2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaaa arık kızımı daha çok merak eder oldum dışarı çıkartıp azcık sevsem öpsem doya doya sonra gene yerine soksam olmamı:acep::acep::acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
haaa unutmadan laf girdi sürekli araya çenem düştüğü için diyemedim..
HAYIRLI CUMALAR arkadaşlarım hepinize, cumanız mübarek olsun inşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Olmaz kokusunu alınca geri sokmazsın sen mızıkçılık edersin :D

orasıda doğru
ama sanki zaman azaldıkça hiç geçmez oldu be azo:(hadi sizin az kaldı benim daha 2 ayım var hadi bilemedin 45 gün rabbim hayırla geçirsin inşallah bebeklerimize kavuşacağımız güne su gibi yaklaştırsın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
orasıda doğru
ama sanki zaman azaldıkça hiç geçmez oldu be azo:(hadi sizin az kaldı benim daha 2 ayım var hadi bilemedin 45 gün rabbim hayırla geçirsin inşallah bebeklerimize kavuşacağımız güne su gibi yaklaştırsın

haketten cokmuss yafff:( bana bile gecmiyo zaman sana hiç gecmiydur. ama aslında cok hızlı geciyo.. 5mm ne kadar kii, aaa hamsiye benziyo, 2 cm olmus bugün nerdeyse parmagım kadar, dr 150 gr olmus dedi jelibon paketi kadar bişi, ahh ahh aslan gibi cikomu bi günde cikos yaptılar vb sözleri sarfedisimm haa dün gibi.. ama tickerın sonuna ulastım sayılırr:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
haketten cokmuss yafff:( bana bile gecmiyo zaman sana hiç gecmiydur. ama aslında cok hızlı geciyo.. 5mm ne kadar kii, aaa hamsiye benziyo, 2 cm olmus bugün nerdeyse parmagım kadar, dr 150 gr olmus dedi jelibon paketi kadar bişi, ahh ahh aslan gibi cikomu bi günde cikos yaptılar vb sözleri sarfedisimm haa dün gibi.. ama tickerın sonuna ulastım sayılırr:D

doğru diyorsun aslında ecrincim sende haklısın ama ozaman hızla geçti gibi geliyor şimdi geriye baktığımda:)çokta değil sonuna geldik artık ama sanırım artık özlem büyüdü ondan böyle oluyor bana

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
haaa unutmadan laf girdi sürekli araya çenem düştüğü için diyemedim..
HAYIRLI CUMALAR arkadaşlarım hepinize, cumanız mübarek olsun inşallah
hayırlı cumalar aslımmm çok mu ösledin sen asyayı valla bilemiyorum ama gerçekten geçmiyor son zamanlar k.validemler 19 ocakta gelceklerde dün akşam öğrendim ki 12sinde önümüzdeki perşembe burdalar doğuma kadar umarım son dönemim zorlu geçmez üzücü şeyler vs yaşanmaz erken doğurmam
ahyırlı cumalar cnmm:ask:

hayırlı cumalarrr ecrincim

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bugün dr a gidecem, bakalım hala 18 mi diyecek...iki hafta bile yok 18ine....ayy heyecanlandımmm...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

hayırlı cumalar aslımmm çok mu ösledin sen asyayı valla bilemiyorum ama gerçekten geçmiyor son zamanlar k.validemler 19 ocakta gelceklerde dün akşam öğrendim ki 12sinde önümüzdeki perşembe burdalar doğuma kadar umarım son dönemim zorlu geçmez üzücü şeyler vs yaşanmaz erken doğurmam

neden üzücü şeyler yaşayasın kız allah korusun iyi düşün iyi şeyler olsun bacım...hadi bakalım hayırla gelsinler erkene almışlar demekki gelme günlerini:Dallah yardımcın olsun canım yaaa sen sıkma canını bişeye yeter

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

hayırlı cumalar datlum:ask:
doğru diyorsun aslında ecrincim sende haklısın ama ozaman hızla geçti gibi geliyor şimdi geriye baktığımda:)çokta değil sonuna geldik artık ama sanırım artık özlem büyüdü ondan böyle oluyor bana

valla özlem tabiki var ama ondan ziyade sıkıldık bence hamile olmaktan.. bide ben cok erken ögrendim yaaa..daha regl tarihim bile gelmemişti. 4 hafta bile degildi tam düsün artık. zaten uzun daha da uzun geldii. bayılazaammm artık:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar