2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

beline yastık koy rahat edersin birde yatarken bacak arana yastık koy oda rahatlamanı sağlıyor iki gündür öyle yatıyorum

ı ıhhh denıyorum bana mısın demıyor laylam :( ben neler yapıyorum bı görsen.

kızlar size doyum olmaz ama ben kaçayım artık. ayağım davul gibi oldu, ağrıyor :( azcık yüksekte tutayım bakayım. öpüyorum hepinizi. hiçbirşeyi dert etmeyin. 1 ay sonra gülcez bu hallerimize :D siii yuuuuu:utan:

ıyı akşamlar yavruş... öptum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öff yavaştan ben de kaçayım. tv'de de bişi yok, kitap okuyım azıcık bari. öpüyorum bende kızlar. yarın görüşmek üzere.

rahat ve huzurlu geceler... kaliteli uykular.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
öff yavaştan ben de kaçayım. tv'de de bişi yok, kitap okuyım azıcık bari. öpüyorum bende kızlar. yarın görüşmek üzere.

rahat ve huzurlu geceler... kaliteli uykular.

hadi iyi geceler canım.
ben de az sonra kaçiim.
Bilgisayarımın şarjı bitti, adaptörü de koltuga kadar uzanmıyo, belimi yaslayamıyorum :D
hepinizi öperim yarın görüşürüz inşallah :)

iyi geceler rahat uykular kızlar

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlar.......
ayyy ne kaynatmışlar akşam akşam yaa bizde bütün gün pinekliyoruz anam gelen giden olmuyor:(küstüm size işte:D

blucum sanırım artık tarihin koyulmuş gibi hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah canım..artık normal diye ısrar etmemek gerekiyor sağlık durumları neyi gerektirirse öylesi olsun inşallah..
gökçe kızzz sen neden canını sıktın bak bişeyciği yokmuş az kaldı kuşum ondan oluyor bütün sıkıntıların işte:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr....
aslıcım evet tarih kondu, hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyelim :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr....
aslıcım evet tarih kondu, hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyelim :)

herşeyde vardır bir hayır canım önemli olan bebeklerimizede bizlerede birşey olmadan kavuşmamız şekli ne olursa olsun ben öyle diyorum artık....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
herşeyde vardır bir hayır canım önemli olan bebeklerimizede bizlerede birşey olmadan kavuşmamız şekli ne olursa olsun ben öyle diyorum artık....

öyle canım haklısın...
doktorumun uygun gördüğü benim için daha doğru ısrarcı olmayacağım, risk görüyosa cidden dikkate almak lazım...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
öyle canım haklısın...
doktorumun uygun gördüğü benim için daha doğru ısrarcı olmayacağım, risk görüyosa cidden dikkate almak lazım...

tabiki kesinlikle canım..vardır bir bildikleri elbette bende panik mizaçlıyım doktorum bunu anladı mesela son gittiğimde ben açtım doğumu o konuyu kapattı daha erken bunu şimdi düşünme herkesin dediğinide duyma kulak asma dedi bana..hastalarını tanıyorlar neticede ona görede karar veriyorlar..dün çok merak ettim seni sağolsun tuğba akşam mesaj atıp bilgilendirdi beni

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar