alam mı
valla para harcayayım diyosan durma al... güzellik ve begenme kısmı tam olmuş.....
alam mı
canım cok kalabalık olmadan annene haber ver bence.her türlü anında utanıp sıkılmıcan,tecrübesinden faydalanacağın tek kişi anne gibi gelir bana.ne bilim annem heyacanlanmasın diyemiş
bi de doğurup sürpriz yapalım diyemiş
ama yok ben demeden rahat edemem
çok fazla yaymıcam
ne kadar çok insan bilirse doğum o kadar zor olur derler ya
alam mı
ayyy prof. çekim sanırım maşallah
maşallah canım bebekde fotografta cok güzel
Allah analı-bablı saglıklı büyütsün...
valla doktorun yalancısıyım tatlım .. sonucta +/- 400gr. yamnılma payı var........
maşallah yavruşa pikecim..tarihler gelmeye basladı.yavrukuşlarda sağlıkla gelsinler insallah..
Günaydın PikeeeeemBen cidden kimseye haber vermicem. Şuan zemin yapılmış durumda
Eşimin ailesi de benim ailem de doğumu 10 Şubattan sonra diye biliyorlar. Ama bizim en geç 2 Şubat
İstemiyorum yaa ben kalabalık doğum odamda. Kasımda en küçük görümcem doğum yaptı, küçücük odanın içinde 15 kişi birden. Aksıranı hapşuranı ne biliim ne. Bide yazık kadının kocası (baba yani) kendi çocuğunu köşeden kenardan görmeye çalışıyor. Bi kucağına alıp "hoşgeldin yavrum" dicekti belki adam onu bile diyemedi. Hatta demeyi bırak o gün kendi öz evledını görüp göremediğinden bile emin değilim. Amaaaaaaaaaaan bana bugüne kadar ne faydaları oldu da, bu özel anımı onlarla paylaşayım. Peeeeeeeeeeeeeh!!!
Neyse güzeller, ben gittim gelicem inşallah
Azoşum masa örtüsüyle çiçeği naapıcan o da mı lazım bebek için?
Ahahha sen beni görsen korkarsın Babuş... Orman ne demek orman ne demek
Amazonlar 1, ben 2
Geçen bi kaşımın ortasını aliim dedim, Allahım yok böyle bi can yanması. (Geçen dediiime bakma olmuştur bi 5 ay
) İşte o gün bugündür tek kılımı yoldurmadım. Eşimin elektrikli bi saç kesim aleti var, 1 ay oldu eşime dedim kes şunları göremiyom ben. O da nası kestiyse artık onu da göremiyom. :kahkaha::kahkaha: Yakındır benim de kuaföre gitmem
![]()
Bide şu halıcı mevzuu var. Ben buldum bi tane ama adamlar 1 haftaya teslim ederiz anca kurur diyolar. Bilemedim. Hava buz gibi Ankarada...
3,5 - 3,5! 3,5 - 3,5 !Abariiii ben haftaya gidicem inşallah bi dahaki kontrole. 36+0 da. Bakalım ne dicek
Bize sezeryan tarihi olarak 2 Şubatı verdi ama nedense benim içime hep bi ses; "26 Ocak'a dikkat et..." diyor...
ama seninkilerin içine sokuyon ben mecbur koymam lazım tülün içine
Buarada kızlar bende dün doktora gittim, 2.700 gr. 48 cm olmuş yavruş.. Ocak sonu alırız dedi 31 OCak ama belkim 26 OCak da olabülürmüş... yaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa...........
kızlarrr avatarımdaki resim benim kuzenimin 3 aylık kızı.su cirkinliğe bi bakın.maşallah yaa.sabah yollamıs resimlerini annesi bayıldım..
seninki de mi 2700 ne bu ya herkes 2700
maşallah
kızlar sizi öperim..koca göbeğimle büyük işler yapıcez şimdik.bulasık makinası boşaltıcazz..ne zor iş yaa o makinayı bosaltmakys:
kızlar sizi öperim..koca göbeğimle büyük işler yapıcez şimdik.bulasık makinası boşaltıcazz..ne zor iş yaa o makinayı bosaltmakys:
babuş o fikrinden dolayı gönlümün nobel ödülünü sana veriyorum şu an. hiç aklıma gelmemişti ve süper fikirmiş.
pislileri yerleştırmekten ne kadar haz alıyosam temizlerden bi o kadar nefret edıyorum
nasılsınız bakayım bonibonlar??? doğuran eden yok di mi?
Ben doğuruyomuşum 15 güne
ben bu okan bayulgeni boğarım.
saba tumerın sorusu:- napıyor sen eve gelınce üstüne falan atlıyor mu?
okan: - hayır benim çocuğum şahsiyetli bi çocuk... biz onu sevmek öpmek yoğurmak için dünyaya getırmedık! bi karakteri olduğunu biliyoruz çünkü...
ne bu şimdi?
nasıl?:sok:sok