pompa almak icin bende bekliyorum babuş.. duruma göre alıcam galiba.. ama biberon ısıtma cihazı, sterilizasyon makinesi falan almıstı eşim... ama mam kaşıgını ve kabını atlamısız bak....
kızlar bende öperim sizi...ördeğimi hazırlayayım saçları bugün topuz olcakmış hatunun.allah yardımcımolsun ben 2 kızla ne etcem bakalımmucukss mucuskss
ne bileyim hırsımı ondan aldım belkide ama cidden sinir oldum fazlasıyla zaten o sebeple sevemedi beni o kızı istiyordu bütün ailesi(kayınpederim hariç)ama hesabını sorucam yeter sustuğum beni görmez bilmez sanıyorlar ama ALLAH büyük işte çıkıyor karşıma bir yerde yaptıkları
Ben olsam sanırım sinirlenirdim bu tip bi davranışa.Anısı var diye ailesinin saklamasına yani...Ama tabi söyleyecek birşey de yok, bi yaptırım uygulayamaz insan bu durumda.
Karşı tarafın incelik gösterip, hassasiyetleri göz önünde tutması lazım.
iyice delirdim galiba Hoşgeldi lidoş, noldu hasta mısın neden uyumadın?
hoşbulduk babuş hastamıyım bilmiyorumda mide yanması beni öldürcek bide dünden beri sağ kürek kemiğimin altı çürümüş gibi kemik batma tarzında bi sancı yaşatıyo bana akşam eşime masaj yaptırdım hatun bura mor bir yeremi çarptın diyo yok çarpmadım halbuki ama oğlum hep sağ tarafıma toplanıyo ağırlığı o tarafa verdiği için denge bozukluğundanmı acaba die düşünmeye başladım canım müthiş ağrıyo o uyutmadı beni:lilav:
ay ödümü kopardın beeeeee
gerçek sandım :sinir::sinir:
günaydın lıttle günaydın tubiş gün geçtikçe rüyalar da abuk hale gelir oldu
kurek kemigi,kaburga agrısı, sırt agrısı bende de ne ararsan var su gunlerde aynen anlattıgın gibi batmalar sızlamalar seklinde nefes alırken bile batıyodu dun aksam dakikalarca surdu gecince uyuyabildim
günaydın laylam günaydın littecm hakkaten iyice abuklaşıyoruz allah sonumuzu hayır etsin
keşke dakikalarca sürse ama sonunda bitse akşam 5 ten bu yana orada kırıık bir kemik var gibi geçmedi eşimde uyumadı benim yüzümden sabah 4,5 da dikildi ayağa oturduk beraber :uzgun: ovaladı ovaladı sırtımı yok anacım geçmiyo eşimi yolcu ettim uykusuzluktan gözlerim kan çanağı olmuş başım önüme dişüyordu büroda çalışanları aradım rahatsızım öğlene doğru incem haberiniz olsun dedim koltukta uyudum 2,5 saat anca kendime gelebildim
evet tatlım aynı yer ağrımaya devam ediyo şiddeti hafif sadeceşimdi varmı agrı sızı canını yakan bisey ?
olur söylerim deseydin şahin paşaya7 ocak yeğenimin dgünü o gün benim doğurmama lazım ablam hergün tembih ediyo sakın cumartesiye kadar doğurma diye
selammm kızlarrr.. bugün kedi gibinn uyumusummsabahın köründe uyanmam sebep.. sanyorum 7 sularında sol taraftan belime saplanan bi agrıyla ayyyy diyerekten uyandım. kalktım lavoboya gittim, evde dolandım azcık. durulcak gibi degildi. allah ım o nasıl bi agrı. cok ayakta durursunuzda bel agrır yaa öyle bişi degil bıcak sokuluyo gibi nefesim kesildi. annemi aradım o saatte bi o uyanıktır diye. dogum sancısı tek taraflı girmez yat dinlen azcık dedi. olmazsa dr a gidersin. ii didim gittim yattım ama 15 dk falan da yatakta debelendimm. aynen sol kasıgıma dolanıpp kukumunn sol tarafına igne batarr sekilde devam etti cünkü. kısaca sol taraf iptaldi. simdi bişi yok sükür ama cok korktumm cokk.. canımda cok yandı
hoşbulduk babuş hastamıyım bilmiyorumda mide yanması beni öldürcek bide dünden beri sağ kürek kemiğimin altı çürümüş gibi kemik batma tarzında bi sancı yaşatıyo bana akşam eşime masaj yaptırdım hatun bura mor bir yeremi çarptın diyo yok çarpmadım halbuki ama oğlum hep sağ tarafıma toplanıyo ağırlığı o tarafa verdiği için denge bozukluğundanmı acaba die düşünmeye başladım canım müthiş ağrıyo o uyutmadı beni:lilav:
günaydın kızlar,
bütün gece kanamam oldu, doğurdum, bebeğimi gördüm. döne döne aynı tarz rüyalar gördüm. 5-6 kere tuvalete kalkmışımdır. o kadar uykum kesildi rüyalar kesilmedi. hatta sabah uyanır uyanmaz zıplayıp tuvalete koştum, iç çamaşırımda kan var mı diye baktım :deli:iyice delirdim galiba
selammm kızlarrr.. bugün kedi gibinn uyumusummsabahın köründe uyanmam sebep.. sanyorum 7 sularında sol taraftan belime saplanan bi agrıyla ayyyy diyerekten uyandım. kalktım lavoboya gittim, evde dolandım azcık. durulcak gibi degildi. allah ım o nasıl bi agrı. cok ayakta durursunuzda bel agrır yaa öyle bişi degil bıcak sokuluyo gibi nefesim kesildi. annemi aradım o saatte bi o uyanıktır diye. dogum sancısı tek taraflı girmez yat dinlen azcık dedi. olmazsa dr a gidersin. ii didim gittim yattım ama 15 dk falan da yatakta debelendimm. aynen sol kasıgıma dolanıpp kukumunn sol tarafına igne batarr sekilde devam etti cünkü. kısaca sol taraf iptaldi. simdi bişi yok sükür ama cok korktumm cokk.. canımda cok yandı
hepsi gerçek gibiydi yaaahala şoktayım. eşimin müdürünün eşi, 7 Ocak olarak duymuş doğumu. hayırlı olsun şimdiden dedi. abla dedim, içine mi doğdu nedir. doktor bu sefer beni cuma kontrole çağırdı, gizemli bir şekilde. sabah erken gelin, sonra önümüze bakarız dedi hatta.doğum yapıp gelirsem seni kahin ilan ederim
leaderım geçmiş olsun. midem yanmıyor yanmıyor, burda konuşulunca başlıyor, çok enteresan :deli:
evet tatlım aynı yer ağrımaya devam ediyo şiddeti hafif sadece
olur söylerim deseydin şahin paşaya
geçmiş olsun ecrincim sende bebeği sol tarafında taşıyosun galiba genelde o tarafa baskı yapıyo
Kürek kemiği ağrısı bende de var.Çift taraflı hem kürek kemiği tarafında hem kaburga.Genelde akşamları oluyodu,bugün sabah da sürdü.Şimdi rahatladım daha yeni
ayyyyy gerçek sandım cümlenin başını okuyunca :sok