2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
demin eşimin face dolaşırken görümcemin eklediği karükatüre bakayım dedim beğenenler arasındaki isim soyisim dikkatimi çekti ve sonra farkettimki eşimin eski nişanlısıydı o kız nasıl sinir oldum anlatamam neden enkliyorlarki birbirlerini üstünden yıllar geçmiş ne var ne kaldıki ortak arkadaş olmuşlar çok sinirim bozuldu demin beri ağlıyorum eşimede telefon açtım ağzıma geleni saydım kapattım ama soracam sebebini görümceme neden görüşme ihtiyacı duyuluyor acaba hala?

ben de sinir olurdum düşündüm de, ama eşinde ekli gibi anladım önce...gerçi ikisi de gıcık durumlar... görümcende ekliyse ona bişey deme bence. ters bir şey söyler canın sıkılır...

Benim de aklıma cam saklama kabı geldi, sağlıklı değil midir daha acaba.
Çünkü normal saklama kabı oldu mu %bpa olması lazım?

bebek mağazalarında yok mudur? e- bebek te, civilim de falan. oralardan baksan.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Benim de aklıma cam saklama kabı geldi, sağlıklı değil midir daha acaba.
Çünkü normal saklama kabı oldu mu %bpa olması lazım?

Camdan vazgeçtim canım ben şimdi :) tupperware kaba koycam.Netten bakınacam bi ara boş vaktimde sağlıklı mı diye bakalım.
%bpa olması lazım mı hiç bilmiyorum ama biberonun öyle olması gerekiyorsa kap içinde geçerli olabilir :huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
demin eşimin face dolaşırken görümcemin eklediği karükatüre bakayım dedim beğenenler arasındaki isim soyisim dikkatimi çekti ve sonra farkettimki eşimin eski nişanlısıydı o kız nasıl sinir oldum anlatamam neden enkliyorlarki birbirlerini üstünden yıllar geçmiş ne var ne kaldıki ortak arkadaş olmuşlar çok sinirim bozuldu demin beri ağlıyorum eşimede telefon açtım ağzıma geleni saydım kapattım ama soracam sebebini görümceme neden görüşme ihtiyacı duyuluyor acaba hala?

ayyy canım ya ağlama lütfen bencede eşinin suçu değilki benim görümcemde eşimin de eski kız arkadaşıyla fotğrafları var hemde tatilde hep beraber gitmişler sarmaş dolaş hatta kayınvalidem kayınpederim bile var görümcem onların anısı var senin için mahsuru yok dimi dedi bende hayır dedim yinede incelik gösterip ayırıp bi kenara koymuş

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

amannn boşver takılma havan var bak ilk sen doğum yaptın aslan gibi de ortalıkta geziyosun nazomm:)

:evet:demii ilk ben doğurdum.ohh bee cok kolay oldu.darısı sizin basınıza..

aslı üzme kendinii tatlım.memlekette dangalak mı yok..cokkk..eşinde bilmiyordur belki arkadas olduklarını.görümcekler öle luzumsuzlukları pek severler zaten sıkma sen canını..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Camdan vazgeçtim canım ben şimdi :) tupperware kaba koycam.Netten bakınacam bi ara boş vaktimde sağlıklı mı diye bakalım.
%bpa olması lazım mı hiç bilmiyorum ama biberonun öyle olması gerekiyorsa kap içinde geçerli olabilir :huhuu:

Plastik malzemelerde o şart aranıyor ya, ondan dedim ben de.
Süt saklama kaplarının üzerinde de yazıyorlar.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

acaba bende de işe yararmı pikem doktora sormaya gerek yok ya ben yatarken içeyim bakıyım faydası olarmı

Tatlım bi dene o zaman yatmadan hemen önce ictim ben...
insallah iyi gelir sanada.. en azından bi gün mola almıs olursun...

ne bileyim hırsımı ondan aldım belkide ama cidden sinir oldum fazlasıyla zaten o sebeple sevemedi beni o kızı istiyordu bütün ailesi(kayınpederim hariç)ama hesabını sorucam yeter sustuğum beni görmez bilmez sanıyorlar ama ALLAH büyük işte çıkıyor karşıma bir yerde yaptıkları:mendil::mendil:

cok sinir bi durum cidden .. ama eşin seni sevmiş, seninle evlenmiş.. bak masallah yavrunuzda yolda... başkaları da halt etmiş bence.....

Babuş bence süt saklama kabı da olur.

bende alıcam daha ya... eczaneye gidicem demek.. bak iyi oldu bunları ögrendigim.......

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ayyy canım ya ağlama lütfen bencede eşinin suçu değilki benim görümcemde eşimin de eski kız arkadaşıyla fotğrafları var hemde tatilde hep beraber gitmişler sarmaş dolaş hatta kayınvalidem kayınpederim bile var görümcem onların anısı var senin için mahsuru yok dimi dedi bende hayır dedim yinede incelik gösterip ayırıp bi kenara koymuş

Ben olsam sanırım sinirlenirdim bu tip bi davranışa.Anısı var diye ailesinin saklamasına yani...Ama tabi söyleyecek birşey de yok, bi yaptırım uygulayamaz insan bu durumda.
Karşı tarafın incelik gösterip, hassasiyetleri göz önünde tutması lazım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Canlar ben de çıkıyorum, hazırlanayım...Zira bu koca bedene bir kıyafet bulmak oldukça güç :D
Öptüm hepinizi akşamüstü görüşürüz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
en kötü ondan alayım azoş...
pompa da alacaktım ben,arkadaşım dün dedi ki bence hemen alma işe başlamana yakın al.bizim oğlan emmiyor bıraktı.kız da daha işe başlamamıştı, boşuna almış olmuş.

pompa almak icin bende bekliyorum babuş.. duruma göre alıcam galiba.. ama biberon ısıtma cihazı, sterilizasyon makinesi falan almıstı eşim... ama mam kaşıgını ve kabını atlamısız bak....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ayy saat 12 olmuş.. bende diyorum neden acıktım......
gidip yemek işleriyle ugrasayım göbük doyurayımmmmmmm...
sonra görüsürüz kızlar..........

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar