2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
pompa almak icin bende bekliyorum babuş.. duruma göre alıcam galiba.. ama biberon ısıtma cihazı, sterilizasyon makinesi falan almıstı eşim... ama mam kaşıgını ve kabını atlamısız bak....

Benim de kızlar burda söyleyince aklıma geldi canım benim de yoktu.Eczaneden mama kaşığı aldım ama kabını da ayarlayayım bakalım bi şekilde.

kızlar bende öperim sizi...ördeğimi hazırlayayım saçları bugün topuz olcakmış hatunun.allah yardımcımolsun ben 2 kızla ne etcem bakalım:evet: mucukss mucuskss

Ay ay ay havası batsın, topuz olacakmış he :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne bileyim hırsımı ondan aldım belkide ama cidden sinir oldum fazlasıyla zaten o sebeple sevemedi beni o kızı istiyordu bütün ailesi(kayınpederim hariç)ama hesabını sorucam yeter sustuğum beni görmez bilmez sanıyorlar ama ALLAH büyük işte çıkıyor karşıma bir yerde yaptıkları:mendil::mendil:

merhabalar kızlarrr ben geldim bugün kafamı kaldıramadım dün gece 1 saat uyumadım toplasak perişandım işe inmedim dinlendim evde

aslım gülüm sinirini hiç bozma bitanem can sıkmaya değmez eşinle akşam güzelce konuşur görümcene gerekeni söyletirsin balım anlıyorum seni ama hakikaten çok büyük salaklık yapmış görümcen eski eskide kaldı hiçmi aklına gelmiyo kardeşim görür gelin görür die sende tavrını koy o kıza muhattap olma bi daha dengesizz kimsenin bi kabahatı yok bacım kocan seni sevmiş seni tercih etmiş gerisine p....... yemek düşer paççoz kızz bide yorum yazmış altına heee??? eşinin ailesinin seni sevmesi seni yüceltmez zaten hiç canını sıkma SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN!

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ben olsam sanırım sinirlenirdim bu tip bi davranışa.Anısı var diye ailesinin saklamasına yani...Ama tabi söyleyecek birşey de yok, bi yaptırım uygulayamaz insan bu durumda.
Karşı tarafın incelik gösterip, hassasiyetleri göz önünde tutması lazım.

canım beraber çekindikleri fotolar sadece kız ve eşim yok ilk gördüğümde bozuldum tabii baktım eşimde bozuldu rahatsız oldu uzatmak istemedim kavgacı bi yapım yok tartışmaya bile girmem aynı şekilde kocasınında var fotoları albümde

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın kızlar,

bütün gece kanamam oldu, doğurdum, bebeğimi gördüm. döne döne aynı tarz rüyalar gördüm. 5-6 kere tuvalete kalkmışımdır. o kadar uykum kesildi rüyalar kesilmedi. hatta sabah uyanır uyanmaz zıplayıp tuvalete koştum, iç çamaşırımda kan var mı diye baktım :deli: haha iyice delirdim galiba :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşgeldi lidoş, noldu hasta mısın neden uyumadın?

hoşbulduk babuş hastamıyım bilmiyorumda mide yanması beni öldürcek bide dünden beri sağ kürek kemiğimin altı çürümüş gibi kemik batma tarzında bi sancı yaşatıyo bana akşam eşime masaj yaptırdım hatun bura mor bir yeremi çarptın diyo yok çarpmadım halbuki ama oğlum hep sağ tarafıma toplanıyo ağırlığı o tarafa verdiği için denge bozukluğundanmı acaba die düşünmeye başladım canım müthiş ağrıyo o uyutmadı beni:lilav:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
öff alt komsu geldi kadın bi ugriyim bakiyim nasılsın diye geliyo 1 saat oturuyo ya deli mi ne daha yeni gitti :sinir:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın lıttle günaydın tubiş gün geçtikçe rüyalar da abuk hale gelir oldu:)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hoşbulduk babuş hastamıyım bilmiyorumda mide yanması beni öldürcek bide dünden beri sağ kürek kemiğimin altı çürümüş gibi kemik batma tarzında bi sancı yaşatıyo bana akşam eşime masaj yaptırdım hatun bura mor bir yeremi çarptın diyo yok çarpmadım halbuki ama oğlum hep sağ tarafıma toplanıyo ağırlığı o tarafa verdiği için denge bozukluğundanmı acaba die düşünmeye başladım canım müthiş ağrıyo o uyutmadı beni:lilav:

kurek kemigi,kaburga agrısı, sırt agrısı bende de ne ararsan var su gunlerde aynen anlattıgın gibi batmalar sızlamalar seklinde nefes alırken bile batıyodu dun aksam dakikalarca surdu gecince uyuyabildim

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ay ödümü kopardın beeeeee
gerçek sandım :sinir::sinir:

hepsi gerçek gibiydi yaaa :D hala şoktayım. eşimin müdürünün eşi, 7 Ocak olarak duymuş doğumu. hayırlı olsun şimdiden dedi. abla dedim, içine mi doğdu nedir. doktor bu sefer beni cuma kontrole çağırdı, gizemli bir şekilde. sabah erken gelin, sonra önümüze bakarız dedi hatta.doğum yapıp gelirsem seni kahin ilan ederim :cokkomik:

leaderım geçmiş olsun. midem yanmıyor yanmıyor, burda konuşulunca başlıyor, çok enteresan :deli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın lıttle günaydın tubiş gün geçtikçe rüyalar da abuk hale gelir oldu:)

günaydın laylam günaydın littecm hakkaten iyice abuklaşıyoruz allah sonumuzu hayır etsin:uyku:
kurek kemigi,kaburga agrısı, sırt agrısı bende de ne ararsan var su gunlerde aynen anlattıgın gibi batmalar sızlamalar seklinde nefes alırken bile batıyodu dun aksam dakikalarca surdu gecince uyuyabildim

keşke dakikalarca sürse ama sonunda bitse akşam 5 ten bu yana orada kırıık bir kemik var gibi geçmedi eşimde uyumadı benim yüzümden sabah 4,5 da dikildi ayağa oturduk beraber :uzgun: ovaladı ovaladı sırtımı yok anacım geçmiyo eşimi yolcu ettim uykusuzluktan gözlerim kan çanağı olmuş başım önüme dişüyordu büroda çalışanları aradım rahatsızım öğlene doğru incem haberiniz olsun dedim koltukta uyudum 2,5 saat anca kendime gelebildim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

günaydın laylam günaydın littecm hakkaten iyice abuklaşıyoruz allah sonumuzu hayır etsin:uyku:

keşke dakikalarca sürse ama sonunda bitse akşam 5 ten bu yana orada kırıık bir kemik var gibi geçmedi eşimde uyumadı benim yüzümden sabah 4,5 da dikildi ayağa oturduk beraber :uzgun: ovaladı ovaladı sırtımı yok anacım geçmiyo eşimi yolcu ettim uykusuzluktan gözlerim kan çanağı olmuş başım önüme dişüyordu büroda çalışanları aradım rahatsızım öğlene doğru incem haberiniz olsun dedim koltukta uyudum 2,5 saat anca kendime gelebildim

şimdi varmı agrı sızı canını yakan bisey ?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selammm kızlarrr.. bugün kedi gibinn uyumusumm:D sabahın köründe uyanmam sebep.. sanyorum 7 sularında sol taraftan belime saplanan bi agrıyla ayyyy diyerekten uyandım. kalktım lavoboya gittim, evde dolandım azcık. durulcak gibi degildi. allah ım o nasıl bi agrı. cok ayakta durursunuzda bel agrır yaa öyle bişi degil bıcak sokuluyo gibi nefesim kesildi. annemi aradım o saatte bi o uyanıktır diye. dogum sancısı tek taraflı girmez yat dinlen azcık dedi. olmazsa dr a gidersin. ii didim gittim yattım ama 15 dk falan da yatakta debelendimm. aynen sol kasıgıma dolanıpp kukumunn sol tarafına igne batarr sekilde devam etti cünkü. kısaca sol taraf iptaldi. simdi bişi yok sükür ama cok korktumm cokk.. canımda cok yandı:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
şimdi varmı agrı sızı canını yakan bisey ?
evet tatlım aynı yer ağrımaya devam ediyo şiddeti hafif sadece
7 ocak yeğenimin dgünü o gün benim doğurmama lazım ablam hergün tembih ediyo sakın cumartesiye kadar doğurma diye :D
olur söylerim deseydin şahin paşaya
selammm kızlarrr.. bugün kedi gibinn uyumusumm:D sabahın köründe uyanmam sebep.. sanyorum 7 sularında sol taraftan belime saplanan bi agrıyla ayyyy diyerekten uyandım. kalktım lavoboya gittim, evde dolandım azcık. durulcak gibi degildi. allah ım o nasıl bi agrı. cok ayakta durursunuzda bel agrır yaa öyle bişi degil bıcak sokuluyo gibi nefesim kesildi. annemi aradım o saatte bi o uyanıktır diye. dogum sancısı tek taraflı girmez yat dinlen azcık dedi. olmazsa dr a gidersin. ii didim gittim yattım ama 15 dk falan da yatakta debelendimm. aynen sol kasıgıma dolanıpp kukumunn sol tarafına igne batarr sekilde devam etti cünkü. kısaca sol taraf iptaldi. simdi bişi yok sükür ama cok korktumm cokk.. canımda cok yandı:(

geçmiş olsun ecrincim sende bebeği sol tarafında taşıyosun galiba genelde o tarafa baskı yapıyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Kürek kemiği ağrısı bende de var.Çift taraflı hem kürek kemiği tarafında hem kaburga.Genelde akşamları oluyodu,bugün sabah da sürdü.Şimdi rahatladım daha yeni

günaydın kızlar,

bütün gece kanamam oldu, doğurdum, bebeğimi gördüm. döne döne aynı tarz rüyalar gördüm. 5-6 kere tuvalete kalkmışımdır. o kadar uykum kesildi rüyalar kesilmedi. hatta sabah uyanır uyanmaz zıplayıp tuvalete koştum, iç çamaşırımda kan var mı diye baktım :deli: haha iyice delirdim galiba :D

ayyyyy gerçek sandım cümlenin başını okuyunca :sok

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

üşütmüş olabilirmisin tatlım? geçmiş olsun. bizim ev geceleri bile çok sıcak olduğundan üzerimi hep açıyorum. eşim örtmeye kalktığında da uyanıp bağırıyormuşum çok sıcak diye. ağrın olacak diye çemkiriyordu bana geçen gün. dikkat etmek lazım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Geçmiş olsun canım...Bebeğin sol taraftaysa ondan olmuş olabilir.

hepsi gerçek gibiydi yaaa :D hala şoktayım. eşimin müdürünün eşi, 7 Ocak olarak duymuş doğumu. hayırlı olsun şimdiden dedi. abla dedim, içine mi doğdu nedir. doktor bu sefer beni cuma kontrole çağırdı, gizemli bir şekilde. sabah erken gelin, sonra önümüze bakarız dedi hatta.doğum yapıp gelirsem seni kahin ilan ederim :cokkomik:

leaderım geçmiş olsun. midem yanmıyor yanmıyor, burda konuşulunca başlıyor, çok enteresan :deli:

Benim de kayınvalidemin komşuları hayırlı olsuna gelmişler,doğurdum diye.Kim çıkardı bilmiyorum şok olduk :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

evet tatlım aynı yer ağrımaya devam ediyo şiddeti hafif sadece

olur söylerim deseydin şahin paşaya

geçmiş olsun ecrincim sende bebeği sol tarafında taşıyosun galiba genelde o tarafa baskı yapıyo

morardı falan dedin ya eger devam ederse oyle agrın falan sen git bi baktır noluur nolmaz icin rahatlar hem

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kürek kemiği ağrısı bende de var.Çift taraflı hem kürek kemiği tarafında hem kaburga.Genelde akşamları oluyodu,bugün sabah da sürdü.Şimdi rahatladım daha yeni

ayyyyy gerçek sandım cümlenin başını okuyunca :sok

babuşş bu şikeyetleri dile getirmek istemiyorum ama çok canımı yakıyo 6 haftadaha dişimi sıkmak istiyorum ama hergün başka bir taraf ağrısıyla uyanıyorum annem geliyo yarın sabah burda kadın gideli 15 gün olmadı geri geliyo yazık izmir istanbulun yolunu mekik dokuyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar