2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tabiki kesinlikle canım..vardır bir bildikleri elbette bende panik mizaçlıyım doktorum bunu anladı mesela son gittiğimde ben açtım doğumu o konuyu kapattı daha erken bunu şimdi düşünme herkesin dediğinide duyma kulak asma dedi bana..hastalarını tanıyorlar neticede ona görede karar veriyorlar..dün çok merak ettim seni sağolsun tuğba akşam mesaj atıp bilgilendirdi beni

dün evden 12 gibi çıktık, sabah geç kalkınca da giremedim direkt kahvaltıya oturduk canım....
2deydi kontrol,malum istanbul trafiği,kontrolden önce annemle bi çay içecek vaktimiz ancak oldu.Çıktıktan sonra da bi yerde oturduk biraz, dönüşümüz de çok uzun sürdü derken akşam ancak girebildim....
Bir de kardeşimin telaşı vardı, dün iş yeriyle imza attılar
Onu arayacağız edeceğiz derken gecikti buraya girmem...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
dün evden 12 gibi çıktık, sabah geç kalkınca da giremedim direkt kahvaltıya oturduk canım....
2deydi kontrol,malum istanbul trafiği,kontrolden önce annemle bi çay içecek vaktimiz ancak oldu.Çıktıktan sonra da bi yerde oturduk biraz, dönüşümüz de çok uzun sürdü derken akşam ancak girebildim....
Bir de kardeşimin telaşı vardı, dün iş yeriyle imza attılar
Onu arayacağız edeceğiz derken gecikti buraya girmem...

doğru diyorsun istanbulda bir yerden bir yere gitmek gerçektende çileye dönüşüyor çoğu zaman oyüzden hep derim istanbulu doya doya gezerim ama sanırım yaşayamam:):)
hadi hayırlı olsun canım ALLAH utandırmasın inşallah..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gece de hiç uyuyamadım...sabah geç kalktığım için midir nedir.zaten kırk kere kalktım,5te kalktığımda da bi daha uyuyamadım.7yi geçiyodu daldığımda...Gündüz düşününce korkmuyorum doğumu,gece düşününce stres yaptım sanırım :D:D
Hastanemin değişmesine taktım,görümcenin sezeryan yorumlarına taktım,ağrılar-rahatsızlıklar bi yandan,kendi kendimi iyice huzursuz ettim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
doğru diyorsun istanbulda bir yerden bir yere gitmek gerçektende çileye dönüşüyor çoğu zaman oyüzden hep derim istanbulu doya doya gezerim ama sanırım yaşayamam:):)
hadi hayırlı olsun canım ALLAH utandırmasın inşallah..

İlk zamanlar ben seviyordum İstanbulu ama inan rutinleşince çekilmiyor canım.Bi yerden bi yere gitmek çile,herşey zor...
İstanbul çok güzel bi şehir ama hayat telaşından güzelliklerini yaşamaya vakit olmuyor ki.Bak işte bi doktora gittik geldik bütün günümüz gitti.Başka da tek bi iş yapamadık...
Kardeşim için de teşekkürler aslıcım,Allah utandırmasın inşallah.
Kafamdaki sağlık sorunlarının da çözümü oldu vesileyle.
Hatırlarsın sıkıntı ediyodum kendime.
Annem ve kardeşim için, hepatit konusunda.
İkisininkiler de temizmiş, iş vesilesiyle kardeşim de baktırdı mecburen.Kafamdan onlar da silindi rahatladım....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gece de hiç uyuyamadım...sabah geç kalktığım için midir nedir.zaten kırk kere kalktım,5te kalktığımda da bi daha uyuyamadım.7yi geçiyodu daldığımda...Gündüz düşününce korkmuyorum doğumu,gece düşününce stres yaptım sanırım :D:D
Hastanemin değişmesine taktım,görümcenin sezeryan yorumlarına taktım,ağrılar-rahatsızlıklar bi yandan,kendi kendimi iyice huzursuz ettim

valla kimsenin dediğine aldırış etme boşver bazıları destek olacakları yere sözleriyle köstek oluyorlar gıcıklar yaaa..herkes normal doğum yapacak diye bir kaidemi varki öve öve anlatırlar yaptıkları doğumları bir haltmış gibi tabiki herkes ister normal ama olmayınca napalım yanii.diyeceğim sen sıkma kendini bu tür şeylerle doğuma odaklan sılacığa odaklan:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla kimsenin dediğine aldırış etme boşver bazıları destek olacakları yere sözleriyle köstek oluyorlar gıcıklar yaaa..herkes normal doğum yapacak diye bir kaidemi varki öve öve anlatırlar yaptıkları doğumları bir haltmış gibi tabiki herkes ister normal ama olmayınca napalım yanii.diyeceğim sen sıkma kendini bu tür şeylerle doğuma odaklan sılacığa odaklan:D:D

Doğru canım aldırmamak lazım aslında da işte ister istemez kafaya takıyo insan.Sadece egosunu tatmin için yapıyo onu da biliyorum halbuki....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İlk zamanlar ben seviyordum İstanbulu ama inan rutinleşince çekilmiyor canım.Bi yerden bi yere gitmek çile,herşey zor...
İstanbul çok güzel bi şehir ama hayat telaşından güzelliklerini yaşamaya vakit olmuyor ki.Bak işte bi doktora gittik geldik bütün günümüz gitti.Başka da tek bi iş yapamadık...
Kardeşim için de teşekkürler aslıcım,Allah utandırmasın inşallah.
Kafamdaki sağlık sorunlarının da çözümü oldu vesileyle.
Hatırlarsın sıkıntı ediyodum kendime.
Annem ve kardeşim için, hepatit konusunda.
İkisininkiler de temizmiş, iş vesilesiyle kardeşim de baktırdı mecburen.Kafamdan onlar da silindi rahatladım....

ben istinyede sahilde oturup saatlerce denize bakardım çay-sigara eşliğinde kimse olmasın öyle izleyim isterdim denizi uzun zaman oldu yapmayalı ama:(:(gerçekten yaşanması zor ama harika ötesi bir metropol istanbullll:):)
bak buna çok sevindim en azından kaygıların gitmiş oldu nede güzel insan taktımı takıyor demi özelliklede işin içinde sağlık sorunu varsa hadi gözün aydın canımmm benim için rahatladı artık

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar çok karnım ağrıyor yaa, tam da karnım diyemem ama göğüslerimin altına doğru...doğum sancısı burada başlamaz herhalde di mi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

babuşum gözün aydın kardeşin ve annen konusunda konuya sonradan dahil oldım ama napayım işler yoğun ben yoğun naptın dünkü konuyu eşinle konuştunuz mu?

Konuştuk canım 23ü için hemfikiriz eğer daha önce kendiliğinden teşrif etmezse hanımefendi ama tık da yok valla :D
Doktorumla konuşacağım bakalım,onun hastane anlaşması da bugün belli olacak,ona göre kesinleştiririz sanırsam....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar çok karnım ağrıyor yaa, tam da karnım diyemem ama göğüslerimin altına doğru...doğum sancısı burada başlamaz herhalde di mi?

alla alla bacım valla bilmiyorum ki daha önce hiç doğurmadım ama sanırım aşağıdan başlar yukardan değil nazo olaydı cevaplardı bennde akşam oturuyorum koltukta idrar yanması gibi bir yanmayla kukumun üstü bir acımaya başladı ılık bişiler akıp gitti sanki benden annem diyo ne oldu suyun mu geldi doğuma yakın ara ara gelir öle sancıyla beraber korkma dediydi ama seninki farklı bişi :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

hoşbulduk balım babuş kız bu aslıcan varya dün bekledi mekledi meraktan çatladı sonradan msj attım onada :D çıkması gerekiyomuş ama düşün ne kadar aklı sende kaldı

Ay canlarım benim ya sağolun cidden:utan:.Mesaj geldiğinde annemle yoldaydık,söyledim böyle böyle merak etmişler beni diye o da şaşırdı.Dedim biz böyleyiz işte birbirimizi merak ederiz,destek oluruz :semsiye:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlarrr..

lilacs canım gögüs altından baslayacağını sanmıyorum doğum sancısının daha cok bel ve kasık ağrısı seklinde baslar diye biliyorum :) bebek kaburgalarına rahatsızlık veriyordur ondan olabiler.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Konuştuk canım 23ü için hemfikiriz eğer daha önce kendiliğinden teşrif etmezse hanımefendi ama tık da yok valla :D
Doktorumla konuşacağım bakalım,onun hastane anlaşması da bugün belli olacak,ona göre kesinleştiririz sanırsam....

hayırlısı olsn yavru kuşum bakalım zilli teşrif etmesse alacaklar sezoşlan haberdar edersin beni yine pazartesi he doğum günü yane 21 ocaktada ben kontrole gitcem

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

canım o kısım benim birkaç haftadır ağrıyo.sanırım bebek sıkıştırdığı için kaburga ağrısı,oradaki kaburgayı tutan kasların ağrısı o.doğum ağrısı değil dedi dün doktorum yine bana,rahimde kasılmaymış şüpheleneceğimiz.Sertleşme yani.Regl ağrısının olduğu yer ve yukarısında...
Benim kaburga ağrılarım hamile değilken bile olurdu kendmi zorladığımda....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay canlarım benim ya sağolun cidden:utan:.Mesaj geldiğinde annemle yoldaydık,söyledim böyle böyle merak etmişler beni diye o da şaşırdı.Dedim biz böyleyiz işte birbirimizi merak ederiz,destek oluruz :semsiye:
dün kızlardan biri sordu babuş yok 2-3 gündür die hakkat dedim ya bi anormallik var bu işte dur bi msj atayım iyi yapmışım merakımız gitti iyi olduğunu bildik sende iyiki varsınn
günaydın kızlarrr..

lilacs canım gögüs altından baslayacağını sanmıyorum doğum sancısının daha cok bel ve kasık ağrısı seklinde baslar diye biliyorum :) bebek kaburgalarına rahatsızlık veriyordur ondan olabiler.

nazoma bak be ne kadan iyi bi insan şimdik andım pat geldi günaydınnn canummmm anlat bakalım doğum sancısını nazo bende bilmiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar