2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bilmem ki babuş :)) zaten yıllardır sevmem, kendisini de zeki bulana gülerim bu ara hepten kafayı yemiş...

şahsiyetli çocuk ne be :) ahahahhahahahah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Dün kontrolüm vardı.Doktur dedi ki bebek doğum kanalına girmiş. Kafatası kemikleri doğuma hazırlanmak için esneyip birbiri içerisine geçmeye başlamış, bunu en sonra kontrolüne göre baş ölçüsünün küçülmesinden anlıyoruz.
Ayrıca bebek senin mesanenin altında.
Bu mesane altına giriş+kafatası angajmanını müteakiben %90 15 gün içinde doğum bekleriz, bohçanı hazır et :D:D

vayyyyyy hadi kız maşallahhh... çok sevindim babuş hadı bakalaım açılışı yapacaksın he :) normal doğum o halde???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben bu okan bayulgeni boğarım.

saba tumerın sorusu:- napıyor sen eve gelınce üstüne falan atlıyor mu?
okan: - hayır benim çocuğum şahsiyetli bi çocuk... biz onu sevmek öpmek yoğurmak için dünyaya getırmedık! bi karakteri olduğunu biliyoruz çünkü...

ne bu şimdi?

karaktersiz ukala herif türkiyede en nefret ettiğin adam kim die sorsalar onu derim zati sıfatsız bodurr

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vayyyyyy hadi kız maşallahhh... çok sevindim babuş hadı bakalaım açılışı yapacaksın he :) normal doğum o halde???

Valla babuş eğer benden önce süpriz yapan olmazsa açılışı yapabilirim.Artık doktorun yalancısıyız.Ben kendimde hiç doğum yapıcak hava görmüyorum ama :D:D
Normal doğum için şu an bi engel görmedi ama pek hevesli değil sanki dünki konuşmalarından onu anladım.
38de çatı muayenesi yapıcaz, karar veririz dedi.
Bakalım ne dicek.Güveniyorum kendisine,para için sezoş yapacak bi tip değil.
En son 26 kasımda muayene ücreti ödemiştim.Son 3 haftadır haftada bi kez gidiyorum, ondan önce 15te birdi.Hiç ücret almıyo, paragöz değil demem o ki.
Ama eğer geçerli bi sebeple normal tercih etmeyelim derse,dikkate alırım.Malum şeker var,tsh yüksek, arada yükselen tansiyon filan....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende sevmem leom. :) eksik akılları programına çıkartıp yanlarında zeki kalması bi yana bi de en çok eleştirdiği popüler kültürün bi parçası olup o kültürden ekmek yemesi midemi bulandırıyor. samimiyetsiz:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende sevmem leom. :) eksik akılları programına çıkartıp yanlarında zeki kalması bi yana bi de en çok eleştirdiği popüler kültürün bi parçası olup o kültürden ekmek yemesi midemi bulandırıyor. samimiyetsiz:)

Programına telefonla izleyen bağlatıp sonra da ne aradınız be triplerine de ben yarılıyorum.YApma o zaman o formatta program.:dill:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anladım babuşum. hayırlısı olsun ya sevindim ama :) artık yola girelim da bizde. coşalım doğuralım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

konuşmaya değecek bi adam değil gökçem yaaa mide bulandırıcı küstah :böö:
çok acıktım ama cnm bişi istiyor midem yanıyo yesem mi buna ragmen acaba?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ye kız ye. ben hayatımda bi ilki yaptım demin ve 2 tabak kıymalı makarna yedim :) 2 tabak :) ehehehhehehehe.. ve şimdi de aklım dolaptaki pastada :))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ye kız ye. ben hayatımda bi ilki yaptım demin ve 2 tabak kıymalı makarna yedim :) 2 tabak :) ehehehhehehehe.. ve şimdi de aklım dolaptaki pastada :))

bol acılı çiğ köfte istiyo cnm yanına bol ayran yapsam da yesem midem kuduruyo acı hiç iyi gelmeyecek ama kokusu burnumda çiğ köftenin ne yapsam ki aceba?:lilav:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben yavaştan yol alayım ancak hazırlanırım. anamın yanına dükkana gıdecem. ordan da eve geçecez onur bugün geç gelecekmiş. eve geçerken alırım ben seni dedi.

şimdilik öpüyorum sizi. belki birazdan işim bitince hazırlanıp çıkmadan uğrarım:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bilmem mideni bozmasın hepten acı?

işte ne fena bişi can çekmesi canının acıycağını bilerek yinede yemek istiyo insan uff bir küçük dürüm söyliyim ben b.paşa meydanda mükemmel bir ç.köfteci var çok hijyenik bol nar ekşilesemde yesem :utan: öncesindede tarhana çorbam var mis gibi içsem offf :eek:ys: oğlum yemek borum affedin beni ama yiycemmm :ayk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben geldim.yaa bu ara çok insafsız oldular haa patronlarım sürekli iş üstüne iş veriyorlar anlamadım gitti nasılsa gidicek az dahamı kullansak diyorlar nedir anlamadım:(:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

harbiden bu ne bacım ya kafanı kaldıramıyosun yazıktır günahtır yaaa

aynen öyle son 2 haftadır böyleyim bende anlamadım son zamanlarda zıbıttı bunlar haaa:D:Dönceden iş vermezlerdi yorulmayın aman aslı hanım diye şimdi hemen aslıya paslıyorlar gelen işleri neyse vardır bir bildikleri bacım ne deyim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar