Dün kontrolüm vardı.Doktur dedi ki bebek doğum kanalına girmiş. Kafatası kemikleri doğuma hazırlanmak için esneyip birbiri içerisine geçmeye başlamış, bunu en sonra kontrolüne göre baş ölçüsünün küçülmesinden anlıyoruz.
Ayrıca bebek senin mesanenin altında.
Bu mesane altına giriş+kafatası angajmanını müteakiben %90 15 gün içinde doğum bekleriz, bohçanı hazır et
ben bu okan bayulgeni boğarım.
saba tumerın sorusu:- napıyor sen eve gelınce üstüne falan atlıyor mu?
okan: - hayır benim çocuğum şahsiyetli bi çocuk... biz onu sevmek öpmek yoğurmak için dünyaya getırmedık! bi karakteri olduğunu biliyoruz çünkü...
ne bu şimdi?
vayyyyyy hadi kız maşallahhh... çok sevindim babuş hadı bakalaım açılışı yapacaksın henormal doğum o halde???
bilmem ki babuş) zaten yıllardır sevmem, kendisini de zeki bulana gülerim bu ara hepten kafayı yemiş...
şahsiyetli çocuk ne bea
h
h
bende sevmem leom.eksik akılları programına çıkartıp yanlarında zeki kalması bi yana bi de en çok eleştirdiği popüler kültürün bi parçası olup o kültürden ekmek yemesi midemi bulandırıyor. samimiyetsiz
bende sevmem leom.eksik akılları programına çıkartıp yanlarında zeki kalması bi yana bi de en çok eleştirdiği popüler kültürün bi parçası olup o kültürden ekmek yemesi midemi bulandırıyor. samimiyetsiz
ye kız ye. ben hayatımda bi ilki yaptım demin ve 2 tabak kıymalı makarna yedim2 tabak
ehehehhehehehe.. ve şimdi de aklım dolaptaki pastada
)
bol acılı çiğ köfte istiyo cnm yanına bol ayran yapsam da yesem midem kuduruyo acı hiç iyi gelmeyecek ama kokusu burnumda çiğ köftenin ne yapsam ki aceba?:lilav:
bilmem mideni bozmasın hepten acı?
Çiğköfte ben de istiyorum bu ara çok.
Doğursak da bi yesek
ben geldim.yaa bu ara çok insafsız oldular haa patronlarım sürekli iş üstüne iş veriyorlar anlamadım gitti nasılsa gidicek az dahamı kullansak diyorlar nedir anlamadım
harbiden bu ne bacım ya kafanı kaldıramıyosun yazıktır günahtır yaaa