Günaydın kızlar, umarım herkesler iyidir... :heyo:
Babuuuuuuuuuuuuuuş doğuruyon mu bebeeeeeeeeeeem? :sok :sok
Günaydın kuşum...
He ben de sana ben doğuruyom duydun mu dicektim
Günaydın kızlar, umarım herkesler iyidir... :heyo:
Babuuuuuuuuuuuuuuş doğuruyon mu bebeeeeeeeeeeem? :sok :sok
ya üstteki de doğuranca dün gece bi ara uyandım beni bi panik aldı
çünkü büyük temizlik yapılmadı
oda yerleşmedi
yerleşmedi derken dolabın içi tamam da yatak yapılmadı cibinlik takılmadı
hastane çantam hazır değil
saçlarımı boyatmadım
bebek şekerleri ölee duruyo yapılmadı
offf yaa offff yetişemicem galiba
oda yerleşmedi
saçlarımı boyatmadım
Ahah
benim hergünki halime girmişsin Azoşum
Hergün küçük bi kovam var, içine su doldurup bugün nereyi silsem diye elimde onunla geziyom
Hayır normalde de evimi .ok götürür .ıçımı kaldırıp silmezdim. Şimdi ne olduysa huyum değişti. Dün kalorifer peteklerinin üstlerini söküp içlerini sildim
![]()
Bugün de salonu dökmeyi düşünüyorum
oda yerleşmedi
saçlarımı boyatmadım
azo otur oturduğun yere kıza rahatlık batıyo anacım yok yane
:
Amin canım inşallah
valla bana zayıf geldikten sonra 1 hafta hergün et, yumurta, süt, tavuk, ciğer, köfte falan yedim
1 haftada 110 gr. almıştı ama az mı çok mu bilmiyorum tabii
ya bişi dicem bblau'nun ki kız 2700
seninki erkek 2700
bence de bi drda hata var ama hangisinde
evet keşke 3 saatte doğurabilsek
rüyanda hayırlara çıksın canım
Ay oturamıyorum, yengeme dedikoduya mı gitsem, yoksam kuzene çaya mıYa bebeksiz son günlerim ya iyi değerlendireyim diyorum, sonra bebişimle gesmelere hemen gidemücez
oda yerleşmedi
saçlarımı boyatmadım
ha, aynı benim durum
günaydın simoşcummm biz iyiyiz ya sennn?
Günaydın kuşum...
He ben de sana ben doğuruyom duydun mu dicektim
![]()
Ya ben seviyorum temizlik yapmayı ama şimdi dışarda güneşli bi hava var beni böğrüne böğrüne çağırıyor sanki![]()
Ama biliyorum ki dışarı çıkınca kesin para harcıcam..Bi masa örtüsü ile bikaç dal çiçek almam lazım..Ay çıkıyım ben ya çıkayım demiSaçlarım da berbat ama napim yaaa..
Ay oturamıyorum, yengeme dedikoduya mı gitsem, yoksam kuzene çaya mıYa bebeksiz son günlerim ya iyi değerlendireyim diyorum, sonra bebişimle gesmelere hemen gidemücez
ha, aynı benim durum
çanta hazır güya ama iki ayrı çantaya bölmek istiyorum, bebek odası hazır ama yatak hazır değil, büyük temizlik yapılmadı
cuma son çalışıyorum
şimdi temizlikçi buldum çok şükür
90 tl. çüşşşş yaniii
pazar günü gelcek kısmetse
ben de yaaa
işte pazar temizlik olsa
annem biz de kalır
pazartesi de bebeğin yatağını yaparız
cibinlik falan filan
sonraki günler de başlarız bebek şekerini yapmaya 70 tane bitiririz heralde 1 günde
ama badem şekerleri bozulur mu ya?
saçlarım koyu kahve şu an
aynı renge boyatcam
doğumdan sonra kestircem şimdi kestiremiyom bi türlü korkudan
Ben sırt ve kalça ağrılarından uyuyamıyorum Leaderım. Biran önce akşam olsun yatayım sabah olsun kalkayım diye gün değil, an sayıyorum resmen. Bi taraftan da eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. Kaç gündür alışveriş yaptım; uyku seti, buhar makinası, mama kaşığı, park yatak falan aldım. Bi taraftan da tek başıma temizlik yapmaya çalışıyorum. Bugün de halı bakmaya gideceğim... Gidip gelip çantamı kontrol ediyorum...
Kızlar çantanıza; EVLİLİK CÜZDANINIZI VE BEBİŞİNİZİN DOSYASINI KOYMAYI UNUTMAYIN!!
Gördüm Babuşum gördüüüüüüüümSadece son sayfaya bakabildim, bi geniş geniş zaman bulsam geçmişi okuyacağım ama evde sürekli bi hazırlık yapmaya çalışıyorum...
günaydın kızlarr..babuşum maşallah bebeğine.demek prenses hanımlar geliyorr.oyy ne güsel.kilosuda boyuda gayet güzel annesi![]()
simoş canım evlilik cüzdanını niye koyuyosunuz cantaya?
Cumartesi günü doktor bebeğin hareketlerinin azalması erken doğum şeysi olabilir deyince aklıma ilk olarak, "ayyyy kaşlarımı aldırmadım daha" diye geldi.
Dün de 15 gün içinde filan deyince dedim kızım koş kuaföre.
Doktordan çıktım eve gitmeden kuaföre uğradım valla, kaşları maşları hale yola soktum.
Annemle kardeşim gülüyolar.Ama napim kaşlı kaşlı mı doğursaydım orman gibi
hahha sen beni görsen korkarsın Babuş... Orman ne demek orman ne demek
Amazonlar 1, ben 2 ha, aynı benim durum
çanta hazır güya ama iki ayrı çantaya bölmek istiyorum, bebek odası hazır ama yatak hazır değil, büyük temizlik yapılmadı
Bence oturmaya git.Kendine hizmet ettir
ama badem şekerleri bozulur mu ya?
saçlarım koyu kahve şu an
aynı renge boyatcam
doğumdan sonra kestircem şimdi kestiremiyom bi türlü korkudan
Kızlar çantanıza; EVLİLİK CÜZDANINIZI VE BEBİŞİNİZİN DOSYASINI KOYMAYI UNUTMAYIN!!
B]
her ikisinde de sonuç aynı olacakyengene gitsen çay içcen, kuzene gitsen dedikodu yapcan.....
günaydın kızlarr..babuşum maşallah bebeğine.demek prenses hanımlar geliyorr.oyy ne güsel.kilosuda boyuda gayet güzel annesi![]()
kuzenine gitt onu seçtimmAy oturamıyorum, yengeme dedikoduya mı gitsem, yoksam kuzene çaya mıYa bebeksiz son günlerim ya iyi değerlendireyim diyorum, sonra bebişimle gesmelere hemen gidemücez
Ben sırt ve kalça ağrılarından uyuyamıyorum Leaderım. Biran önce akşam olsun yatayım sabah olsun kalkayım diye gün değil, an sayıyorum resmen. Bi taraftan da eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. Kaç gündür alışveriş yaptım; uyku seti, buhar makinası, mama kaşığı, park yatak falan aldım. Bi taraftan da tek başıma temizlik yapmaya çalışıyorum. Bugün de halı bakmaya gideceğim... Gidip gelip çantamı kontrol ediyorum...
Gördüm Babuşum gördüüüüüüüümSadece son sayfaya bakabildim, bi geniş geniş zaman bulsam geçmişi okuyacağım ama evde sürekli bi hazırlık yapmaya çalışıyorum...
Azoşum masa örtüsüyle çiçeği naapıcan o da mı lazım bebek için?
Evlilik cüzdanı ve bebeğin dosyası.Dur iyi hatırlattın akşama onları da ekliyim.Not alıyım ben bunları.
Simuşum dün doktor bebek doğum kanalına yerleşmiş mesane altına inmiş.Kafatası kemikleri doğuma hazırlık için içiçe angaje olmaya başlamış dedi.
Bu angajmanı takiben %90 15 gün içinde doğum başlarmış.