2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben de büyükçe bir çantaya zor sığmıştım ama vazgeçtim öyle gitmekten, oğluma ayrı hazırlamaya karar verdim, geçen hastaneye gittiğimizde bebeği babaya gösterdikleri yerde hemen kıyafetlerini istediler, benim çantam odada durur onunkini ameliyathanenin oraya alırlar diye düşündüm...

aaa ii fikirr.. bakım cantasını mı hazırlıyım bebege acaba? onun herseyini oraya koyayım benimkiler bavulda dursun..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben de büyükçe bir çantaya zor sığmıştım ama vazgeçtim öyle gitmekten, oğluma ayrı hazırlamaya karar verdim, geçen hastaneye gittiğimizde bebeği babaya gösterdikleri yerde hemen kıyafetlerini istediler, benim çantam odada durur onunkini ameliyathanenin oraya alırlar diye düşündüm...

bende 2 küçük valiz hazırladım. benimki ayrı bebişinki ayrı. Eşimde herşeyi tek tek gösterdim..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben bu buraya gelip selam vermeyenlere hayret ediyorum okuyup gidiyorlar sonra azoda bana gülüyor takılma boşver diye:D
geçen resmen birini dövecektim tanselcim inan zor tuttular:D:D

:)
hakkaten meraba deseler sohbetimize katarız onlarıda. böyle okuyup giidnce izleniyormuşum gibi hissediyorum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar
Sabah 7,30da kalktım kocamı işe yolladım giriştim işlere :D
Yatak odam, annemin odası, bebişin odası, banyo bitti çok şükür.Yarın da salon ve mutfağı yapacam..
Geçmişe bakındım birazcık bi yaramazlık yok anlaşılan, aman olmasında..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
aaa ii fikirr.. bakım cantasını mı hazırlıyım bebege acaba? onun herseyini oraya koyayım benimkiler bavulda dursun..

ben bebeğin eşyalarını hurca koyup valize öyle yerleştirdim. yani eşyaları istediklerinde direkt hurcu verecekler. bebek bakım çantasına o kadar eşya sığdırmak biraz sıkıntı olacaktı. ben de böyle bir çözüm buldum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bende 2 küçük valiz hazırladım. benimki ayrı bebişinki ayrı. Eşimde herşeyi tek tek gösterdim..

Ben de ayrı ayrı iki çanta hazırlamıştım...Ama bunlara bebek şekeri+süsler torbası eklenince baya gözüme fazla gözüktü..Bende seyahat valizimize koydum hem bebeğin hem benimkileri...
36. haftayı da devirdim sanırım tickerdan öyle görünüyor :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben bebeğin eşyalarını hurca koyup valize öyle yerleştirdim. yani eşyaları istediklerinde direkt hurcu verecekler. bebek bakım çantasına o kadar eşya sığdırmak biraz sıkıntı olacaktı. ben de böyle bir çözüm buldum

bende bebeğin ilk giydirilecek şeylerini hurca koydum, içine bezde koydum. eşime dedim hemşirelere böyle verceksin:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Ben English Home'dan küçük bir hurç almıştım. İçine birer tane body, zıbın, patikli alt, eldiven ve çorap koyup vermiştim yenidoğan hemşiresine.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de ayrı ayrı iki çanta hazırlamıştım...Ama bunlara bebek şekeri+süsler torbası eklenince baya gözüme fazla gözüktü..Bende seyahat valizimize koydum hem bebeğin hem benimkileri...

bebek çikolatası sipariş verdim daha almadık. Onuda arabanın arkasına koyarım. eşim inip getirir ikram ederiz diye düşündüm..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

heyecanlıııııı, çok heyecanlııııııııı :iyyyy: son haftalar daha zor geçiyormuş gerçekten. zaman akmıyor sanki :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Selam kızlar
Yatak odam, annemin odası, bebişin odası, banyo bitti çok şükür.Yarın da salon ve mutfağı yapacam..

napıyosun azo yaa dün ben biraz iş yapayım dedim oram buram tutmuyor bugün maşallah sana ama dikkat et valla gece yatağa yatınca çıkıyor yorgunluk

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben büyük parçalrı arabanın arkasına koydurdum. mesela elektrikli pompa, 1 paket hasta bezi. Eşim ihtiyaç olunca inip getirir..

yaa aslında ne kadar tamam buuda koydukmu bitti desekte görün bakın mutlaka bir eksik çıkacak adım gibi eminim:Do sebeple ben dert etmiyorum valla şükür arabamız var gider alır eşim bir eksik olursa bu kadar sıkmıyorum ben
kendimi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende bebeğin ilk giydirilecek şeylerini hurca koydum, içine bezde koydum. eşime dedim hemşirelere böyle verceksin:)

benim odamı hastene süsleyecekmiş balon vs ne ister ek olarak diye sormuşlar görümceme hastanenin sahibinin kızıyla samimide azcık 40 yılın başı işe yaradı görümcem kör kepçem:D:D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
seninki mecburi olmuş artık
Allah analı babalı büyütsün

ya benim üstteki komşu kadın hamile 38te şu an sanırım
3. doğumu olcak
önceki 2 taneyi suniyle doğurmuş geçen konuşuyoduk
suni sancı çok kötü diyolar dedim
aa nesi kötü be aksine çok güzel hemen oluyo dedi

ayrıca ablam da benim suni sancı doğurdu
3 cmden yarım saate doğum açıklığına geldi

kuzenim 2 kızını suni sancı doğurdu

bu saydıklarım sancısı ve hiç açılması olamadan randevulu hastaneye yatıp doğumu gerçekleşenler

bi tane arkadaşım da sinameya gitceklermiş
son günleri
eşi demiş önce bi dra gidelim ne olur ne olmaz
ordan gideriz sinemaya
bi gitmişler 5 cm. hemen yatırmışlar
suni sancı vermişler 10 dk. sonra pırt doğurmuş (ilk doğumu)
annelerine kimseye haber bile verememişler düşünün artık

benim eşimin de canı çok tatlıdır
geçen gece çok yemek yedi, bi de çok kuruyemiş gece kalktı kustu
zannedersin ki noldu
2 gündür konuşuyo oğlummmm baban çok hasta çok kötü olduuuu
ay dedimmmmmm gören de bişi oldu sancak
ne var be dedim ben 9 aydır gülsem ağlasam öğhh kusuyom abartıyom mu senin kadar dedim
sonra kalkıyo bana en iyisi normal doğum
sen çatır çatır doğurursun falan diyo

hee ben aldım ondan canbebe

ya ben de çekçekli orta boy valiz var ona koyalım dedim eşim çüş dedi hastaneye öle mi gitcez utanırmış :D

aa hurç iyi fikir muckkk sağol canım ben de öle koycam hihi :lululu:

hahahaaaaaaa işte bir kerecik kusmaya dayanamıyorlar gördünmü birde bizden beklentileri oluyor üstüne üstelik:D
yaa bilmiyorum yaa herkesin doğum hikayeleri çok farklı kafam karışıyor anam hangisi daha iyi:iyyyy:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ben öyle yapmayı düşünüyorum, zaten onun eşyaları fazla yer kaplamıyor minik minik şeyler, hemşireye vereceklerimi battaniyeye sarcam, diğerlerini küçük şeffaf poşetlere koydum, bir de bezleri var, onu da kenarlara koydum mu tamam.

Selam kızlar

ya sen nasıl yaptın onca odayı, ben bi banyoyu temizleyim dedim belim koptu, bıraktım geldim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar