2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom şimdi 2 akşamdır özelliklede akşamları oluyor kız aşağıya eliylemi artık ayağıylamı neresiyle tepiyorsa her vurduğunda benden idrar gidiyor(yada ben idrar sanıyormuşum)doktoru aradım bir sordum öylesine panik oldu oda hemen gel bi dedi dedim hemen gelemem eşimden dolayı ozaman sabah bir gel suyuna bakmam lazım giden suda olabilir dedi nst yede girmen lazım sancına bakalım dedi:(:(yaa böyle işte

Allah Allah, illaki çiş ile o sıvının ayırt edilebilmesi mümkün değil midir acaba? Yarın sabahtan gidicen dimi doktora? Bence idrardır o, su azar azar gelmez bildiğim kadarı ile ama tabi görün mutlaka..Haberlerini bekliyoruz yarın.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ya ağzından yel alsın manyak manyak konuşma dövecem haaa:sinir:

allah yardımcın olsun bacım çok dşünmeyin herşey olacağına varır

:kahkaha: yok sen bukızı mıncırmak istosun doğsunda bakayım edeyim diyosun

aslında çok panik yapmıyorum ve endişelenmiyorum. Hiç olmadığım kadar rahatım.. Allahıma emanet. Ama galiba bilnçaltınamı yerleşiyor anlamadım..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Allah Allah, illaki çiş ile o sıvının ayırt edilebilmesi mümkün değil midir acaba? Yarın sabahtan gidicen dimi doktora? Bence idrardır o, su azar azar gelmez bildiğim kadarı ile ama tabi görün mutlaka..Haberlerini bekliyoruz yarın.

valla canım idrardı sanırım dedim nerde biliyorsun aslı hanım dedi kaldım ml gibi telde:Dne biliyim yaa oturup inceleyecek değilim ya sanki 40 tane doğurdum ilk defa yaşıyorum ben dingil diyesim gelsi:Dveririm gelicem mecbur yarın işe 1 arkadaş daha izinliymiş yoksam kayacaktımda öyle bir şansım kalmadı yani:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay getirmediler mi uyuzlar.

hayır cnm getirmediklerini geçtim adam 10 günde 30 küsür yalan sıktı yaa şerefsizzz deli oldum yok cenazem var yok kardeşim evlendi yok hazır mobilyalar sevkiyatcıyı bekliyorum arıyoruz hazırlıyorum abi onlarla ilgileniyorum cilacıdayım en son 2 saat önce aradık dediği laf arabayı bağladılar trafikteyim onunla uğraşıyorum git sık kırtlağını öldüresim var bare getirmiyosun bu kadar yalan konuşma:sinir:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
neyse ben çıkıyorum kızlar eşim yok bugün özgür takılacakmış bende arkadaşımı yemeğe çağırdım o gelip alıcak beni annemlerle tanıştırıcam bakalım...yarın görüşürüz inşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İşte perdemiz de bu teyzeleri :) Makinamızın flash ı bozulduğu için biraz karanlık çıktı ama...

Anammm ne kadan sevimliiii :utan: Çok güzel olmuş canım bayıldım maşallah.

kızlar dün park yatağını aldık akşam eşim binbir zahmetle kurdu bakalım beğenecekmisiniz:D
bu rada gördüğünüz minili battaniyede annesinin yani benim başlayıp elime yüzüme bulaştırdığım ve en son anneannesinin tamamladığı battaniye:D:D

Oy oy Asya kıza yakışır bir yatak :) Güle güle yatsın, uslu uslu uyusun içinde inşallah kuzum :)

delirmek üzereyimm.. sanıyorum 10 a yakın telefon görüsmesi yapptım.. ben yazayımm siz de bana anlatın. ilkii mezun oldugum okulun bürosu:

ii günler. diplomam kayboldu ygs basvuru için bilgi alıcam güven bey ada hüseyin beyle görüsebilir mişyim zart zurt..
cevapp: hüseyin bey artık yok, güven bey seminerde ancak pazartesi bilgi alabilrsiz..
benn: ama basvuru pazartesi bitiyo rehber ögretmenle görüseyim madem..

adamın cep numarasını bana verdi saolsun.. adamla da diyalog su:

hocam işte böle böle..

reh. ögretmen:anladım ama buraya gelmen lazım güven bey yok.

ben:hpcam baska yolu yok mu bunun kargo falan.

reh. ögretmen:işte sana postayla gönderilmezi lazım ama bende burda senin izmirde kaydını almayanların işlerini yapyorum cok yogunum. güven bey de yok. yapamyız. orda tanıdık bi okul müdürü varsa hallederler. cünkü zaten sistemde görünüyosun..

ok tesekkürler..

bi sonraki burdaki bi lise dün görüsmüstüm:

müdür yar:anladım cnm bizim için riskli bi durum bu ama.

bi sonraki konusma izmirde 1 yıl okudugumm lise olcaktı ama müdrü ve müdür yardımcıları okulda yok ne hikmetse...

sonra meb izmir in halkla ilişkileri. olayın konusu aynı ama konusmanın sonu söyle.
hanımefendi bu işş izmirden oluyomu olmuyo muu ben basvuru yapamıyo muyumm terbiyesizlik yapmayın sakince cevap verebilirsinizz.
o da söyle diyo benn sakinim siz anlatamıyosunuz.
hayır sen anlamak istemiyosun terbiyesiz ve suratına kapattım..

Aman iyi yapmışsın :D benim eşime de lise diploması lazım olmuştu, kaç telefon görüşmesi yaptı yollamadılar, illa gelip alcaksınız dediler..Mecbur gitti aldı.

neyse ben çıkıyorum kızlar eşim yok bugün özgür takılacakmış bende arkadaşımı yemeğe çağırdım o gelip alıcak beni annemlerle tanıştırıcam bakalım...yarın görüşürüz inşallah

Kendine iyi bak canım yarın habersiz bırakma bizi

azom, nazocum beni faceden eklemiş, bende seni ekledim:) beni kabul edersen sevinirim:)

Şimdi sen diyince görüp kabul ettim canım, çok datlusun maşallah :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canımcım YGS başvur tabii, bebekte olsa halledersin. İş güç edinmek çok önemli..Senden yaş olarak büyük biri olarak sana bir tavisyem var.. Hayata asıl ve kendi ekonomik özgürlüğünü kazan. Yaşın çok genç ve sende o yetenek var bence..

ayy evet evde oturunca anladım ben sıkıntıyı. hiç bana göre degilmiş. daha önce calıstıgımdan farkedememştim. bide aö. de maliye okuyodum. izin alıp sınava giremedim, sonra kaydı kacırdım derken 1 yılım heba oldu. bende bu yıl kayıt yeniletmedim kendim sınava gircem diye. sınava girmezsem resmen yazık olmus olcak 2 yılıma.ama diploma cok sorun oldu kayıp oldugu için. 2 gündür bayılttılar beni. yarın arkadasımın annesi gidicek okula insallah verirler sorunsuz da gitmek zorunda kalmam. yoksa persembe bana ayvalık yolları gözükcek:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çok güzeller...
ben daha alamadım ya, pzt isimsiz oğlum gelecek şekeri yok :)

2 günlük işte balım önemli olan aradığını bulmak biz bu ilk resimin olduğu bibloyu bir yerde görebildik sadece yok ama çok sevimli oğlumu böle yaramaz haylaz hayal ettiğim için güsel bir esprisi olur die düşündüm hastane şekerlerimde farklı onlar hazır kenarda duruyo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlarr mevlüt şekerlerim belli oldu gibi dün görümcem aradı tuğba buldum istediğin şekerlerden ama burda değilmiş istanbulda çıktı

Ekli dosyayı görüntüle 10216 bundn ellerinde 35 adet kalmış şubat başı gelceğini söylüyolar ama gelmesse şu alttakilerden ilave etcem 15-20 tanede

Ekli dosyayı görüntüle 10215

İkisi de çok güzel ama 1.si daha tatlı :D

azoo ve tansel, iyi haberlerle gelmişsiniz ne güzel :)

Sağol tatlım

çok güzeller...
ben daha alamadım ya, pzt isimsiz oğlum gelecek şekeri yok :)

Ben de şeker siparişi verirken isim konusunda kararsızdım.Onun için "hoşgeldin küçük adam" yazdırdım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar