedim.. neymişş kadının kocası ölmüşş,zaen bunalımdaymıs içi gidiyomus annesine. annenin koltuklarını kabartcam diye hareketlerini ayarlayamıyosun dikkat et, alıcam kendime bi araba kökten cözücem bu işi dedim. allah ım tut tut döv yaaa.. olayın dinen günah sevap durumunu bilemiyorum ama topluca gözüme batıyo herbisey..:sinir::sinir: