2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben geldim. ama iyi haberlerim yok. daha doğrusu kafam karıştı.

2cmlik açılmaya rağmen, rahim istenilen yumuşaklığa gelmemiş, hafif de arkaya dönükmüş. suni sancı verebilirim. ama bebek bu şekilde gelemeyebilir, sen suniyi çektiğinle kalırsın dedi. istersen sezeryan tarihi ayarlarız dedi. ama bebeğin başı da iyice yerleşmiş, güzelce de baskı yapıyor, beklersek düzelme şansı da var, sen bilirsin dedi. :sok adam bugün doktor gibi değildi, deli oldum yemin ediyorum :sinir: ne yapmaya çalıştığını anlamadım :( bebeğim daha 35 hafta 5 günlük. e vakti de var. pazartesi yine çağırdı. hastane de bir kalabalıktı ki, sanırsınız ipini koparan benim doktora gelmiş.

su iyi, tansiyon iyi, bebek iyi, 3400gr'a yaklaşmış ama kötü bir kontrol deneyimiydi, canım sıkıldı :((

canım, her şeyi iyiymiş bebeğin niye canını sıkıyorsun, beklersek düzelme şansı var demiş, e sen de erken diyorsun zaten, bekle biraz daha çok rahatsız değilsen, en azından 37 oluncaya dek bekle.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

2cmlik açılmaya rağmen, rahim istenilen yumuşaklığa gelmemiş, hafif de arkaya dönükmüş. suni sancı verebilirim. ama bebek bu şekilde gelemeyebilir, sen suniyi çektiğinle kalırsın dedi. istersen sezeryan tarihi ayarlarız dedi. ama bebeğin başı da iyice yerleşmiş, güzelce de baskı yapıyor, beklersek düzelme şansı da var, sen bilirsin dedi. :sok adam bugün doktor gibi değildi, deli oldum yemin ediyorum :sinir: ne yapmaya çalıştığını anlamadım :( bebeğim daha 35 hafta 5 günlük. e vakti de var. pazartesi yine çağırdı. hastane de bir kalabalıktı ki, sanırsınız ipini koparan benim doktora gelmiş.

su iyi, tansiyon iyi, bebek iyi, 3400gr'a yaklaşmış ama kötü bir kontrol deneyimiydi, canım sıkıldı :((

ayy littlım sıkma canını bazen günlerinde olmuyor doktorlar sanırım kesik kesik anlamsız cevap veriyorlar bugünde sana denk geldi sanırım neyseki bir daha randevu tarihin çok uzaka değil nst ye bağlandınmı peki?
dediğin gibi daha 36 haftandasın bu doğum acelesi neden azcık daha beklersen bence düzelir normal doğurursun inşallah tabi sende istersen

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
eksik illa ki çıkıyor, benim de koymadıklarım var daha ama bugün yarın diyorum hep. sıkıldım ya artık, park yatağını da hazırlamadık daha, anneme götüreceğimiz için pek oralı da değilim orada hazırlanacak nasılsa diye. offf...
ben yatagını alır almaz hazırlamıstım. öle duruyo hazır hazır.. ama canta konusunda bi türlü ohh hersey bitti deyip te fermuarı cekemedim:acep:
akıntı olmasın o, benim de ıslanır çamaşırım ama ped olunca anlamıyorum pek.
hiçbişi yok ama sadece su gibi. arada beyaz akıntı oluyor ama bu öle degil. tisimi tutamıyosamm yazıklar oldu bana bak:D

cnmm sıkma kendini. dedigin gibi aha 35+5.. yumusar belki ilerleyen haftalarda her sey normalken niye sezaryen tarihi alasın. bence dr un da psikolojisi i degilmiş bugün.. içini ferah tut bekle bakalım. önemli olan bebişin ii olması o da ii olduguna göre sorun yok cnmm:ask::ask:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım, her şeyi iyiymiş bebeğin niye canını sıkıyorsun, beklersek düzelme şansı var demiş, e sen de erken diyorsun zaten, bekle biraz daha çok rahatsız değilsen, en azından 37 oluncaya dek bekle.

doktorun tavrı canımı sıktı tatlım ya. ne anlamı var şimdi 3 gün sonra tekrar çağırmanın :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aa sen tarih almıştın dimii :iyyyy:
yok ya 18inden önce doğurmam dimi :acep:

benim de oluyo canım
acaba diyom suyum ondan mı azalıyo

bende öle düsünmüştüm ama dr salı günü yine suyu i bebegin didi. tezim cürümüş oldu. ama bu da sacma yani:acep:
kızz nye dogurmayasın 18 ine kadar olcan 39 haftalık

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar.
Nasılsınız, geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.Raporumu aldım,izne ayırdılar.
Yalnız canım sıkıldı doktorumun belirlediğimiz hastaneyle anlaşması bitmiş,tam gün yasası yüzündenmiş galiba.Doğum üstü canım sıkıldı.
Bu saatten sonra yeni hastane bulsan bulunmaz.Bu hastanede devam etsen olacak mı napacağız.Doktorla da daha konuşmadım tlf.da olmaz yüzyüze konuşayım diye.Pazartesi görüşecektik.
Eşim de ya hafta sonu sancılanırsan napıcaz ara ara diye baskı yaptı, onla da tartıştık.Nolcak bilmem.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ayy littlım sıkma canını bazen günlerinde olmuyor doktorlar sanırım kesik kesik anlamsız cevap veriyorlar bugünde sana denk geldi sanırım neyseki bir daha randevu tarihin çok uzaka değil nst ye bağlandınmı peki?
dediğin gibi daha 36 haftandasın bu doğum acelesi neden azcık daha beklersen bence düzelir normal doğurursun inşallah tabi sende istersen

nstye bağlandım canım. düzensiz sancılar çıktı. bir de beni normal doğumla ilgili o kadar çok motive ettiki, böyle diyince tabiri caizse apışıp kaldım :acep: kaç oldu muayene ediyor. hafif arkaya doğru olduğunu bugün mü anladı :(
hemşiresi yoktu bugün, ondan mı tuhaftı acaba?

cnmm sıkma kendini. dedigin gibi aha 35+5.. yumusar belki ilerleyen haftalarda her sey normalken niye sezaryen tarihi alasın. bence dr un da psikolojisi i degilmiş bugün.. içini ferah tut bekle bakalım. önemli olan bebişin ii olması o da ii olduguna göre sorun yok cnmm:ask::ask:

çok şükür canım. bebişimiz iyiymiş. bakalım, beklemeyi düşünüyorum ben de... ama bu tavır kendisine hiç yakışmadı haberi olsun :sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bana da iyi diyoda daha olsa daha iyi diyo

bilmem kendimi hazır hissetmiyorum doğurmaya :D

bak o zaman anlasalım datlumm.. ben cok hazırım. hazır bu kadar sıkılmıskenn dogurdum dogurdumm yoksa doguramam korkudan:D o zaman 18 ine kadar ben dogurayım sen benim yerime 6 subata kadar bekle olur mu??:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kızlar.
Nasılsınız, geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.Raporumu aldım,izne ayırdılar.
Yalnız canım sıkıldı doktorumun belirlediğimiz hastaneyle anlaşması bitmiş,tam gün yasası yüzündenmiş galiba.Doğum üstü canım sıkıldı.
Bu saatten sonra yeni hastane bulsan bulunmaz.Bu hastanede devam etsen olacak mı napacağız.Doktorla da daha konuşmadım tlf.da olmaz yüzyüze konuşayım diye.Pazartesi görüşecektik.
Eşim de ya hafta sonu sancılanırsan napıcaz ara ara diye baskı yaptı, onla da tartıştık.Nolcak bilmem.

cnm bende olsam arardım. hafta sonunu o belirsizlikle geciremezdim yani. kötü olmus bi ay daha dayansadı hatta 15 gün:acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canını sıkma be tatlım.Beklemekte sorun yoksa,sen de rahatsız değilsen biraz daha bekle...
Maalesef tıpta kesin diye birşey yok,herşey ihtimaller üzerine...Birkaç gün daha sık aralıklı kontrollerle bekle bakalım.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nstye bağlandım canım. düzensiz sancılar çıktı. bir de beni normal doğumla ilgili o kadar çok motive ettiki, böyle diyince tabiri caizse apışıp kaldım :acep: kaç oldu muayene ediyor. hafif arkaya doğru olduğunu bugün mü anladı :(
hemşiresi yoktu bugün, ondan mı tuhaftı acaba?

çok şükür canım. bebişimiz iyiymiş. bakalım, beklemeyi düşünüyorum ben de... ama bu tavır kendisine hiç yakışmadı haberi olsun :sinir:

sancı cıktı diye öyle demiştir belkii. hani bu sancılar yakında düzene giricek illa ki ya aklında bi senaryo olussun diye ne bilim.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım beni de 3 gün sonraya çağırdı :acep:
bebeğine maşallah
bekleyebiliyosan bekle bence
ablam 41+3te doğurdu başka dr olsa sezeryan yapardı ama bekledi maşallah da sağlıklı kızı

ya bebek iri diye mi böyle yapıyor, bi düzgün açıklasaydı da rahat etseydi içim.
he bi de tüm bunlara ilaveten akşama suyun da gelebilir, herşey olabilir, bişey diyemem dedi. gizemli gizemli konuştu. dellendirdi beni :sinir:

zaten bir kadını da yolcaktım. malak. bir hafta önceden randevu almışmış da, nasıl o saati geçirirlermiş, ssk gibi sabahın köründe sıraya mı gircekmiş. tam beyinsiz ya. bir hafta öncesinden randevu aldınız diye 7 numarayla girceksiniz dedim. anlamadı gitti. maksat cıngar çıkartıp öne geçmek.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Selam kızlar.

bekliycez bakalım tatlım...

bence sen doktorunu ara. ne olur ne olmaz. için rahat eder en azında

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
doktorun tavrı canımı sıktı tatlım ya. ne anlamı var şimdi 3 gün sonra tekrar çağırmanın :(

doğru uzaktı sana dr değil mi? az kaldı ama ya, sık dişini biraz daha.

Selam kızlar.

iznin hayırlı olsun, bence de ara dr unu.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
çok moralim bozuldu, eşimin 19unda ist.da toplantısı çıkmış. hiç bir mazeret de kabul etmiyorlarmış... 22sine kadar da yok.:mendil::mendil::mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar