Ekli dosyayı görüntüle 10109
baksana gökçe ama yaaaa sankim harbiden ona benziyosun gibi
baksana gökçe ama yaaaa sankim harbiden ona benziyosun gibi
bennebileyim di tatlım heyırdırrrr
kızlar intahara meyillim zaten yapmayın... ebru yaşar esra erol... a aaaaaaaaaaa üstüme gelmeyin yaaa.
ben aynı anjelina juliyim bi keresi....
kızlar intahara meyillim zaten yapmayın... ebru yaşar esra erol... a aaaaaaaaaaa üstüme gelmeyin yaaa.
ben aynı anjelina juliyim bi keresi....

benim_olan
cnm sen azelya55 falan varken bizim topikte değilmiydin çok zamandır yoksun hayırdır niye bizi bıraktın bakim....şimdi hatırladım seni türkan fotonu görünce.....keşke ayrılmasaydın bizden...
yazmış da bana dedim o muydu diye?
ha, niye ayrıldın kız, seviyorlarmış seni demek ahanda bak bbuda başka resmi ben benzettim bilmiyorum esra erolda çok çirkin canım sana benzetmeye kıyamam sempatik ama... fıssssadasdadasadsa aafdfadfa ebru yaşar'a mı? bilmem ilk kez duydum onu da
heee tamam anladım canım sağol
Aminnn canımm
çüş 54 cm. mi çıkar çıkar bitmez
ben de ona benzetiyorum ama öte fotoda daha çok benziyodu
benim_olan
cnm sen azelya55 falan varken bizim topikte değilmiydin çok zamandır yoksun hayırdır niye bizi bıraktın bakim....şimdi hatırladım seni türkan fotonu görünce.....keşke ayrılmasaydın bizden...
yazmış da bana dedim o muydu diye?
Anjelina yanında halt etmiş senin diim o zaman ben sana
o değilde saçma sapan beslenmemden dolayı canım miğdem çok fena bulanıyor
benim de aynı beslenmeden dolayımidem çok fena yanıyor.....
kızlar benim mide de feci yanıyor(( ama ne yesem sağlıklı sağlıksız farketmiyor
![]()
geceleri ölüyorum.
canım onlarla bi alakası yok mide özsuyu yukarı çıkıyor ben hergece kusuyorum artık yiycek namına bişşi yok hep su çıkıyoayyyy aynı durumdayım canım pilavın üstüne süt içersen birde onun üstüne çikolata yersen böyle olursun aslı pişs boğazlı aslı diyorum bende kendime
![]()
geceleri ölüyorum.
gökçe kızmadın demii??? bacım her halin taşş şu dodaklara bakk balll allah sahibine bağışlasın (onur enişteye)bide yakuşuklu oğlun adene umarım dudişleri sen gibi köftiş köftiş olarr
gece zaten rezalet.....uyku namına da bişey yok...
![]()
geceleri ölüyorum.
canım onlarla bi alakası yok mide özsuyu yukarı çıkıyor ben hergece kusuyorum artık yiycek namına bişşi yok hep su çıkıyo
gökçem işte ölee benim artık yanmayı geçti geçmiyo asla ve devamlı kusma yapıyo geceleri min 45dkmı wcde kusarak geçiriyorum yemek borum o kadar tahriş olmuş ki sıcak yada soğuk bişi içemiyorum canım yanıyo
valla senin oğlan doğsun ilk sorum kıllımı gökçe olacak
ona göre kızımdaki kıl oranını tespit edecem çünkü yaaa