2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar dün park yatağını aldık akşam eşim binbir zahmetle kurdu bakalım beğenecekmisiniz:D
bu rada gördüğünüz minili battaniyede annesinin yani benim başlayıp elime yüzüme bulaştırdığım ve en son anneannesinin tamamladığı battaniye:D:D

çok tatlı. da o battaniye ne ya? nasıl yaptınız kız o'nu? ne becerıklısınız bee.

banada basıyooo ama ben uyumuyorum gökçem yoksam gece uyuyamıyorum denedim öğrendim...test ettim.muhahah-rgulu hatta bi kayfe yapimda komsuma gidim kaç gündür görüşemedik..son havadisleri almam lazım.kimin oğlu kimin kızına yan bakmış.kim doğurmus,kim hamile kalmış..:sila: seviyom ben ev hanımı olmayıı yaa..dedikodu pardon durum değerlendirmesii yapmaya hahahaha

ehehehhehehe durum değerlendirmesi he :)

banada bastırdı zor tutuyorum kendimi uyumucam inat ettim

kız nıye inatlaşıyosun uyu işte? zaten uyuyamayacaz 15 gün sonra..:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

güle güle kullanın aslıcım bu beşikten görmüştüm çok hoşuma gitmişti battaniyenizde çok şeker ellerinize sağlık

aslım cok güzellerrr yaaa.battaniye örgümüü ne kadannn güzel bayıldım.güle güle kullansın tosbikk..:D bu arada park yatağı kurmak zor mu canım.henüz bende kurmadım.elimin altında itip cekmesi olmasın diye adam cok kolay kuruluyo dediydi..:ninni:

pişman olacaklar gökçemm..hamileliklerinde yemedikleri için.hahaha:vecihi: nasılsa veririz bee.olmadı çektiriveiririz sırıngayla hüüpppp diye...:D :D

sağolun kızlarrrrr beyaz olsun renk olmasın istedim nedense belkide bencillik yaptım biraz kız şeysi renkli olur dedi herkes ama ben değişik dursun istedim:ask::ask:
battaniye örgü nazom ben beceremeyince annem devralmıştı bitirmiş sağolsun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom adam sizi kandırmış. onur bizim park yatağı kurarken sinir krizi geçirdi ki acayip sakin biridir.

valla biz, yatağı kurmak için patlattığımız kafayı zamanında derslere patlatsaydık cern de atom parçalıyorduk sen düşün.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok tatlı. da o battaniye ne ya? nasıl yaptınız kız o'nu? ne becerıklısınız bee.

daha sen kenarındaki ponponları süsleri görsen gökçe teyzesi anneanne yatarıcı valla annede bir numara yok:Duğraşmış çok kadıncağız yazık napsın ben netten bulup indirmiştim modelini

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşşşş sen napıyon kız sesin çıkmıyor...

Kız morhipoyla kavga ediyorum.İlk alışverişimde yanlış ürün yolladıkları bi tarafa ürünlerin 3ü de mi kırık gelir ya.Uyuz oldum.

annesinden gizli tatlı aşırıyoooo:sila::lululu:

Ehehehe salep içtim bişi demedi :D

kız yapmaz babuş öyle bişi. ben olsam azo olsa falan yaparız da bunlar manken hamileler şekerim. formları bozulur diye yemiyolar...

haspamlar hepsine gıcık oluyorum nazo. almışlar 3-5 kilo gelmişler hava basıyolar bize...

Yaptım kız yaptım :D
3-5 diil ama teessüf iderin.8 kiloydu da bu sabah 7.5a düştü :D

kızlar dün park yatağını aldık akşam eşim binbir zahmetle kurdu bakalım beğenecekmisiniz:D
bu rada gördüğünüz minili battaniyede annesinin yani benim başlayıp elime yüzüme bulaştırdığım ve en son anneannesinin tamamladığı battaniye:D:D

Aslı süper kız bu hürremin yatağı gibi :D
Güle güle kullansın minik sultan sağlıklı günlerde :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

he balımm durum değerlendirmesi.dedikodu ayıp bişey hem günah..cııkkk cıkkk.katti zinhar..:vecihi:biz durumu değerlendiriyoz..
sağolun kızlarrrrr beyaz olsun renk olmasın istedim nedense belkide bencillik yaptım biraz kız şeysi renkli olur dedi herkes ama ben değişik dursun istedim:ask::ask:
battaniye örgü nazom ben beceremeyince annem devralmıştı bitirmiş sağolsun
ellerinize sağlık..bu annelerimiz olmasa ne olur halimiz ki.bende bişeye baslarım bişey dediğimde atkı,şal öle düz seyler ama bitiremem hep annem tamamlar..zaten dikdörtgen başlasam üçgen bitiyo benim örgüler:lululu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nazom adam sizi kandırmış. onur bizim park yatağı kurarken sinir krizi geçirdi ki acayip sakin biridir.

valla biz, yatağı kurmak için patlattığımız kafayı zamanında derslere patlatsaydık cern de atom parçalıyorduk sen düşün.

aynen öyleee valla nazo gökçe sonuna kadar haklı adam resmen ter içinde kaldı adam güya anlatırken mağazada şu pimi çekin efem sonrada kaldırın kendinize doğru hepsi bu dediydi ama maç vardı lig tv de düşün ona yetişirim diyordu 2.yarı bitmesine 10 dk kala bakabildi:D:D:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

güle güle kullanın aslı, sade ve şık bence.

biz park yatağı görümcemden aldık, onlar kurarken 4 kişi beceremişler, satın aldıkları yeri aramışlar, bize püf noktasını söylediler o yüzden :D
içinde bir kağıt vardı kurulumla ilgili, onun bi adımını atlarsan yani önce şurasını halledeyim dersen kurulamıyor, ama eşim tabi dinlemedi baştan, kuramadı :D sonra ablasını aradı o da bi kez daha dedi adım adım git diye de şak diye kurduk sonra :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

aynen öyleee valla nazo gökçe sonuna kadar haklı adam resmen ter içinde kaldı adam güya anlatırken mağazada şu pimi çekin efem sonrada kaldırın kendinize doğru hepsi bu dediydi ama maç vardı lig tv de düşün ona yetişirim diyordu 2.yarı bitmesine 10 dk kala bakabildi:D:D:D

ne diosunuzz kızlar ciddimi.amanın benim kocam asabidir de ayırıverir park yatağı...aboo bebem yatmadan yataksız kalcak..oturuyumda ben kuruyum bari..yada dur kardeşimi çağırıyım.o becerir :))
kızlarrr bende kayfemi pişirmek üzereyim.komsumu gidiyorum.kahve molasıı yanında da bi cigara olsaa ne güzel olurdu bee..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ne diosunuzz kızlar ciddimi.amanın benim kocam asabidir de ayırıverir park yatağı...aboo bebem yatmadan yataksız kalcak..oturuyumda ben kuruyum bari..yada dur kardeşimi çağırıyım.o becerir :))
kızlarrr bende kayfemi pişirmek üzereyim.komsumu gidiyorum.kahve molasıı yanında da bi cigara olsaa ne güzel olurdu bee..

nereye gidiyosun nihalemi?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
merhaba kızlar;

Yeni doktordan geldim..
Bebişin kilosu 3160 kg olmuş..Nst sonucuda iyi çıktı..
tam kan, idrar sonuçlarıda iyi şükürler olsun..
bebişim doğum pozisyonunu almış..
gelecek hafta salı tekrar gel dedi. bebek hareketlerinin bundan sonra küçük küçük hareketler olacağını söyledi..
Doğum normal yada sezeryan konusunda bu hafta net bir şekilde konuştuk..
Bebeğin kafası büyük olduğu için 39. haftaya kadar doğum kanalına girmezse sezeryan kaçınılmaz olur dedi. Sezeryan epidural olacağını ve 26 ocak-2 şubat arası bir tarih olabileceğini söyledi. sezeryan için bir sorun olmazsa 39. haftayı beklemek istiyor...

GÖKÇECİM;
Bebişimin kafası büyük ya bunu sordum, genetik bişey dedi. bir anamoli felan söz konusu değil dedi.Seninde için rahat olsun..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ASLIM;
park yatak ne güzel olmuş süslenince bayıldım vallahi.. Güle güle kulansın Asyam, yakışır ona:)
battaniyede ne güzel olmuş..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
3 hafta önce 7,5 kg almış idim canım ama 9u bulmuşumdur kesin p.tesiye kadar dahada almazsam:D:Drekor sende bacım bide tuğbişte tuğbada az kg ile devam ediyor 6 yada 6,5 ta o üstelik benden 13 gün önde:D
yaaa rekor benim sanırsam 7kiloda sabitlendim keşke alabilsem mide yanması kusturtuyodu beni gökçem duyuyorsan beni çok yanması olan arkadaşlar renni gaviskonu atın bi köşeye 3 gündür bir direm yanma yok bende şükürrr pulcet die bir ilaç sabah aç karnına alıyosun koca gün rahatsın yemeklerim düzene girdi şükür
popom donduu dısarısı ne soğuk ya.allahım evi barkı olmayanlara yardım etsin şu soğukta..her biyerim kar doldu-rgulu biri beni tuzlasın buza çekmeden:lululu::vecihi:

kurban olurum sana amin cnm rabbim kimseyi dışarlarda bırakmasın azooo nirdeee?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
merhaba kızlar;

Yeni doktordan geldim..
Bebişin kilosu 3160 kg olmuş..Nst sonucuda iyi çıktı..
tam kan, idrar sonuçlarıda iyi şükürler olsun..
bebişim doğum pozisyonunu almış..
gelecek hafta salı tekrar gel dedi. bebek hareketlerinin bundan sonra küçük küçük hareketler olacağını söyledi..
Doğum normal yada sezeryan konusunda bu hafta net bir şekilde konuştuk..
Bebeğin kafası büyük olduğu için 39. haftaya kadar doğum kanalına girmezse sezeryan kaçınılmaz olur dedi. Sezeryan epidural olacağını ve 26 ocak-2 şubat arası bir tarih olabileceğini söyledi. sezeryan için bir sorun olmazsa 39. haftayı beklemek istiyor...

GÖKÇECİM;
Bebişimin kafası büyük ya bunu sordum, genetik bişey dedi. bir anamoli felan söz konusu değil dedi.Seninde için rahat olsun..

Canım gözün aydın herşeyin iyi olmasına çok sevindim...Maşallah
Bu doktorun sezeryan demedi mi,hani bir ara sezeryan olsun deniyordu ya?
Sezeryanı da epidural öneriyo öyle mi? Bi benimki genel diyo galiba....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar