Ayyy hurma.İşte budur, yaşa sen iyiki dedin
Hurma yicem,şekeri de yükseltmiomuş
İster misin aynı gün doğuralım
Eheheheh vallahi sen,ben,hayatım
ben de 14 ocak diye hissediyodum hatta annemin doğum günü o gün,sanırım ondan...Ama doktor 23 dedi.
Ama belki 23ünden önce gelir
bunlar ne yaaa benim hiç böle sonuçlarım yokk
aynı gün doğurursak ne güzel olar
yavrum öncelikle bişey sorcam, bu sonuçlara istinaden sana nasıl bir yorum yapıldı? ben ters tek birşey göremedim :sok
BDP: 9.00 cm 36w2d
AC: 34.26 cm 38w1d
FL:7.68 cm 39w2d
bunlar bizim bugünkü sonuçlarımız ve doktorum harika bir bebek diyor.
yavrum öncelikle bişey sorcam, bu sonuçlara istinaden sana nasıl bir yorum yapıldı? ben ters tek birşey göremedim :sok
sen onun kafasını sokarsın sekle.sağlı sollu yatırırsın düzgün artislik kafası olur yavrum.saclarıda uzatsana gökçem erkek cocugunda o uzun sac modeline hastayım bende.oğlum olaydı düz saçlısından öle sekilli uzatcaktım ben..
kızlar öperizz sizii.iremin selamı var üstümde kalmasın şimdiiyi gecelerr,tatlı rüyalar hepinizee.bebişlerinizi görün insallah rüyanızda.mucuksss
Buarada ne farkettim.FL,HC,AC sonuçlarımız cm cinsinden çok yakın olmasına rağmen usg cihazları haftaları ne kadar farklı atamış...Cihazdan cihaza fark oluyo dedikleri cidden doğru demek....yavrum öncelikle bişey sorcam, bu sonuçlara istinaden sana nasıl bir yorum yapıldı? ben ters tek birşey göremedim :sok
bunlar ne yaaa benim hiç böle sonuçlarım yokk
aynı gün doğurursak ne güzel olar
Bizimkileri yazim:
G.A:37W 2D
BDP: 90.1 36W 3D
HC:322.5 36W 3D
AC: 340.2 37W 6D
FL: 72.2 37W 0D
Total avg.36W 6D
alla alla bu kadar detaylı bişi görmedim
bugün ultrason kağıdını bile vermedi uyuz
Buarada ne farkettim.FL,HC,AC sonuçlarımız cm cinsinden çok yakın olmasına rağmen usg cihazları haftaları ne kadar farklı atamış...Cihazdan cihaza fark oluyo dedikleri cidden doğru demek....
maşallah. uzun bu kız. manken yapısı var annesi kızının. gelinimin..
Maşallah babuş uzun muuuu artık miyadına geldi de ondan mı sağlıklı olsun da inşallah
lıdıl sen nereye gidiyordun kontrole? bende mi gitsem mi ki kız oraya? renkli ultrason falan var mı gıttıgın yerde?
zong.ı biliyosun özel olarak bi atıp merkezımız var ordaki dr'da 85 yaşında artıkhem renkli ultrasonu da yok bildiğim kadarıyla. kafayı yicem bu ara çok merak edıyorum yavrumu yaa. ankaraya izin vereceğini bilsem dr'un yeminle giderim.
ben de tam tersini diycektim kuzum. bana da çok tutarlı geldi sonuçlar ve haftaları
35.hafta sonuçlarını buldum benim her ultrason kağıdında yok bunlar
35+0 sonuçları
BPD 8,78 CM 35W3D
AC 32,1 CM 36W0D
FL 6,83 CM 35W0D
35.hafta sonuçlarını buldum benim her ultrason kağıdında yok bunlar
35+0 sonuçları
BPD 8,78 CM 35W3D
AC 32,1 CM 36W0D
FL 6,83 CM 35W0D