2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
35.hafta sonuçlarını buldum benim her ultrason kağıdında yok bunlar

35+0 sonuçları

BPD 8,78 CM 35W3D
AC 32,1 CM 36W0D
FL 6,83 CM 35W0D

süper işte. haftasıyla uyumlu her bi ölçümü yavrunun... maşallahhh maşallahhh...

ben aytuğ kolankaya'ya gidiyorum yavrum. renkli varmış, ama benim doktor hiç bakmadı, fotografçılığa giriyormuş o :D

nerde o adam? ben bi ankaraya gezmeye gıttıgımızde medıcana'da renkli baktırdım cinsiyeti de orda öğrenmiştim zaten daha da görmedim yavrumu renkli. hep siyah beyaz doğmadan nostalji kralı oldu olum...

hani böyle azo falan renkli renkli suratlarının fotolarını koyuyor ya bebelerin, heves edıyom kız bende :)))

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
süper işte. haftasıyla uyumlu her bi ölçümü yavrunun... maşallahhh maşallahhh...

nerde o adam? ben bi ankaraya gezmeye gıttıgımızde medıcana'da renkli baktırdım cinsiyeti de orda öğrenmiştim zaten daha da görmedim yavrumu renkli. hep siyah beyaz doğmadan nostalji kralı oldu olum...

hani böyle azo falan renkli renkli suratlarının fotolarını koyuyor ya bebelerin, heves edıyom kız bende :)))

:) bende 2 kere çektireyim dedim 4 boyutlu ultrason hep sakladı yüzünü. son çektirdiğimizde dudakları ve burnu gözüküyor..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

yine ben geldim ayol bende geçenki randevumda 4 boyutluya gireyim oğlumun suratını göreyim dedim danışmadaki kız 25-30 haftalarda bakılıyor çok istiyosanız baktırın ama net görüntü alamazsınız dedi yıkıldım hep kocamın yüzündenaz daha büyüsün yüzü daha iyi belli olur diye bekletti beni:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

hastanenin adı bu tatlım. boluda. ben de 18.haftada gördüm. önüne kordon geliyor diye çıkartıp vermedi bile yelloz. kendi doktorunuz bakar artık demişti bir de uyuz.

ben de heves ettim işte. sordum doktora. dedim benim oğlumun hiç fotojenik ultrason resimleri olmuycak mı? o işin fotografçılığı, ben sana tüm bilgileri her kontrolde vermiyormuyum, daha ne istiyorsun dedi. ama çok istiyorsan yaparız dedi. o kadar lafın üstüne isteyemedim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
DR NORMAL DEYİNCE ŞÜPHEYE DÜŞÜYOM AMA SİZ OO SÜPER HERŞEY GÜZEL DEYİNCE İNANIYOM VE RAHATLIYOM :cokkomik: VAR MI Bİ MANYAKLIK :evet: :evet:

Evet ya işte benim de öyle :)

:) benim eşim doktor.. onun söylediğine güvenmiyom, oda diyorki sen kızlara bir sor. En iyi onlar seni ikna ediyor.. hakkaten değişiğiz..

Benim kardeşim bugün işe başladı.İş yeri doktoru muayene etmiş çalışabilir raporu vermek için ve yapılan bir dolu tahlilini değerlendirmiş..Önce idrar tahlilinde demiş ki kardeşim "ablam tahlilime baktı pek bi sorun yok dedi, bol su içmemi önerdi." Sonra hepatit tahlilini göstermiş.Hepatit negatif, aşı antikoru da tükenmiş. Hatırlatma dozu olabilirim demiş doktora.Doktor da demiş ki immün belleği var aşının,tekrar olmana gerek yok."Evet ablam da öyle dedi zaten." demiş bizimki.Doktor dayanamamış ablanızla meslektaşız galiba branşı nedir demiş.:D:D
Makina demiş bizimki de :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Teallammmm:cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
DR NORMAL DEYİNCE ŞÜPHEYE DÜŞÜYOM AMA SİZ OO SÜPER HERŞEY GÜZEL DEYİNCE İNANIYOM VE RAHATLIYOM :cokkomik: VAR MI Bİ MANYAKLIK :evet: :evet:

aynen :))) suratım sirke satıyodu şimdi mutluyum normal ddeiler ya kızlar. tamam normal o zaman :)

evet gelcem dedi gelmedi..

zilli...

yine ben geldim ayol bende geçenki randevumda 4 boyutluya gireyim oğlumun suratını göreyim dedim danışmadaki kız 25-30 haftalarda bakılıyor çok istiyosanız baktırın ama net görüntü alamazsınız dedi yıkıldım hep kocamın yüzündenaz daha büyüsün yüzü daha iyi belli olur diye bekletti beni:(

:) iste kız iste.

:) benim eşim doktor.. onun söylediğine güvenmiyom, oda diyorki sen kızlara bir sor. En iyi onlar seni ikna ediyor.. hakkaten değişiğiz..

ahahha adamlar gıcık olacak hepimize. benimki o oo ooo ben yatıyom ya sen benle ilgilenmiyuosun diyor boyna :)

hastanenin adı bu tatlım. boluda. ben de 18.haftada gördüm. önüne kordon geliyor diye çıkartıp vermedi bile yelloz. kendi doktorunuz bakar artık demişti bir de uyuz.

ben de heves ettim işte. sordum doktora. dedim benim oğlumun hiç fotojenik ultrason resimleri olmuycak mı? o işin fotografçılığı, ben sana tüm bilgileri her kontrolde vermiyormuyum, daha ne istiyorsun dedi. ama çok istiyorsan yaparız dedi. o kadar lafın üstüne isteyemedim :D

çok istıyom dıyeydın ya delü:)))

Sabaha kadar gelmezse bil ki tüm Karadeniz gitti elden :Da

ahuahauuahauhauauahuaa.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar akıntı içi cleocin diye bi ilaç verdi ama kalem gibi uzun bişi onu sonuna kadar sokup ilacı sıkcakmışım

doğumu tetiklemesin diye korkudan hala yapamadım
bu ilaçla ilgili bilgisi olan var mı?

ben kullandım canım.aplikatöre alıp içeri sıkıyosun dimi.7 aplikatörü var...
Bende bişeyi tetiklemedi.Asıl akıntılar engellenmezse doğumu tetikliyomuş.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar akıntı içi cleocin diye bi ilaç verdi ama kalem gibi uzun bişi onu sonuna kadar sokup ilacı sıkcakmışım

doğumu tetiklemesin diye korkudan hala yapamadım
bu ilaçla ilgili bilgisi olan var mı?

canım ben o ilacı 5. ayda kullandım. o ilacın rahime hiç bir zararı yok. Kullan, doktorun verdiğine göre..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
başladım yine oturamamaya :( öff öffff... karnım batıyor resmen ya. anlatamıyorum da ne olduğunu..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Evet ya işte benim de öyle :)

Benim kardeşim bugün işe başladı.İş yeri doktoru muayene etmiş çalışabilir raporu vermek için ve yapılan bir dolu tahlilini değerlendirmiş..Önce idrar tahlilinde demiş ki kardeşim "ablam tahlilime baktı pek bi sorun yok dedi, bol su içmemi önerdi." Sonra hepatit tahlilini göstermiş.Hepatit negatif, aşı antikoru da tükenmiş. Hatırlatma dozu olabilirim demiş doktora.Doktor da demiş ki immün belleği var aşının,tekrar olmana gerek yok."Evet ablam da öyle dedi zaten." demiş bizimki.Doktor dayanamamış ablanızla meslektaşız galiba branşı nedir demiş.:D:D
Makina demiş bizimki de :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Teallammmm:cokkomik:
:) ama sen hakkaten çok bilgilisin. nasıl öğreniyorsun bunları..ifadelerin bile doktor gibi.. süpersin canım ya..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar size doyum olmaz ama ben kaçayım artık. ayağım davul gibi oldu, ağrıyor :( azcık yüksekte tutayım bakayım. öpüyorum hepinizi. hiçbirşeyi dert etmeyin. 1 ay sonra gülcez bu hallerimize :D siii yuuuuu:utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yapma yaw.. benim akıntım çok bu aralar. beyaz beyaz yoğun. iç çamaşırıma değse kazara lekesi de çıkmıyo meretin. kuruyunca sararıyor bı de :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar