2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aslında bende cok kastım accık canımda yandı o yüzden ama sıkmayınca yanmıyor biliyorum yani:D ama nezahatcim o kadar sakin ve güleryüzlü kii korkmaa hiç, bişi olmucak,cok canını yakcak bişi degil, serbest bırak kendini, taamammm bitiyooo, kasma cnm vs diyerekten kasla göz arasında cözdü olayı:D

bence masa cirkin ondan. backları koydugun yetmiyo bide asagıya dogru kay diyolar.. ortaya rezalet bi sekil cıkıyo

:cokkomik: haklısın evet o masa bozuyo olayı insanı geriyo zaten..fena ya yani niye baska turlu bisi bulamamıslar merak ediyom halbuki oyle yatar pozisyonda degilde daha bole coker pozisyonda bi masa yapsalar dogum daha kolay olurdu bence daha rahat iterdik ıkınırdık..kasılıyo insan ister istemez bile bile bekliyosun oyle :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın hatunlar. Ne var ne yok herkesler iyi mi? Doğuran eden yok demi? Ben çok fena hastayım halen, bademciklerim şişti, balgam atmaya başladım ama sürekli öksürüyorum. Bu yüzden de çok tırsıyorum...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hosbulduk canım..

benim dünürüm işte be..takdir ediyom bende azomu..gökçede yatsın büyütsün totoyu iyicee..babus gelir bence..gecelerimi takılsak napsak.nasılsa uyku yok..

benim bi tahminim var..ama...hatta biçok tahminim var..senarist olcak hatunmusum be..:evet::evet:

vallamı kimi tahmin ediyosun kulağıma eğilde de hele:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Heeeee :D Yemedim ama yicem sanırsam :D

Kızlar ben çıkıyorum oğluşu götürüyom traşa öptüm hepinizi
Çok kaynatın da gelince okucak birşeylerim olsun :D
kendine ii bak azo çabuk gel emii
tuğbam o resim ne güzel öleee..ne tatlı cıkmıssınız sizz.. ne iyi yapmıssınız bulusmakla..
ivet dün niloşla buluştuk süperdi valla sohbet muhabbet bi baktıkki saat 2 olmuş eşler beraber süper oldu gerçekten umarım bebişler doğduktan sonra yine görüşürüzz
aslında bende cok kastım accık canımda yandı o yüzden ama sıkmayınca yanmıyor biliyorum yani:D ama nezahatcim o kadar sakin ve güleryüzlü kii korkmaa hiç, bişi olmucak,cok canını yakcak bişi degil, serbest bırak kendini, taamammm bitiyooo, kasma cnm vs diyerekten kasla göz arasında cözdü olayı:D

bence masa cirkin ondan. backları koydugun yetmiyo bide asagıya dogru kay diyolar.. ortaya rezalet bi sekil cıkıyo

ben o çatı muayenesini hayal etmek istemiyorum bile kabussss :böö: napcam bilemiyorum gamsecim kibar ama ben o durumda nasıl bir tepki vercem bilemiyorum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
heheeh evet yani bi tane dogurduguna gore :) biz napalım bilmiyoz iste catı musaitmi degilmi alttan kurcalıyıveriyolar :) gerci benimkide bakmicaktı daha ama bakmam lazım acılma varmı diye dedi ondan erken baktı benimkine
nasılsa görecekti.varsın erken olsun bebikom:evet:
yaa ben bebek düşünmeye başladığımda bu doktoruma gitmiştim gene başından beri bu takip ediyor beni ozaman çatı güzel normal doğuma müsait demişti acaba bana bakmazmıki yada böyle dediğini hatırlarmıki yada böyle dedin diye ben hatırlatsammıki:D:D:D

illa gösterecem diyon yanii.göstermesemde hatırlatacam diyon..:beyazbayrak: sana normal doğum yapamazsın derse sessizliğini boz aslım..-rgulubenim catım müsait dersin kız..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa ben bebek düşünmeye başladığımda bu doktoruma gitmiştim gene başından beri bu takip ediyor beni ozaman çatı güzel normal doğuma müsait demişti acaba bana bakmazmıki yada böyle dediğini hatırlarmıki yada böyle dedin diye ben hatırlatsammıki:D:D:D

hatırlat sen yinede bakmak isterse yapcak bisi yok bosver :) eninde sonunda bi mudahale oluyo oraya bi sekilde simdi olmasa dogumda neler neler oluyo napalım artık gormeyen kalmadı anasını satiyim :cokkomik: giren cıkan belli degil walla :cokkomik::cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın hatunlar. Ne var ne yok herkesler iyi mi? Doğuran eden yok demi? Ben çok fena hastayım halen, bademciklerim şişti, balgam atmaya başladım ama sürekli öksürüyorum. Bu yüzden de çok tırsıyorum...
ayyy kuzum yaaa tühh geçmedi demi hala salep iç bak biraz yumuşatır belki boğazlarını:(:(
karlı bir Ankara sabahından günaydın herkese :semsiye:

günaydınnnn canımmmm hoşgeldinnn:beyazbayrak:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

kendine ii bak azo çabuk gel emii

ivet dün niloşla buluştuk süperdi valla sohbet muhabbet bi baktıkki saat 2 olmuş eşler beraber süper oldu gerçekten umarım bebişler doğduktan sonra yine görüşürüzz

ben o çatı muayenesini hayal etmek istemiyorum bile kabussss :böö: napcam bilemiyorum gamsecim kibar ama ben o durumda nasıl bir tepki vercem bilemiyorum

mutlaka gerilirsin ama herkesin farklı oluyo iste anladıgım kadarıyla mesela benim doktor da canımı yakmadı ben kendim sıktım kendimi hatta sonrasında lekelenme olabilir yada pembe akıntı kırmızı bi kac damla olabilir korkma dedi hiicbiri olmadı cok sukur.. korkutma kendini o kadar bi iki parmak dedigin nedir ki :cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
karlı bir Ankara sabahından günaydın herkese :semsiye:

günaydın laylamm.hoşgeldinn..
canım cok geçmiş olsun..
vallamı kimi tahmin ediyosun kulağıma eğilde de hele:D:D

eğil sölicemm.bide öpim eğilmişken :evet:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nasılsa görecekti.varsın erken olsun bebikom:evet:

illa gösterecem diyon yanii.göstermesemde hatırlatacam diyon..:beyazbayrak: sana normal doğum yapamazsın derse sessizliğini boz aslım..-rgulubenim catım müsait dersin kız..

şimdi bu bakarmış şeysime yok aslı hanım sezoşa alacaz seni dermiş yalancı hayallerimle oynadın yıllar evvel çatın geniş dediydin deyip tokat atıp odasından çıkarmışım haaa hülya koçyiğit misali olmamı kızz:D:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

hoş geldin, geçmiş olsun, daha var doğumuna, atlatırsın o zamana inşallah .....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
çok heyecanlıyım ben yaa, son 7 kaldı, haftaya pzt bu saatlerde hastanede olacam, doğum öğleden sonra olacak ama 11de giriş yapacakmışız... ayyy:ayk:

ayy cok heyecanlı yaaa...ilk bebişimiz geliyoreee...sağlıkla alırsın insallah kucağına canım.dualarımız seninle olur o gün..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hatırlat sen yinede bakmak isterse yapcak bisi yok bosver :) eninde sonunda bi mudahale oluyo oraya bi sekilde simdi olmasa dogumda neler neler oluyo napalım artık gormeyen kalmadı anasını satiyim :cokkomik: giren cıkan belli degil walla :cokkomik::cokkomik:

aman napim kız görmüşlüğü var nasılsa aşina yani benimkisinede üstünden zaman baya geçti tabi ozaman daha çıtırdık ikimizde:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın simoşcum
canım çok geçmiş olsunn balgamı en iyi söktürtcek şey sıcağa yakın süt içersine bol bal koy öksüre öksüre atarsın gülüm

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ağdaya gitcem bacaklarıma ama uzamamışlar daha, bir ay da oldu. onlar uzasa da başka yerler uzamasa ya... ama ı-ıh. alamaz şimdi ağda bunları ne yapsam ki yaf.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok heyecanlıyım ben yaa, son 7 kaldı, haftaya pzt bu saatlerde hastanede olacam, doğum öğleden sonra olacak ama 11de giriş yapacakmışız... ayyy:ayk:

ayyy yaa canımmm valla sen yazdıkça böyle ben heycanlanıyorumki sen kimbilir ne durumdasın...güzel haberlerini verirsin değilmi inşallah ilk fırsatta çok merk ederiz çünkü seni:acep:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ayy cok heyecanlı yaaa...ilk bebişimiz geliyoreee...sağlıkla alırsın insallah kucağına canım.dualarımız seninle olur o gün..

sağol nazom ama korkmuyorum desem yalan olur, zaten çok nazlıyımdır, ameliyathanede bir başıma olacam, tırsıyorum... kendi kendimi teselliye çalışıyorum ama biliyorum kendimi heyecan yapcam fazlasıyla. ay ağlamasam bari.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
şimdi bu bakarmış şeysime yok aslı hanım sezoşa alacaz seni dermiş yalancı hayallerimle oynadın yıllar evvel çatın geniş dediydin deyip tokat atıp odasından çıkarmışım haaa hülya koçyiğit misali olmamı kızz:D:D

tam böle yap aslımm.hayallerimi yıktın uleynn.bir daha sölee dersin.cakarsın tokadı:beyazbayrak::evet:,

öle dediyse yıllar önce cıtırkene daralacak hali yokya bu meretin.aksine genişleme olmus olabiler..malum kullanıma göre değişiyo.hahahahha:evet: sen en normalinden doğurursun aslım benim içime doğuyoo:evet:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayyy kuzum yaaa tühh geçmedi demi hala salep iç bak biraz yumuşatır belki boğazlarını:(:(

Geçmedi Aslıcım yaa... Bi o kaldı içmediğim, onu da içiiim :D :D

Awww ben de çok heyecanlıyım valla. Acaba nasıl olucak, bize neler anlatıcaksın. Bebek kime benzicek. (Hayır banane belki biliyom ama, çok kanıksadım sizi de, kendim doğuruyo gibi olucam eminim herkesin doğumunda :D )

canım cok geçmiş olsun..

Saol Nazom... Sen de yoktun geçen hafta pek. İşlerin varmış sanırım. Mobilya temizlik vs :) Hallettiğine sevindim, güle güle oturun inşallah...

Kızlar ben bişeler atıştırıp geliyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar