2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hoşgeldin pikecanımmm :beyazbayrak:

hoşgeldin pikecancığımmmmm:beyazbayrak::beyazbayrak:

tekrar günaydın canım..biz sabahileyin telefonda konustuk ta:evet: azomm,pikecano günaydın.hosgeldiniz..kızlarr haberiniz varmı bi bakın hele benim tikır doğurdu.babası olan ''hayatım'' da hiç gayret yok.:evet::evet: bu tikır neye doğurdu deyin bana dünürlerim..

Sizlerede günaydın güzellikler..:huhuu::huhuu::huhuu:

Cuma son canım hamdolsun.Vallahi bi gayret geliyorum işe.3 gündür aynı kıyafeti giyiyorum düşün ne akşamdan hazırlamaya ne de sabah kıyafet aranmaya halim oluyo...
Bitse de gitsem modundayım :)
Evden girerim ben girmez miyim hiç :D

evek dadlum girersin tabee... :huhuu:

hoşgeldin pikem ben yine uykusuzum gece 3 gibi kalktım miğde bulantısı ve yanmasıyla çıldırmak üzereyim ne ben ne eşim uyudu miğdemin olduğu yerde çıkıntı vardı ne olabilir ayakları tabiki o kadar uğraştık çekmedi inatla bende içeyim bugün bakayım faydası olacakmı

Tatlım ya sen bilirsinde şu famodini bi doktoruna sorup denesen mi acaba? inanki bende insanlıktan cıkmıştım artık mide acısı yüzünden, anlıyorum seni...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızz aslı yavrusuuuuu yada aslıcan derler bana hep yakın arkadaşlarım burdan 2sinide kullandınız bana garip oldum haaaa demekki nettende geçiyor bazı şeyler sanalda değilmiş herşey demek yakındakilerin kullandıkları cümleleri burdan duymak güzel:D:D
avrupa yakasında burhanın lafı aslı yıvvrum bayılım bunu söylemeye ADINI ASLI YIIVRUMM koydum:cokkomik:
bende kaburga ağrısı var, sırtıma vuruyo,ön taraftan da sızlıyo...oturamıyorum,yatamıyorum...gündüz olmazdı bugün bi tuhafım ama :(

Allah yardımcın olsun babş eeeee sen artıkın doğuracanya normal ağrılar:utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
maşallah öbür mahalleyide hiç ihmal etmiyorsunuz ben uğramıyorum bana biraz ters tarafta uzak kalıyo:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Tatlım ya sen bilirsinde şu famodini bi doktoruna sorup denesen mi acaba? inanki bende insanlıktan cıkmıştım artık mide acısı yüzünden, anlıyorum seni...

acaba bende de işe yararmı pikem doktora sormaya gerek yok ya ben yatarken içeyim bakıyım faydası olarmı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar mama kabı kaşık felan konuşmuşsunuz..
Bana da mantıklı geldi ve biberondan vazgeçip mama kabı ve kaşık koymaya karar verdim..En azından biberonu erkenden tanımamış olur dimi?
Kaşık wee'nin almıştık önceden onu koyarım..Kap olarakta prima tupperware mama saklama kabı yollamıştı onu koysam olur mu acaba?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
maşallah öbür mahalleyide hiç ihmal etmiyorsunuz ben uğramıyorum bana biraz ters tarafta uzak kalıyo:)

Kız kırk yılda bir uğradım, bi açtım kızcağızın biri bugün yada yarın doğurucam demiş onu gördüm.Ben pek uğramıyorum artık, aklıma gelmiyo çok zaman....
bugün de mama kabı aratırken forumdan bişeyler çıktı arama moturunda, ondan girdim :D

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben oğlumaaaa kavuştummm
akşamüstü evde oturuyodum bişi geldi sanki
tuvalete gittim baktım nişan
hemen duşa girdim eşimi annemi aradım
onlar gelene kadar duş aldım Yasin okudum bi tane
sonra eşimle annem de geldiler
sancılarımı evde çekmek istedim
doktorumu aradım 5 dakkada 1e düşünce gelin dedi
ilk başta çok kolaydı sonra biraz daha artı ama çektiğim adet sancıları zaten çok üst seviyedeydi en üst sancılar bile bana çok fazla gelmedi
bi tek heyecandan ölcektim :)
sonra hastaneye gittik hemen yatış yaptılar
açılmaya baktılar
herkesin abartığı gibi de değilmiş yani hiç acımadı 9 cm. dedi açılma doğumhaneye alın
çatala çıktım Altay geldi
ebem o kadar tatlı bi kadındı ki anlatamam
çok yardımcı oldu bana
hep okuduklarımı uygulamaya çalıştım
derin nefes alıp nefesi geri vermeden çenemi göğsüme yaslayıp tüm gücümle ıkındım
2. ıkınmamdan sonra ahir ömrümdeki en güzel sesi duydum
Şahin'im gelmişti...
Darısı bekleyenlerin başına inşallah

KIZLAR BİGÜN UMARIM BURAYA BU ŞEKİLDE GELİRİM

Ay hadi inşallah hepimiz böyle güzel güzel yazalım :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ilk başta çok kolaydı sonra biraz daha artı ama çektiğim adet sancıları zaten çok üst seviyedeydi en üst sancılar bile bana çok fazla gelmedi
açılmaya baktılar
herkesin abartığı gibi de değilmiş yani hiç acımadı 9 cm. dedi açılma doğumhaneye alın
çok yardımcı oldu bana
derin nefes alıp nefesi geri vermeden çenemi göğsüme yaslayıp tüm gücümle ıkındım
Şahin'im gelmişti...

Ayy aminnnn inşallah ya çok güzel bi doğum :)
Yalnız benim o heyecanla yasin okumak aklıma gelir mi pek bilemedim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar mama kabı kaşık felan konuşmuşsunuz..
Bana da mantıklı geldi ve biberondan vazgeçip mama kabı ve kaşık koymaya karar verdim..En azından biberonu erkenden tanımamış olur dimi?
Kaşık wee'nin almıştık önceden onu koyarım..Kap olarakta prima tupperware mama saklama kabı yollamıştı onu koysam olur mu acaba?

Ben de wee'nin kaşığını aldım eczaneden de kabım yok.Eczanede yok dediler.Netten arattırıyorum ama pek bişey çıkmadı. Napsam ki, sabah sordum ama gözden kaçtı.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
demin eşimin face dolaşırken görümcemin eklediği karükatüre bakayım dedim beğenenler arasındaki isim soyisim dikkatimi çekti ve sonra farkettimki eşimin eski nişanlısıydı o kız nasıl sinir oldum anlatamam neden enkliyorlarki birbirlerini üstünden yıllar geçmiş ne var ne kaldıki ortak arkadaş olmuşlar çok sinirim bozuldu demin beri ağlıyorum eşimede telefon açtım ağzıma geleni saydım kapattım ama soracam sebebini görümceme neden görüşme ihtiyacı duyuluyor acaba hala?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benim de kaşığım yok ama primanın gönderdiği mama kabı var, bi kaşık alıp onu koyayım bari.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
demin eşimin face dolaşırken görümcemin eklediği karükatüre bakayım dedim beğenenler arasındaki isim soyisim dikkatimi çekti ve sonra farkettimki eşimin eski nişanlısıydı o kız nasıl sinir oldum anlatamam neden enkliyorlarki birbirlerini üstünden yıllar geçmiş ne var ne kaldıki ortak arkadaş olmuşlar çok sinirim bozuldu demin beri ağlıyorum eşimede telefon açtım ağzıma geleni saydım kapattım ama soracam sebebini görümceme neden görüşme ihtiyacı duyuluyor acaba hala?

Ay canım ya eşinin suçu ne :( Keşke eşini aramasaydın, ağlama lütfen..Görümcenin dangalaklığı başka birşey değil..Yeni mi eklemiş kızı yoksa önceden beri ekli miydi? Yeni eklediyse hakikaten dangalaklık etmiş.Ama görümcene kalkıp "neden ekledin" deme bence, sonra "o ne karışıyor benim hayatıma" şeklinde bi açıklama yaparsa üzülürsün :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
açılmaya baktılar
çok yardımcı oldu bana
Şahin'im gelmişti...

hadi inşallah hepimize böyle doğumlar nasip etsin Allahım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım çok sinir bozucu bişey evet ama eşinin suçu yok ki,kardeşinin yaptığı hata bence de.
Ona da tavrını belli edersin, iyi arkadaş bile olunsa bu tip durumlarda ilişkiyi sınırlamak gerektiği kanaatindeyim.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ay canım ya eşinin suçu ne :( Keşke eşini aramasaydın, ağlama lütfen..Görümcenin dangalaklığı başka birşey değil..Yeni mi eklemiş kızı yoksa önceden beri ekli miydi? Yeni eklediyse hakikaten dangalaklık etmiş.Ama görümcene kalkıp "neden ekledin" deme bence, sonra "o ne karışıyor benim hayatıma" şeklinde bi açıklama yaparsa üzülürsün :(

ne bileyim hırsımı ondan aldım belkide ama cidden sinir oldum fazlasıyla zaten o sebeple sevemedi beni o kızı istiyordu bütün ailesi(kayınpederim hariç)ama hesabını sorucam yeter sustuğum beni görmez bilmez sanıyorlar ama ALLAH büyük işte çıkıyor karşıma bir yerde yaptıkları:mendil::mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar