günaydınnnn kızlar diycemde gene kimse yok
günaydınn topik günaydın aslımm yine başbaşa bigün :lilav:
Günaydın kızlarrrrrr :beyazbayrak::beyazbayrak:
Günaydın kuşum ben varım
günaydınnn azoo sende geldin yehuuuu 3 kişi olduk kızçeler dün mannak teyzemizle buluştuk çok güsel ve keyifli bir gündü avatarımada resmimizi ekledimumarım birgün sizlerlede görüşürüzzz
günaydınnn azoo sende geldin yehuuuu 3 kişi olduk kızçeler dün mannak teyzemizle buluştuk çok güsel ve keyifli bir gündü avatarımada resmimizi ekledimumarım birgün sizlerlede görüşürüzzz
günaydınn canlarımmmm
ayy valla azo hadi biz tuğbayla işten dolayı mecburen sabah burdayızda helal olsun kız sana hiç topiğimizi ihmal etmiyorsun tebrik edciyorum kız seni aferin san
inşalah aslım tememin o kız ben yememe o kadar dikkat ediyorum ki ama bu mide yanması yiycekleri boğazımda hissetmem çok yiyememe neden oluyodu şimdi pulset die bi ilaç verdi doktor yanma için 2 gündür rahatım şükürr yememde camış gibi oldutuğbişim maşallah kuzucuğuna bacım üzülme sen kg alırlar inşallah bir daha ki kontrolüne kadar sıkı beslen bakalım ben gibi asıl azcıksağlıklı olsunlarda zayıf doğsunlar zayıf çocuk daha hızlı kg alıyormuş herkes böyle diyor bana
ecrincim sıkma canını erkeklerin geneli öyle işte doğum yaklaştıkça onlarada bir hal oluyor
günaydınn canlarımmmm
ayy valla azo hadi biz tuğbayla işten dolayı mecburen sabah burdayızda helal olsun kız sana hiç topiğimizi ihmal etmiyorsun tebrik edciyorum kız seni aferin san
Canım ne güzel ya iki hamiş fıstık gibisiniz![]()
Yuppi aferim aldım![]()
Napıyım kız eşimi yolladıktan sonra 1 saat takılayım dedim, ilk önce ortalık toparlama işine girişirsem topiğe uğramam zor oluyor, bende işe kalkışmadan gireyim dedimAy bi de şimdi bi video izledim normal doğum ağlattı yine beni ya, kadın doğurduğu gibi kucağına alıp emziriyor çok duygusaldı
![]()
Dünde gece kalktım yatağa oturdum doğuma giderken ne giycem diye düşündüm![]()
Temiz bi şekilde hazırlamak lazım onlarıda, telaş ile ne giycemi sapıtırım ben çünkü
yok kız tokuşturmadıkda artık eve dönerken asansöre bindik sıkışıktı azcık göbüklerimiz birbirmize bakarkeneee benim oğlum hareket etti mannakın kızına dokunduk sonra nilaoşta farketti benim oğlan ayaktayken çoşuyomaşallah maşallah 41 kere göbeklerinizi tokuşturdunuzmu kızzzz tuğba
Canım ne güzel ya iki hamiş fıstık gibisiniz![]()
Yuppi aferim aldım![]()
Napıyım kız eşimi yolladıktan sonra 1 saat takılayım dedim, ilk önce ortalık toparlama işine girişirsem topiğe uğramam zor oluyor, bende işe kalkışmadan gireyim dedimAy bi de şimdi bi video izledim normal doğum ağlattı yine beni ya, kadın doğurduğu gibi kucağına alıp emziriyor çok duygusaldı
![]()
Dünde gece kalktım yatağa oturdum doğuma giderken ne giycem diye düşündüm![]()
Temiz bi şekilde hazırlamak lazım onlarıda, telaş ile ne giycemi sapıtırım ben çünkü
günaydınnnn kızlar diycemde gene kimse yok
günaydınn topik günaydın aslımm yine başbaşa bigün :lilav:
evet hemide yıldızlı pekiyi aldınsen ne diyonnnn
kız ne giyecen eşofmanlarımı giyerim ben sanırım ne rahat varsa onu giyerim ama sancının geldiği zamanda önemli gece gelirse pijamalarımla koptur koptur giderim gibime geliyor..bende kardeşime diyorum saç düzleştiricimi makyaj çantamı sakın unutma onlar benim için önemli doğumdan sonra
yaaa azo dün hastane pijamamı aldım ama kokoş bişey değil spoer aldım gene resmini çekip gösteririm sizede üstünde bebek var sabahlığındada bebekler var çok sevimli bişey ama
inşalah aslım tememin o kız ben yememe o kadar dikkat ediyorum ki ama bu mide yanması yiycekleri boğazımda hissetmem çok yiyememe neden oluyodu şimdi pulset die bi ilaç verdi doktor yanma için 2 gündür rahatım şükürr yememde camış gibi olducanım herşeyden isterdi ama yiyemezdim şimdi yiyorum
valla öle aslım azoşa helal olsun kızçeler günde 1 saat ya giriyolar ya girmiyolar çok dağıldık çokkk :uzgun:
Ben de eşofman giyicem ama onuda hazırlamak lazım, çünkü gece yatarken giydiklerim inekli felan komik![]()
Kokoş birşey almadığın iyi olmuş sporlar çok tatlı oluyor, müsait bi zamanında ekle canım resmini..Pembiş mi aldın
sağol cnm sizlerde öle
onuda ben daha düşünmedim sabah çok zor durumda kalmış kocamda beni uyandırmasın die odanın ışığını yakmamış siyah kumaş pantolon beyaz gömlek mürdüm kravat ve füme renk ceket giymiş şirkette toplantı vardı farketmemişte az evvel bi mail geldi rezil oldum hatun dieçok üzüldüm yaaa ona göre azo telaşla kim bilir neler yaparız dediğin gibi sen hazırla eşyanı
günaydın kızlar
evet hazırlamak lazım tabi yoksa dediğin gibi sen inekli ben dizleri 10 cm çıkmış bir pijama ilen doğuma gitmek istemeyiz sanırsam
yaa içimde yok kokoşluk özendim aslında kızların çoğu öyle aldı kolları geceliği vs dantalli alyım diye özendim ama ııı ıhhh içimde yok elim gitti alamadım gene spora gittim yanievet uçuk pembe canım onu resim çekilirken giyecem inşallahta sonrasında rahat bir pijama alırım 20 tl beğendim bunu aldığım yerden hem kan falan olursada üzülmem diye düşündüm..sen nasıl yapcan azom
günaydın kızlar