2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sümuşum hoşgeldin çok geçmiş olsun yaa dikkat et valla ben daha yeni yeni düzeliyorum 3 haftaya yaklaştı bir bulaştımı geçmek bilmiyor aman bol bol c vitamini:)bu arada benimde göğüs arası çok terliyor birde ensem sırılsıklam uyanıyorum:(

HAYATIMcım canım maşallah kuzuna..sürpriz yapacak annesi sır gibi saklıyor yüzünü..dün babuş doğum kanalına giren bebeğin kafatasındaki kemiklerde içiçe geçmeden dolayı küçülme oluyor demişti hatta doktoru onun üstüne demiş doğumun yaklaştı diye ona seninde sanırım ondan olmuştur maşallah nazar değmesin size az kaldı yaaa şaka gibi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benim dr da öle diyoo, suyu fazla içemiyorum suyu iyi mi diye sorduydum, onunla alakası yok dediydi :acep:

bende internette bi sürü yerde okudum ama ikinci kanamada su da gelmiş demişti dr. akabinde de rahim agzı acılırsa yada suyu azalır veya biterse yada düsük yoluna girerse yapılcak hiçbişi yok diye anlattıydı uzun uzun ordan biliyorum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hmmm.. diildir herhal...

canım senle gunlerimis yakınmış kusuruma bakma hatırlayamadım sana vermiş midi sezeryan günü merak ettim? 2 subatmıydı?:acep::acep:

:) Evet 2 şubat dediydi. Hatta senle konuşmuştuk bana nedense 26 ocak gibi bi his doğuyo diye :) Sen de bana da 31 ocak dedi ama bana da 26 ocak gibi geliyo diye :D

2 şubatta 39+1 mi 39+2 mi ne oluyorum ben. Sezeryanı genelde 38+ 2 de falan yapıyolar ama bizimki bekleyelim dedi... Benim için sorun yok, işime gelir ama bakalım ufaklık bekleyecek mi :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sümuşum hoşgeldin çok geçmiş olsun yaa dikkat et valla ben daha yeni yeni düzeliyorum 3 haftaya yaklaştı bir bulaştımı geçmek bilmiyor aman bol bol c vitamini:)bu arada benimde göğüs arası çok terliyor birde ensem sırılsıklam uyanıyorum:(

HAYATIMcım canım maşallah kuzuna..sürpriz yapacak annesi sır gibi saklıyor yüzünü..dün babuş doğum kanalına giren bebeğin kafatasındaki kemiklerde içiçe geçmeden dolayı küçülme oluyor demişti hatta doktoru onun üstüne demiş doğumun yaklaştı diye ona seninde sanırım ondan olmuştur maşallah nazar değmesin size az kaldı yaaa şaka gibi

Hoşbulduk Aslıcım, inşallah 3 hafta kadar uzamaz, o zamana doğururum ben :D :D

Ay çok heyecanlanıyorum yaaa kızların çok yaklaştı. Hayırlısıyla sağlık sıhhatle hepimiz bi doğuraydık da rahatlayaydık. Valla kızların yaklaşıyo ben yerimde duramıyom heyecandan :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben cıkıyorum kızlarr.. basım agrımaya basladı. kasıklarımda agrıyo zati:( bacagıma da sabah kramp girmişti hala agrıyo. kocişe de hala tavımm kollarını baglayıp tokatlayasım var nedense:sinir: sonra görüsürükk uyuyamazsam gelirim öptüm sizi:ask:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben cıkıyorum kızlarr.. basım agrımaya basladı. kasıklarımda agrıyo zati:( bacagıma da sabah kramp girmişti hala agrıyo. kocişe de hala tavımm kollarını baglayıp tokatlayasım var nedense:sinir: sonra görüsürükk uyuyamazsam gelirim öptüm sizi:ask:

Güle güle tatlım, umarım uyursun ve ağrıların da geçer. Öptüm... :heyo:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaaaa kızlaaaaar. Ben park yatak alanlara da bişi sorcaktııııım. :D

Şimdi biz park yatağı aldık, eve geldik kurduk. Kızın odasına taşıyalım dedik, eşim tek taraflı havaya kaldırınca yatağı altındaki mekanizma tık diyo atıyo ve yatak katlanıyo. Bu bi sorun mu yoksa hepsi mi böyle bu yatakların?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
:) Evet 2 şubat dediydi. Hatta senle konuşmuştuk bana nedense 26 ocak gibi bi his doğuyo diye :) Sen de bana da 31 ocak dedi ama bana da 26 ocak gibi geliyo diye :D

2 şubatta 39+1 mi 39+2 mi ne oluyorum ben. Sezeryanı genelde 38+ 2 de falan yapıyolar ama bizimki bekleyelim dedi... Benim için sorun yok, işime gelir ama bakalım ufaklık bekleyecek mi :D

eheh -hmm:eek:ys: evek aynen öyle olmustu..bende 39+2 oluyom 31 ocakta... kıs bide cidden 26sında dogururmusuz.. ehehhh... hayırlısı olsun tabii... canım ama merak ederim seni ben..:ask:

anam benim tel yurt dısı oldugu icin kimseden aramasını mesaj atmasını bekleyemem.. ama canım sen bana özelden cebini atarsan ben sana mesaj atarım.. yoksa zaten babusun teli var bende ona mesaj atıcamm o artık süüler benim haberlerimi...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eheh -hmm:eek:ys: evek aynen öyle olmustu..bende 39+2 oluyom 31 ocakta... kıs bide cidden 26sında dogururmusuz.. ehehhh... hayırlısı olsun tabii... canım ama merak ederim seni ben..:ask:

anam benim tel yurt dısı oldugu icin kimseden aramasını mesaj atmasını bekleyemem.. ama canım sen bana özelden cebini atarsan ben sana mesaj atarım.. yoksa zaten babusun teli var bende ona mesaj atıcamm o artık süüler benim haberlerimi...

Atarım tabiiisi ne demek bebişim :huhuu:

Kızlar naaapıyonuz beee, başka yerlerde mi takılıyonuz bugün :)

Neyse ben de çıkayım da ateşimi ölçeyim, evi azcık havalandırayım. Mutfağı da çok batırdım dün bi orayı süpüreyim. Hadiyin öptüm hepiciiinizi :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Atarım tabiiisi ne demek bebişim :huhuu:

Kızlar naaapıyonuz beee, başka yerlerde mi takılıyonuz bugün :)

Neyse ben de çıkayım da ateşimi ölçeyim, evi azcık havalandırayım. Mutfağı da çok batırdım dün bi orayı süpüreyim. Hadiyin öptüm hepiciiinizi :huhuu:
iyi bak kendine seker..........

bende cıkayım biras.. öptummmmmmmm...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hayatım ben sezeryan günü aldım 18 ocak a. ondan 12 günüm var. ama bana seninki daha yakın gibi geliyor, 2 gün sonra bi daha çağırmış baksana.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
naha in cinn top atıyo topikte:eek:ky: uyuyamadımm:sinir: sol kolum omuzdan asagı acayip agrıyo. te allam noluyo bana ya.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
biz de doğumlardan önce başladı ayrılmalar galiba, kimse kalmamış....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
biz de doğumlardan önce başladı ayrılmalar galiba, kimse kalmamış....

bide hersey bitti ya ondan. testler bitti, cinsiyet olayı bitti, alısveriş bitti, hazırlık bitti konuscak bişi kalmadı:acep: simdi bbelr dogcakk ondan sonra hareketlenir yine.. kolik oldu, uyumuyo, emmiyo, oturmayı ögrendi, bugün anne ye benzer bi ses cıkardı, ayy sükürr mıctı falan die:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bide hersey bitti ya ondan. testler bitti, cinsiyet olayı bitti, alısveriş bitti, hazırlık bitti konuscak bişi kalmadı:acep: simdi bbelr dogcakk ondan sonra hareketlenir yine.. kolik oldu, uyumuyo, emmiyo, oturmayı ögrendi, bugün anne ye benzer bi ses cıkardı, ayy sükürr mıctı falan die:D

evet, herhalde, herkes de izne ayrıldı ev işleri derdinde galiba...aslında benim de yapacak çok işim var ama yapacak adam yok :lululu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet, herhalde, herkes de izne ayrıldı ev işleri derdinde galiba...aslında benim de yapacak çok işim var ama yapacak adam yok :lululu:

benimde aynenn öle. hla ütüyle bakısıyorum:D dün alahtan hastahane cantalarını azcık toparladım. hiçbişi eksik olmasın didim ama bezi 3_6 almıstım. simdi dr en fazla 3 kilo dogar deyince anladım ki büyük gelcek. 2_5 bez almam lazım. bak yine eksik bişi cıktı:acep: ya burnuma garip bi koku geliyo allah allahh

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yaa ben sızıntı yapıyorum hee hiç te farkında degilim. camasırım portakal büyüklügünde ıslanmıs yine. idrar mı kacırıyorum acaba? baska bişi mi yoksa:acep: yok mu kimsede böle bişi

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benimde aynenn öle. hla ütüyle bakısıyorum:D dün alahtan hastahane cantalarını azcık toparladım. hiçbişi eksik olmasın didim ama bezi 3_6 almıstım. simdi dr en fazla 3 kilo dogar deyince anladım ki büyük gelcek. 2_5 bez almam lazım. bak yine eksik bişi cıktı:acep: ya burnuma garip bi koku geliyo allah allahh

eksik illa ki çıkıyor, benim de koymadıklarım var daha ama bugün yarın diyorum hep. sıkıldım ya artık, park yatağını da hazırlamadık daha, anneme götüreceğimiz için pek oralı da değilim orada hazırlanacak nasılsa diye. offf...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yaa ben sızıntı yapıyorum hee hiç te farkında degilim. camasırım portakal büyüklügünde ıslanmıs yine. idrar mı kacırıyorum acaba? baska bişi mi yoksa:acep: yok mu kimsede böle bişi

akıntı olmasın o, benim de ıslanır çamaşırım ama ped olunca anlamıyorum pek.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben geldim. ama iyi haberlerim yok. daha doğrusu kafam karıştı.

2cmlik açılmaya rağmen, rahim istenilen yumuşaklığa gelmemiş, hafif de arkaya dönükmüş. suni sancı verebilirim. ama bebek bu şekilde gelemeyebilir, sen suniyi çektiğinle kalırsın dedi. istersen sezeryan tarihi ayarlarız dedi. ama bebeğin başı da iyice yerleşmiş, güzelce de baskı yapıyor, beklersek düzelme şansı da var, sen bilirsin dedi. :sok adam bugün doktor gibi değildi, deli oldum yemin ediyorum :sinir: ne yapmaya çalıştığını anlamadım :( bebeğim daha 35 hafta 5 günlük. e vakti de var. pazartesi yine çağırdı. hastane de bir kalabalıktı ki, sanırsınız ipini koparan benim doktora gelmiş.

su iyi, tansiyon iyi, bebek iyi, 3400gr'a yaklaşmış ama kötü bir kontrol deneyimiydi, canım sıkıldı :((

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar