2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya üstteki de doğuranca dün gece bi ara uyandım beni bi panik aldı
çünkü büyük temizlik yapılmadı
oda yerleşmedi
yerleşmedi derken dolabın içi tamam da yatak yapılmadı cibinlik takılmadı
hastane çantam hazır değil
saçlarımı boyatmadım
bebek şekerleri ölee duruyo yapılmadı

offf yaa offff yetişemicem galiba

Hayatım sen de mi doğuruyon? :sok :sok Awwww ben çok tırsıyom çooooooook....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
oda yerleşmedi
saçlarımı boyatmadım

İşten ayrılınca hepsi oluyor canım ya dert etme..Hergün bi işini hallediyorsun..
Saçlarını doğumdan önce mi boyatcan? Ne renk?

Ahahahahhaha benim hergünki halime girmişsin Azoşum :D Hergün küçük bi kovam var, içine su doldurup bugün nereyi silsem diye elimde onunla geziyom :D Hayır normalde de evimi .ok götürür .ıçımı kaldırıp silmezdim. Şimdi ne olduysa huyum değişti. Dün kalorifer peteklerinin üstlerini söküp içlerini sildim :D :D Bugün de salonu dökmeyi düşünüyorum :D

:D:D
Ya ben seviyorum temizlik yapmayı ama şimdi dışarda güneşli bi hava var beni böğrüne böğrüne çağırıyor sanki :D
Ama biliyorum ki dışarı çıkınca kesin para harcıcam..Bi masa örtüsü ile bikaç dal çiçek almam lazım..Ay çıkıyım ben ya çıkayım demi :D Saçlarım da berbat ama napim yaaa..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
oda yerleşmedi
saçlarımı boyatmadım

Cumartesi günü doktor bebeğin hareketlerinin azalması erken doğum şeysi olabilir deyince aklıma ilk olarak, "ayyyy kaşlarımı aldırmadım daha" diye geldi.
Dün de 15 gün içinde filan deyince dedim kızım koş kuaföre.
Doktordan çıktım eve gitmeden kuaföre uğradım valla, kaşları maşları hale yola soktum.
Annemle kardeşim gülüyolar.Ama napim kaşlı kaşlı mı doğursaydım orman gibi :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Amin canım inşallah

valla bana zayıf geldikten sonra 1 hafta hergün et, yumurta, süt, tavuk, ciğer, köfte falan yedim
1 haftada 110 gr. almıştı ama az mı çok mu bilmiyorum tabii

ya bişi dicem bblau'nun ki kız 2700
seninki erkek 2700
bence de bi drda hata var ama hangisinde

evet keşke 3 saatte doğurabilsek

rüyanda hayırlara çıksın canım

Kız erkek pek farketmiyo sanırım.
Ama birininkinin oturma bölgesinden uydurduğu kesin :)
Hatta bence ikisi de uyduruyo.Ne iri ne zayıf normaller :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
oda yerleşmedi
saçlarımı boyatmadım

hahaha, aynı benim durum :)
çanta hazır güya ama iki ayrı çantaya bölmek istiyorum, bebek odası hazır ama yatak hazır değil, büyük temizlik yapılmadı :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

günaydın simoşcummm biz iyiyiz ya sennn?

Ben sırt ve kalça ağrılarından uyuyamıyorum Leaderım. Biran önce akşam olsun yatayım sabah olsun kalkayım diye gün değil, an sayıyorum resmen. Bi taraftan da eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. Kaç gündür alışveriş yaptım; uyku seti, buhar makinası, mama kaşığı, park yatak falan aldım. Bi taraftan da tek başıma temizlik yapmaya çalışıyorum. Bugün de halı bakmaya gideceğim... Gidip gelip çantamı kontrol ediyorum...

Kızlar çantanıza; EVLİLİK CÜZDANINIZI VE BEBİŞİNİZİN DOSYASINI KOYMAYI UNUTMAYIN!!

Günaydın kuşum...
He ben de sana ben doğuruyom duydun mu dicektim :D

Gördüm Babuşum gördüüüüüüüüm :D Sadece son sayfaya bakabildim, bi geniş geniş zaman bulsam geçmişi okuyacağım ama evde sürekli bi hazırlık yapmaya çalışıyorum...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
:D:D
Ya ben seviyorum temizlik yapmayı ama şimdi dışarda güneşli bi hava var beni böğrüne böğrüne çağırıyor sanki :D
Ama biliyorum ki dışarı çıkınca kesin para harcıcam..Bi masa örtüsü ile bikaç dal çiçek almam lazım..Ay çıkıyım ben ya çıkayım demi :D Saçlarım da berbat ama napim yaaa..

temizlik yapmayı ben de sevmek istiyorum yaaa, ama sevmiyorum tembelim ben :(

Ay oturamıyorum, yengeme dedikoduya mı gitsem, yoksam kuzene çaya mı :D Ya bebeksiz son günlerim ya iyi değerlendireyim diyorum, sonra bebişimle gesmelere hemen gidemücez :D

her ikisinde de sonuç aynı olacak :D yengene gitsen çay içcen, kuzene gitsen dedikodu yapcan.....:cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlarr..babuşum maşallah bebeğine.demek prenses hanımlar geliyorr.oyy ne güsel.kilosuda boyuda gayet güzel annesi :D

simoş canım evlilik cüzdanını niye koyuyosunuz cantaya?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çanta hazır güya ama iki ayrı çantaya bölmek istiyorum, bebek odası hazır ama yatak hazır değil, büyük temizlik yapılmadı :D

Ben de ikiye böleyim dedim, geçmişi azıcık okudum da.
Hurca koymuştum daha önce ama sığmadı hurçla çok yer kapladı.Ay napsam ya :(
Bi sürü vakit vardı şimdi yok sanki

cuma son çalışıyorum
şimdi temizlikçi buldum çok şükür
90 tl. çüşşşş yaniii
pazar günü gelcek kısmetse

ben de yaaa :(

işte pazar temizlik olsa
annem biz de kalır
pazartesi de bebeğin yatağını yaparız
cibinlik falan filan
sonraki günler de başlarız bebek şekerini yapmaya 70 tane bitiririz heralde 1 günde
ama badem şekerleri bozulur mu ya?
saçlarım koyu kahve şu an
aynı renge boyatcam
doğumdan sonra kestircem şimdi kestiremiyom bi türlü korkudan

Badem şekeri bozulmaz sanırım ya.Ben de aldım ama daha koymadım tüllerin içine kavanozda duruyolar.

Ben sırt ve kalça ağrılarından uyuyamıyorum Leaderım. Biran önce akşam olsun yatayım sabah olsun kalkayım diye gün değil, an sayıyorum resmen. Bi taraftan da eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. Kaç gündür alışveriş yaptım; uyku seti, buhar makinası, mama kaşığı, park yatak falan aldım. Bi taraftan da tek başıma temizlik yapmaya çalışıyorum. Bugün de halı bakmaya gideceğim... Gidip gelip çantamı kontrol ediyorum...

Kızlar çantanıza; EVLİLİK CÜZDANINIZI VE BEBİŞİNİZİN DOSYASINI KOYMAYI UNUTMAYIN!!

Gördüm Babuşum gördüüüüüüüüm :D Sadece son sayfaya bakabildim, bi geniş geniş zaman bulsam geçmişi okuyacağım ama evde sürekli bi hazırlık yapmaya çalışıyorum...

Evlilik cüzdanı ve bebeğin dosyası.Dur iyi hatırlattın akşama onları da ekliyim.Not alıyım ben bunları.

Simuşum dün doktor bebek doğum kanalına yerleşmiş mesane altına inmiş.Kafatası kemikleri doğuma hazırlık için içiçe angaje olmaya başlamış dedi.
Bu angajmanı takiben %90 15 gün içinde doğum başlarmış.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Azoşum masa örtüsüyle çiçeği naapıcan o da mı lazım bebek için? :D

Cumartesi günü doktor bebeğin hareketlerinin azalması erken doğum şeysi olabilir deyince aklıma ilk olarak, "ayyyy kaşlarımı aldırmadım daha" diye geldi.
Dün de 15 gün içinde filan deyince dedim kızım koş kuaföre.
Doktordan çıktım eve gitmeden kuaföre uğradım valla, kaşları maşları hale yola soktum.
Annemle kardeşim gülüyolar.Ama napim kaşlı kaşlı mı doğursaydım orman gibi :D

Ahahahahha sen beni görsen korkarsın Babuş... Orman ne demek orman ne demek :evet: Amazonlar 1, ben 2 :D Geçen bi kaşımın ortasını aliim dedim, Allahım yok böyle bi can yanması. (Geçen dediiime bakma olmuştur bi 5 ay :D) İşte o gün bugündür tek kılımı yoldurmadım. Eşimin elektrikli bi saç kesim aleti var, 1 ay oldu eşime dedim kes şunları göremiyom ben. O da nası kestiyse artık onu da göremiyom. :kahkaha::kahkaha: Yakındır benim de kuaföre gitmem :D

Bide şu halıcı mevzuu var. Ben buldum bi tane ama adamlar 1 haftaya teslim ederiz anca kurur diyolar. Bilemedim. Hava buz gibi Ankarada...

Üzülme bebişim bizde de yapılmadı o büyük temizlik. Allah kısmet ederse hafta sonu eşimi tutup ona yaptırcam :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bence oturmaya git.Kendine hizmet ettir :D

Hahahha :D O zaman bi çarşıyı turlayayım sonra kuzene gideyim dinlenmeye :p

ama badem şekerleri bozulur mu ya?
saçlarım koyu kahve şu an
aynı renge boyatcam
doğumdan sonra kestircem şimdi kestiremiyom bi türlü korkudan

Ohoooo ben 1 ay önceden hazırladım badem şekerlerini koydum içine :D Bozulduysa da yerken anlaşılır, gabızlar açıp bozup yemesinler..Yerlerse de bayatı yesinler hiç acımam bozdular diye :p

B]

Bebişle ilgili tüm testleri felan koymuştum ama evlilik cüzdanı gelmemişti aklıma, sağol kuşum onu da koyayım ben.

her ikisinde de sonuç aynı olacak :D yengene gitsen çay içcen, kuzene gitsen dedikodu yapcan.....:cokkomik:

Demi :D Kuzenin pek malzemesi olmuyor dedikodu için ama olsun evi daha yakın, yüzünü görür gelirim :p

günaydın kızlarr..babuşum maşallah bebeğine.demek prenses hanımlar geliyorr.oyy ne güsel.kilosuda boyuda gayet güzel annesi :D

Günaydın dünürüm hoşgeldin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay oturamıyorum, yengeme dedikoduya mı gitsem, yoksam kuzene çaya mı :D Ya bebeksiz son günlerim ya iyi değerlendireyim diyorum, sonra bebişimle gesmelere hemen gidemücez :D
kuzenine gitt onu seçtimm :D

aaaaa geçmiş olsun balım yaaaa günler geçmiyo hakkaten ağrılar arttıkçada geçmiycek akşam eşime masaj yaptırdım sofra başında abartmıyorum en azından 1 saat oturmuşumdur ne bu tembellik ya uyuşuğum resmen halim yok kolumu kaldırmaya kızlar anam geliyo tekrardan yatak odası ile çocuk odası aynı hafta içinde geliceğini duyunca babamla beraber gelmeye karar vermiş kadınada rahatlık vermedim evlilik cüzdanını anladım da bebeğin dosyası ne yaww?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ay ben artık pizza kulesi gibi yürüyormuşum, her an düşcek gibi..Sağolsun eşim öyle diyo :D
Dün taklidimi yaptı sinirden gülme krizine girdim :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Günaydın Nazom... Sanırım doğum kaydı yapılıyor evlilik cuzdanına. Bi sitede gördüm yanınıza alın diyolardı, ben de ne olur ne olmaz diye koydum :D

Evlilik cüzdanı ve bebeğin dosyası.Dur iyi hatırlattın akşama onları da ekliyim.Not alıyım ben bunları.

Simuşum dün doktor bebek doğum kanalına yerleşmiş mesane altına inmiş.Kafatası kemikleri doğuma hazırlık için içiçe angaje olmaya başlamış dedi.
Bu angajmanı takiben %90 15 gün içinde doğum başlarmış.

3,5 - 3,5! 3,5 - 3,5 ! :D Abariiii ben haftaya gidicem inşallah bi dahaki kontrole. 36+0 da. Bakalım ne dicek :D Bize sezeryan tarihi olarak 2 Şubatı verdi ama nedense benim içime hep bi ses; "26 Ocak'a dikkat et..." diyor...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar