2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

çirkin şey gelinimin şekeride kokoş anamm güle güle dağıt taklum

:kahkaha: kzı kopardın beni yerlerdeyim yogun olursa ıkınamazmışmış :D

aslında ben her zamanki gibi sade bişi begenmiştim.ama esim ilk defa fikir beyan edip bence bu güzel deyince bunu aldım:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Günaydın kızlar, hepimize hayırlı cumalar :)
Ben hasta oldum; hapşuruyorum, öksürüyorum, burnum pancar gibi ve sürekli akıyo, bide arada ateşim çıkıyo... Dün akşamdan beri de eşime çemkiriyorum senden bulaştı diye. Geçen hafta hastaydı, şimdi de ağzı yüzü uçuk doldu...

sorma datlumm bende aynıyımm. bi atesim yok. ama cok halsizimm:ates: daha öteki ucugum gecmeden bi daha ucuk pırtlatmam insallah. bana da kayınvalidemden gecti:acep: gecmiş olsun bebem:ask:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Nasıl olsun canım ilk günler su gibi aktı ama şimdi sanırım sıkılmaya başladım :D
Evdeyim 4 ay gibi bi süre çalışmıcam inşallah, sonrası Allah kerim.
Tek sıkıntım bebeğimin ne zaman geleceğini bilememek..İnşallah yorgun olduğum bir zamanda gelmez diyorum, yoksa ıkınamam :(

ehehhh, yok yok ıkınırsın...;) hayırlısı olsun canı ama bak kendini yorma, yat uzan ohhhhhhh sefan olsun..
Ben hasta oldum; hapşuruyorum, öksürüyorum, burnum pancar gibi ve sürekli akıyo, bide arada ateşim çıkıyo... Dün akşamdan beri de eşime çemkiriyorum senden bulaştı diye. Geçen hafta hastaydı, şimdi de ağzı yüzü uçuk doldu...

cok gecmiş olsun tatlım... en iyisi dinlenmek ve bol meyve yemek...bogazında agrıyosa limon suyuna tuz atıp gargara yapabilirsin en etkili dogal mikrop öldurucu yöntem...........

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın canım çok çok geçmiş olsun :( Ben 4 gün önce anca atlattım gribi..Gerçekten son dakika golü gibi sinir bozucu :(

sorma datlumm bende aynıyımm. bi atesim yok. ama cok halsizimm:ates: daha öteki ucugum gecmeden bi daha ucuk pırtlatmam insallah. bana da kayınvalidemden gecti:acep: gecmiş olsun bebem:ask:

cok gecmiş olsun tatlım... en iyisi dinlenmek ve bol meyve yemek...bogazında agrıyosa limon suyuna tuz atıp gargara yapabilirsin en etkili dogal mikrop öldurucu yöntem...........

Saolun kızlar, o kadar da bol bol su içtim, sıcak şeyler tüketmeye çalıştım, meyve yedim, eşime maske taktırdım evin içinde ama demek ki bi işe yaramadı... Daha önce olsaydı da şimdiye atlataydım keşke. Neyse yapcak pek bişi yok: Ağız solunumuna devam :D Bu arada tuzlu limonlu suyu bilmiyodum, saol Pikem hemen yapıcam :)

Ecrincim sepeti de çok beğendim, güle güle kullanın inşallah... Ben şeker meker yaptırmadım. Sanırım yaptırmıcam da, o da eksik kalsın. :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar sizde geceleri ter içinde kalıyor musnuz? Özellikle göğüs arası ile kuku bölgesi terlemesi yaşayan var mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum, yürüyüşe gidicez...Bu saatten sonra ne faydası olacaksa :D
Hazırlanayım..
Öperim hepinizi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Saolun kızlar, o kadar da bol bol su içtim, sıcak şeyler tüketmeye çalıştım, meyve yedim, eşime maske taktırdım evin içinde ama demek ki bi işe yaramadı... Daha önce olsaydı da şimdiye atlataydım keşke. Neyse yapcak pek bişi yok: Ağız solunumuna devam :D Bu arada tuzlu limonlu suyu bilmiyodum, saol Pikem hemen yapıcam :)

Ecrincim sepeti de çok beğendim, güle güle kullanın inşallah... Ben şeker meker yaptırmadım. Sanırım yaptırmıcam da, o da eksik kalsın. :D

cnmm burnuna da viks cekk.. bi tencere kaynayan suya at bi kasıkk eriyincee koklaa.. cok işe yaryo:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

geçmiş olsun canım, benim de öksürük nöbetlerim oluyor bugün ilaç isteyecem bakalım, verebileceği bir şey var mı?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum, yürüyüşe gidicez...Bu saatten sonra ne faydası olacaksa :D
Hazırlanayım..
Öperim hepinizi

Hadi yürüyün bakalım :) Deme öyle kız, olur faydası inşallah. Ben de çıksam mı diye düşünmüyo değilim, hava azcık bozuyo gibi bozmadan bende mi çıksam naapsam... :D Hadi yine gel taaam mı...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Tatlım ne kadar dikkat etsende geciyor tabii ki... limonsuyu cidden cok iyi geliyo bogaz bademcik icin hele ki hastalıgın basında yaparsan.....

En azından bi lokum yada cikolata alırsanız aynı işi gorur canım .. bende cok düşünmüstüm ilk basta burda kimsemiz yok diye sonra hocalar icin bari yaptıralım dedik az bişey... onuda biz yaptık hazır fiyatının yarısına geldi yani........

Kızlar sizde geceleri ter içinde kalıyor musnuz? Özellikle göğüs arası ile kuku bölgesi terlemesi yaşayan var mı?

bazen gövde bölgsi bana da oluyo, mutlaka üstümu degiştirmem bile gerekiyo bazen daha rahatım...

Hazırlanayım..
Öperim hepinizi
güle güle tatlım..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ensem, sırtım ve kafam terliyor benimde :ates:

Hmmm demek ki terleme normal, yeri önemli diil :D

cnmm burnuna da viks cekk.. bi tencere kaynayan suya at bi kasıkk eriyincee koklaa.. cok işe yaryo:D

Tamam bebeeeem bunu da deniyiiim teşekkürler :)

geçmiş olsun canım, benim de öksürük nöbetlerim oluyor bugün ilaç isteyecem bakalım, verebileceği bir şey var mı?

Sana da geçmiş olsun Lilacscım. Benim korkum da öksürüğün kalması. Malum sezeryan olucaz, karnı zorlayacak şeylerden kaçınmamız gerek. Ben 2003 te doğuştan kalça çıkığı ameliyatı olmuştum. O zamanlar seda sayan izliyorum, mülayim diye bi adam var milleti güldürüyo falan. Neyse sessiz sakin giden bi programda bu mülayim bi takla attı, ayağı davulun içine girdi. Beni gülme tuttu, sonra dikişim açıldı. Apar topar doktor bulduk getirdik eve. :D Dikkat etmek lazım. Umarım senin de doğumdan önce geçer öksürüğün...

kızlar drdan geliyorum
suyun iyi ama biraz da fazla olsaydı daha iyi olurdu dedi bol sıvı tüket dedi
kafa çapı her zaman ilerde oluyodu bu sefer 4-5 gün geride çıktı neden acaba
genel durumu iyi
kilosu iyi
yüzünü yine göstermedi ananesine rağmen
yandan göründü tek gözü burnu
eli yine ağzında her zamanki gibi
annem eşime benzetti
erken doğum riskim var mı dedim
şu an yok ama olsa da artık sorun olmaz 37 oldun doğurturuz dedi
pazartesi yine gitcem nstye giricekmişim
ama pazartesiden önce herhangi bişey olursa hemen gel dedi
hareketlerini günde en az 10 kere hissediyo musun diye sordu?
bu kaaa

Gözün aydın Hayatım, geçen Babuş yazmıştı hatırlıyorum; doğum yaklaştıkça bebeğin kafatası eklem yerleri birbiri içine geçmeye başlıyormuş, o yüzden kafa çapı ölçümleri küçülüyomuş. Yine de bu konuda en iyi bilgiyi yaşayan bilir diyerek seni Babuşa havale ediyorum :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar drdan geliyorum
genel durumu iyi
kilosu iyi
annem eşime benzetti
bu kaaa

gözün aydın hayatım, benim de 12 gün kaldı, sen benden önce doğurmayasın :ninni:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar drdan geliyorum
genel durumu iyi
kilosu iyi
annem eşime benzetti
bu kaaa

masallah canım.. artık hakkında hayırlısı olsun, erken dogum kısmı bitti senin için cidden...
kafası iyice asagı inince cok saglıklı olcu alınamıyo diye biliyorum ben.. artık onları hiç dert etme bence..
bol bol hayır duaları edelim, hayırlısı olsun cümlemizin hakkında tatlım............

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Sana da geçmiş olsun Lilacscım. Benim korkum da öksürüğün kalması. Malum sezeryan olucaz, karnı zorlayacak şeylerden kaçınmamız gerek. Ben 2003 te doğuştan kalça çıkığı ameliyatı olmuştum. O zamanlar seda sayan izliyorum, mülayim diye bi adam var milleti güldürüyo falan. Neyse sessiz sakin giden bi programda bu mülayim bi takla attı, ayağı davulun içine girdi. Beni gülme tuttu, sonra dikişim açıldı. Apar topar doktor bulduk getirdik eve. :D Dikkat etmek lazım. Umarım senin de doğumdan önce geçer öksürüğün...

:) evet ben de dikişler yüzünden telaşlanıyorum zaten. inşallah bir şey olmaz da o zaman iyileşiriz.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yakından da çok tatlı canım güle güle kullan

güle güle dağıt canım çok güzelmiş

Allah dağıtmayı nasip etsin canım

kızlar drdan geliyorum
genel durumu iyi
kilosu iyi
annem eşime benzetti
bu kaaa

cnm babuss dediydi ya doguma yakın kafa adapte oluyomuss kücülüyomuss deyii:D öle oldu dimek seninde.. gözünaydınn iymişş bebişinn. her an dogurdum demeni bekliyorum nedense. ama inatla 40 ta dogurcan heralde datlım:D bide suyunn sıvı almakla arttırılamayacagı yazıyor her yerde. kim dogru diyo biemedim en:acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tatlım ne kadar dikkat etsende geciyor tabii ki... limonsuyu cidden cok iyi geliyo bogaz bademcik icin hele ki hastalıgın basında yaparsan.....

En azından bi lokum yada cikolata alırsanız aynı işi gorur canım .. bende cok düşünmüstüm ilk basta burda kimsemiz yok diye sonra hocalar icin bari yaptıralım dedik az bişey... onuda biz yaptık hazır fiyatının yarısına geldi yani........

bazen gövde bölgsi bana da oluyo, mutlaka üstümu degiştirmem bile gerekiyo bazen daha rahatım...

Evet çikolata mantıklı. :)

Ben bu terleme olayı acep benim tiroidimden mi kaynaklanıyo diye düşünmüştüm. Neyse şimdi sizde de olduğunu öğrendim ya, büyük ihtimalle kan dolaşımının hızlı olmasından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Heee alakası var mıdır bilmem... :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
cnm babuss dediydi ya doguma yakın kafa adapte oluyomuss kücülüyomuss deyii:D öle oldu dimek seninde.. gözünaydınn iymişş bebişinn. her an dogurdum demeni bekliyorum nedense. ama inatla 40 ta dogurcan heralde datlım:D bide suyunn sıvı almakla arttırılamayacagı yazıyor her yerde. kim dogru diyo biemedim en:acep:

benim dr da öle diyoo, suyu fazla içemiyorum suyu iyi mi diye sorduydum, onunla alakası yok dediydi :acep:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Evet çikolata mantıklı. :)

Ben bu terleme olayı acep benim tiroidimden mi kaynaklanıyo diye düşünmüştüm. Neyse şimdi sizde de olduğunu öğrendim ya, büyük ihtimalle kan dolaşımının hızlı olmasından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Heee alakası var mıdır bilmem... :D
hmmm.. diildir herhal...

canım senle gunlerimis yakınmış kusuruma bakma hatırlayamadım sana vermiş midi sezeryan günü merak ettim? 2 subatmıydı?:acep::acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar