2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın canım.Geliyomuş valla, doktorumun yalancısıyım :D:D
gelsin gelsin hosgelsin sefa getirsin.hayırlısıyla,sağlıkla gelsin de...:heyo:
Hahahha :D O zaman bi çarşıyı turlayayım sonra kuzene gideyim dinlenmeye :p

Ohoooo ben 1 ay önceden hazırladım badem şekerlerini koydum içine :D Bozulduysa da yerken anlaşılır, gabızlar açıp bozup yemesinler..Yerlerse de bayatı yesinler hiç acımam bozdular diye :p

Bebişle ilgili tüm testleri felan koymuştum ama evlilik cüzdanı gelmemişti aklıma, sağol kuşum onu da koyayım ben.

Demi :D Kuzenin pek malzemesi olmuyor dedikodu için ama olsun evi daha yakın, yüzünü görür gelirim :p

Günaydın dünürüm hoşgeldin

günaydın balım.hosbuldum..azomm sana ne buldum sen kesin almısındır bundan ya görsün dünürüm dedim.ahanda cıngıraklı patik.cok güseller ya..

Ekli dosyalar

• 385497_317479528275220_106933159329859_1007191_714256337_n.jpg
    385497_317479528275220_106933159329859_1007191_714256337_n.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 59

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Bide şu halıcı mevzuu var. Ben buldum bi tane ama adamlar 1 haftaya teslim ederiz anca kurur diyolar. Bilemedim. Hava buz gibi Ankarada...

Üzülme bebişim bizde de yapılmadı o büyük temizlik. Allah kısmet ederse hafta sonu eşimi tutup ona yaptırcam :D

halıları hafta sonu vercem ben de, bi hft da gelirse üşürüz en fazla evde halı olmayınca :D

ben de eşimi tutmayı düşünüyom, dün kendine söyledim, tamam dedi ama kadın almaktan yana, ben de istediğim gibi iş yaptıramam ben kadına diyom, camları silip perdeleri yıkarız hft sonu, halılar gidince de güzelce süpürülür zaten. aman hemen kirleniyor geri kalanlar, uzun süre gitmez zaten, yaparım her gün yavaş yavaş.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın Nazom... Sanırım doğum kaydı yapılıyor evlilik cuzdanına. Bi sitede gördüm yanınıza alın diyolardı, ben de ne olur ne olmaz diye koydum :D

3,5 - 3,5! 3,5 - 3,5 ! :D Abariiii ben haftaya gidicem inşallah bi dahaki kontrole. 36+0 da. Bakalım ne dicek :D Bize sezeryan tarihi olarak 2 Şubatı verdi ama nedense benim içime hep bi ses; "26 Ocak'a dikkat et..." diyor...

alla alla ben iremde görmedim öle bişey.doğum kaydını evlilik cüzdanına nufüs memurluğunda işletebiliyosun demişlerdi o zamanlarda.doğum raporunla gidiyosun ya nufüs kağıdını almak için götürürsen işliyolardı.değişmiş demekki. anamm benim evlilik cüzdanımda bebelerimin kaydı yok :D nihahaa aslında benim bebemde yok haha kız oğlan kızım ben.:beyazbayrak::evet:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

aaaaa geçmiş olsun balım yaaaa günler geçmiyo hakkaten ağrılar arttıkçada geçmiycek akşam eşime masaj yaptırdım sofra başında abartmıyorum en azından 1 saat oturmuşumdur ne bu tembellik ya uyuşuğum resmen halim yok kolumu kaldırmaya kızlar anam geliyo tekrardan yatak odası ile çocuk odası aynı hafta içinde geliceğini duyunca babamla beraber gelmeye karar vermiş kadınada rahatlık vermedim evlilik cüzdanını anladım da bebeğin dosyası ne yaww?

Saol tatlım. Ben de masaj yaptırıyorum eşime ama maşallah iyi edeceğine bi tutuyo ki etim elinde kalıyo sanki :D Adam 9 aylık kardeşliğin acısını burdan çıkarıyo heral :D

Bebeğin dosyası dediğim; ben taaa beta-hcg baktırdığım andan itibaren bebekle ilgili tüm ultrason incelemelerini ve kan idrar vs tahlillerini dosyaladım. İşte o dosya...

Yok kız :D Kendim için bunlar, evdeyim ya şimdi illa bi ufak değişiklikler yapasım geliyor :)

Bu arada herkes çantaları bölmeye mi karar verdi? Eeee benim bölüktü yeni birleştirdim -rgulu

Yooo ben bölmüyorum Azoş, hepsi tek çantada duruyor...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaaaa % 2,7 ek zam alıyomuşuz :D :D (Bana ne faydası olacaksa... Maaş bile alamıcam ühühühüühüüüüü)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Yok kız :D Kendim için bunlar, evdeyim ya şimdi illa bi ufak değişiklikler yapasım geliyor :)

Bu arada herkes çantaları bölmeye mi karar verdi? Eeee benim bölüktü yeni birleştirdim -rgulu

benimkide tek canta,valiz :D ikimizinki aynı yerde.niye bölüyosunuz kızlar? o daha mı iyiymiş.yaw zaten doğuma cıbılak gidiyon bebeğide sarıp veriyolardı.odaya gelince sen giydiriyodun.özelde olursa zaten odan belli oluyo valizin odaya cıkıyo.odada illa biri olur hemşireye bebiş kıyafetini verecek.:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gelsin gelsin hosgelsin sefa getirsin.hayırlısıyla,sağlıkla gelsin de...:heyo:

günaydın balım.hosbuldum..azomm sana ne buldum sen kesin almısındır bundan ya görsün dünürüm dedim.ahanda cıngıraklı patik.cok güseller ya..

Ayy nazom nasıl olduysa bunu kaçırmışım bak ne gördüm ne duydum :D Çok tatlı oyalayıcı birşeye benziyor ama :)

o ne yaa o kadar zam oranı mı olur pehhh
sen niye alamıyosun maaş?

çok tatlı dimi 35 tl.

Bence de çok tatlı :utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
halıları hafta sonu vercem ben de, bi hft da gelirse üşürüz en fazla evde halı olmayınca :D

ben de eşimi tutmayı düşünüyom, dün kendine söyledim, tamam dedi ama kadın almaktan yana, ben de istediğim gibi iş yaptıramam ben kadına diyom, camları silip perdeleri yıkarız hft sonu, halılar gidince de güzelce süpürülür zaten. aman hemen kirleniyor geri kalanlar, uzun süre gitmez zaten, yaparım her gün yavaş yavaş.

Aynen Lilacsım ayneeeeeen. Kadın geldi göya geçende. Mutfağı temizletmiştim, dolapların üstlerini, dışını, aspiratörü falan. Maşallah süper temizlemiş!! Kardeşim gelmişti 10 gün kadar önce, ona dedim bi baksana ablam şu dolapların üstüne nasıl silmiş diye. Baktı çocuuum dedi "abla burası silinmemiş ki hem tozlu hem yağlı!!!" Ay bi gıcık oldum anlatamam. Bi de 100 TL para verdik. Allah nası biliyosa öyle yapsın işini doğru düzgün yapmayanları. O yüzden kadın çağırmayı düşünmüyorum. Nasılsa bizden daha iyi yapmayacak...

niye evli değilsek doğurtmıcaklar mı :D

5 ay hahahahaha

Ne gülüyon kııııııııııız :D :D Naaapiim canım datlu benim, kıyamıyom kendime :D

Evli olmayanları kendi hallerina bırakıyolarmış Hayatım, göbek bağını taşla kendin kesiyomuşun :D

alla alla ben iremde görmedim öle bişey.doğum kaydını evlilik cüzdanına nufüs memurluğunda işletebiliyosun demişlerdi o zamanlarda.doğum raporunla gidiyosun ya nufüs kağıdını almak için götürürsen işliyolardı.değişmiş demekki. anamm benim evlilik cüzdanımda bebelerimin kaydı yok :D nihahaa aslında benim bebemde yok haha kız oğlan kızım ben.:beyazbayrak::evet:

:D :D Valla Nazom bilmiyom, ben ilk doğurcam. Noolur noolmaz ben götüriim de sonra isterlerse evden gelip alacak kimse olmicak. Çünkü kimseye doğuma gittiğimi haber vermicem :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
o ne yaa o kadar zam oranı mı olur pehhh
sen niye alamıyosun maaş?

çok tatlı dimi 35 tl.

Devlette öyle Hayatım, alıştım ben %2 zamlara :D Allah bereket versin... Neden maaş alamıcaama gelince ücretsiz izne ayrılcam ya doğumdan sonra, işte ondan...

Bu arada mont da güzelmiş...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ayy nazom nasıl olduysa bunu kaçırmışım bak ne gördüm ne duydum :D Çok tatlı oyalayıcı birşeye benziyor ama :)

Bence de çok tatlı :utan:
benimde cok hosuma gitti dünürüm ya.cok yerde satılıyomus.facede gördüm şimdik.alalım bunlardan yazın tek badilerinin altına giydiririz.yaza kadar anca cakarlar o coraplardan.:beyazbayrak:
Aynen Lilacsım ayneeeeeen. Kadın geldi göya geçende. Mutfağı temizletmiştim, dolapların üstlerini, dışını, aspiratörü falan. Maşallah süper temizlemiş!! Kardeşim gelmişti 10 gün kadar önce, ona dedim bi baksana ablam şu dolapların üstüne nasıl silmiş diye. Baktı çocuuum dedi "abla burası silinmemiş ki hem tozlu hem yağlı!!!" Ay bi gıcık oldum anlatamam. Bi de 100 TL para verdik. Allah nası biliyosa öyle yapsın işini doğru düzgün yapmayanları. O yüzden kadın çağırmayı düşünmüyorum. Nasılsa bizden daha iyi yapmayacak...

Ne gülüyon kııııııııııız :D :D Naaapiim canım datlu benim, kıyamıyom kendime :D

Evli olmayanları kendi hallerina bırakıyolarmış Hayatım, göbek bağını taşla kendin kesiyomuşun :D

:D :D Valla Nazom bilmiyom, ben ilk doğurcam. Noolur noolmaz ben götüriim de sonra isterlerse evden gelip alacak kimse olmicak. Çünkü kimseye doğuma gittiğimi haber vermicem :D

al bebeğim yanına sen.ne olur ne olmaz.ağırlık yapcek değilya.dursun cantada.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın herkese.........

simuş inanırmısın aynı şeyi ben dedim eşime gecenlerde ' doguma gittigimi kimseye haber vermicem diye'
bide 26 için ben de öyle hissediyorum onu göruncede şaşırdım biras.. belkim biri doguracak ama kim kim kim?????????????? :acep::acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ya geçen akşam eşim dedi ki,
bi delilik yapalım ve doğuma giderken kimseye haber vermeyelim
annen zaten çok panik yapıyo, heyecanlanıyo dedi
ay yok dedim olmaz
ölüm var kalım var
nerde doğumda mı dedi
evet dedim :(
töbe töbee dedi
ama yok sölememek olmaz dimi

niye sölemiyosunuz kuzum söleyin ya.hem allah korusun,esirgesin dünyanın binbir türlü hali var.hemde bu mutlu anı onlardan niye esirgeyesin.sen canını dünyaya getircen ama sende annenin canısın.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarrr avatarımdaki resim benim kuzenimin 3 aylık kızı.su cirkinliğe bi bakın.maşallah yaa.sabah yollamıs resimlerini annesi bayıldım..:evet:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlarrr avatarımdaki resim benim kuzenimin 3 aylık kızı.su cirkinliğe bi bakın.maşallah yaa.sabah yollamıs resimlerini annesi bayıldım..:evet:
maşallah canım bebekde fotografta cok güzel
Allah analı-bablı saglıklı büyütsün...

seninki de mi 2700 ne bu ya herkes 2700 :D
maşallah

valla doktorun yalancısıyım tatlım .. sonucta +/- 400gr. yamnılma payı var........

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Buarada kızlar bende dün doktora gittim, 2.700 gr. 48 cm olmuş yavruş.. Ocak sonu alırız dedi 31 OCak ama belkim 26 OCak da olabülürmüş... yaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa...........
maşallah yavruşa pikecim..tarihler gelmeye basladı.yavrukuşlarda sağlıkla gelsinler insallah..
Kızlar ben hazırlanacam çıkıyorum, az temiz hava alayım..Kendinize iyi bakın öperim hepinizi
(Çok şişko oldum ben yaaaa :()

güle güle bebiş..senin her halin güzeldir azom.mucuksss

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canın o kaa tatlı mı kız :)

aa o zaman drdan göbek bağı istememize gerek kalmıcak :D

ee ücretli iznine noldu?

:D :D Evet göbek bağını istememeniz için bir sebep daha :D :D

Ücretli izin sadece 2 ay (8 hafta) bebeeeem. Ben doğum öncesi 8 haftayı da kullanıyorum ya zorunluluktan...

Günaydın herkese.........

simuş inanırmısın aynı şeyi ben dedim eşime gecenlerde ' doguma gittigimi kimseye haber vermicem diye'
bide 26 için ben de öyle hissediyorum onu göruncede şaşırdım biras.. belkim biri doguracak ama kim kim kim?????????????? :acep::acep:

Günaydın Pikeeeeem :utan: Ben cidden kimseye haber vermicem. Şuan zemin yapılmış durumda :D Eşimin ailesi de benim ailem de doğumu 10 Şubattan sonra diye biliyorlar. Ama bizim en geç 2 Şubat :D İstemiyorum yaa ben kalabalık doğum odamda. Kasımda en küçük görümcem doğum yaptı, küçücük odanın içinde 15 kişi birden. Aksıranı hapşuranı ne biliim ne. Bide yazık kadının kocası (baba yani) kendi çocuğunu köşeden kenardan görmeye çalışıyor. Bi kucağına alıp "hoşgeldin yavrum" dicekti belki adam onu bile diyemedi. Hatta demeyi bırak o gün kendi öz evledını görüp göremediğinden bile emin değilim. Amaaaaaaaaaaan bana bugüne kadar ne faydaları oldu da, bu özel anımı onlarla paylaşayım. Peeeeeeeeeeeeeh!!!

Neyse güzeller, ben gittim gelicem inşallah :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar