2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ne bilim annem heyacanlanmasın diyemiş
bi de doğurup sürpriz yapalım diyemiş
ama yok ben demeden rahat edemem
çok fazla yaymıcam
ne kadar çok insan bilirse doğum o kadar zor olur derler ya

alam mı :utan:

ayyy prof. çekim sanırım maşallah
canım cok kalabalık olmadan annene haber ver bence.her türlü anında utanıp sıkılmıcan,tecrübesinden faydalanacağın tek kişi anne gibi gelir bana.

prof çekim değil kuzenim fazla ilgili bu resim cekme olayıyla prof kadar oldu.kısmet olursa benim doğum fotolarınıda o çekecek bakalım..
maşallah canım bebekde fotografta cok güzel
Allah analı-bablı saglıklı büyütsün...

valla doktorun yalancısıyım tatlım .. sonucta +/- 400gr. yamnılma payı var........

amin saol canım...bayıldım resimlerine ırmak hanımın. :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
maşallah yavruşa pikecim..tarihler gelmeye basladı.yavrukuşlarda sağlıkla gelsinler insallah..

amin.. saol tatlım. :utan:

Günaydın Pikeeeeem :utan: Ben cidden kimseye haber vermicem. Şuan zemin yapılmış durumda :D Eşimin ailesi de benim ailem de doğumu 10 Şubattan sonra diye biliyorlar. Ama bizim en geç 2 Şubat :D İstemiyorum yaa ben kalabalık doğum odamda. Kasımda en küçük görümcem doğum yaptı, küçücük odanın içinde 15 kişi birden. Aksıranı hapşuranı ne biliim ne. Bide yazık kadının kocası (baba yani) kendi çocuğunu köşeden kenardan görmeye çalışıyor. Bi kucağına alıp "hoşgeldin yavrum" dicekti belki adam onu bile diyemedi. Hatta demeyi bırak o gün kendi öz evledını görüp göremediğinden bile emin değilim. Amaaaaaaaaaaan bana bugüne kadar ne faydaları oldu da, bu özel anımı onlarla paylaşayım. Peeeeeeeeeeeeeh!!!

Neyse güzeller, ben gittim gelicem inşallah :D

Sende haklısın aslında.. yok zaten benim için oyle bişey olamayacak.. bi anacım gelicek insallah bide kardeşim sonrasında diger herkes taksitle gelicek insallah.. (sırayla yani) mecburen.. malum buralar çakmada olsa gurbetten sayılıyor genede........

Güle güle minnoş........:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Azoşum masa örtüsüyle çiçeği naapıcan o da mı lazım bebek için? :D

Ahahahahha sen beni görsen korkarsın Babuş... Orman ne demek orman ne demek :evet: Amazonlar 1, ben 2 :D Geçen bi kaşımın ortasını aliim dedim, Allahım yok böyle bi can yanması. (Geçen dediiime bakma olmuştur bi 5 ay :D) İşte o gün bugündür tek kılımı yoldurmadım. Eşimin elektrikli bi saç kesim aleti var, 1 ay oldu eşime dedim kes şunları göremiyom ben. O da nası kestiyse artık onu da göremiyom. :kahkaha::kahkaha: Yakındır benim de kuaföre gitmem :D

Bide şu halıcı mevzuu var. Ben buldum bi tane ama adamlar 1 haftaya teslim ederiz anca kurur diyolar. Bilemedim. Hava buz gibi Ankarada...

Sorma benim de epey ormanımsı olmuş kaşlar, dün kadın alırken epey bi acıdı. Hatta az daha sürse kadına kafa filan atıcaktım sanırım :)
Bi de beyazım, oldum pancar gibi. Ama neyse 15 günse bana verilen süre daha çıkmaz kaşım maşım, rahatım :)

3,5 - 3,5! 3,5 - 3,5 ! :D Abariiii ben haftaya gidicem inşallah bi dahaki kontrole. 36+0 da. Bakalım ne dicek :D Bize sezeryan tarihi olarak 2 Şubatı verdi ama nedense benim içime hep bi ses; "26 Ocak'a dikkat et..." diyor...

Artık ocaksa da şubatsa da azıcık zaman kaldı simuşum valla.
3,5-3,5 :D

ama seninkilerin içine sokuyon ben mecbur koymam lazım tülün içine

Aman koy gitsin, beğenmeyen yemesin.
Ben arkadaşlarınkini hiç bozmadım, tipleri ilk günkü tazeliğinde görünüyo ama içinde organizmalar türemiştir muhtemelen :D

Buarada kızlar bende dün doktora gittim, 2.700 gr. 48 cm olmuş yavruş.. Ocak sonu alırız dedi 31 OCak ama belkim 26 OCak da olabülürmüş... yaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa...........

Canım maşallah oğluşuna
Demek 2700 gram normal bi ağırlık :D

kızlarrr avatarımdaki resim benim kuzenimin 3 aylık kızı.su cirkinliğe bi bakın.maşallah yaa.sabah yollamıs resimlerini annesi bayıldım..:evet:

Maşalllah subhanallah Çirkin şey.

seninki de mi 2700 ne bu ya herkes 2700 :D
maşallah

Demek 2700 normal kilo :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
36. gebelik haftası (35+0, 35+6)
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm. ve ağırlığı 2700 (2080-3330) gram!
-alıntı-

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
geçsin artık günlerr çok acılarım varr belim sırtım tüm kemiklerim acıyoo :uzgun:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar sizi öperim..koca göbeğimle büyük işler yapıcez şimdik.bulasık makinası boşaltıcazz..ne zor iş yaa o makinayı bosaltmak:eek:ys:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar sizi öperim..koca göbeğimle büyük işler yapıcez şimdik.bulasık makinası boşaltıcazz..ne zor iş yaa o makinayı bosaltmak:eek:ys:

Ben de o işe kılım.
Bi makina daha alıcam. Yanyana kurucam. Birinden temizleri alıcam yerleştirmeden kullanıcam, kirlenince de yanındaki makinaya koyucam.
Böylece, biri dolucak biri boşalıcak ama ben hiç yerleştirme yapmıcam dolaba :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş o fikrinden dolayı gönlümün nobel ödülünü sana veriyorum şu an. hiç aklıma gelmemişti ve süper fikirmiş.

pislileri yerleştırmekten ne kadar haz alıyosam temizlerden bi o kadar nefret edıyorum :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bu okan bayulgeni boğarım.

saba tumerın sorusu:- napıyor sen eve gelınce üstüne falan atlıyor mu?
okan: - hayır benim çocuğum şahsiyetli bi çocuk... biz onu sevmek öpmek yoğurmak için dünyaya getırmedık! bi karakteri olduğunu biliyoruz çünkü...

ne bu şimdi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben bu okan bayulgeni boğarım.

saba tumerın sorusu:- napıyor sen eve gelınce üstüne falan atlıyor mu?
okan: - hayır benim çocuğum şahsiyetli bi çocuk... biz onu sevmek öpmek yoğurmak için dünyaya getırmedık! bi karakteri olduğunu biliyoruz çünkü...

ne bu şimdi?

Ehehehehe sevilen çocuklar şahsiyetsiz mi.Vay be.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Dün kontrolüm vardı.Doktur dedi ki bebek doğum kanalına girmiş. Kafatası kemikleri doğuma hazırlanmak için esneyip birbiri içerisine geçmeye başlamış, bunu en sonra kontrolüne göre baş ölçüsünün küçülmesinden anlıyoruz.
Ayrıca bebek senin mesanenin altında.
Bu mesane altına giriş+kafatası angajmanını müteakiben %90 15 gün içinde doğum bekleriz, bohçanı hazır et :D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar