2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sadece gülüyorum bu soruya :) kadına benim hamileliğimde bişi oldu. böyle bi kadın değildi. düşünceliydi ama son aylarda kafayı yedi sanırım. geçen annemdeyim onur yok diye arıyo seni özledim ben gelıyorum. abhaguahauha. anneme gelıyo :)))

hakketen ilginçmiş bu son verdiğin örnek:D:D:D
oğlunun kokusunu alıyor demek senle adenden:D:D
ne bilim aklıma başka neden gelmiyoooooooooooo

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
azom her an deli cevata bağlanabilirim. ehehehheheheh akşama bana gelıyolarmış da. ahahhahahaha. eşimi arayıp dıyolar ama :) ahahhahaghsfafjfaaa
bacım ben senin yerinde olsam varya hiçbişi hazırlamam haberim yokmuş gibi pijamalarla otururum evin içinde zil çalıncada kalkarım aaa hiç haberim yoktu nerden geldiniz bana bişi söyleyen olmadı der salağa yatarım onurda anlar hem ne demek istediğini yooo benim haberim yoktu dersin bi dahada seni aramadan gelmezler dertleri oğullarıysa onu aradılarsa sadece onunla görüşsünler o saman ahhh fevri eski ben olaydım evlenmeden önceki sihniyetle diyorum onlar gelince kapanırdım odaya madem oğullarıyla görüşcekler yanlız bırakırdım onları ama malesef işte şartlar değişiyo
tabı onuru arayacaklar ama. çayı o yapıyor. ıkramı o yapıyor. etrafı o topluyor. bi de yazık kız 9 aylık hamile onurrrr:((( onu arayıp soracaklar tabi:) beni arayıp soracak halleri yok hoş.

valla elim ayağım buz kesti sinir oldum gökçe bu duruma seni kaile almayanı sende kaile alma bacım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
büyük konuşma kızz :D

bu arada benim kaynana ne iyimiş ulen
hayatta gelmez gitmez
yalvarırım anneeee gelsene yesene kalsana diye ıhhh
siz çalışıyosunuz yorgunsunuz der gelmez
gelince de koltuğun ucunda oturur gider

vallamı kilo ile alınıyorsa o tip kaynanalardan eve giderken bende bi 5 kg alayım yaaaa.benimkide gelir aha köşe yastığı gibi oturur kalakmaz yerinden anca bi yemek masasına yürür ordan çişe gider bi okadar gidince yeminle koltukta oturduğu yer çöküyor 2 günde ancak kalkıyor koltuk:D:D:D110 kg malum kendisi:D:Damannn ben alıştım artık gerçi eskisi kadar zoruma gitmiyorr

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

hayatta gelmez gitmez

valla benimki de iyiymiş, gerçi uzakta oturmasak daha sık gelir mi bilmem ama genelde bizi çağırırlar, pek gelmezler, gelince de çayını falan kendi alıyor artık, kaldırmıyor beni :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hayatta gelmez gitmez

valla büyük konuşuyorum ben küçüklüğümden beri bu oğlan analarının ne yaptığını görüp bildiğim için en başta babannemden nefret ediyorum sevemedim bi türlüüü sevmiyormda :zopa:

ne iyiymiş benim kayınvalidemde düşünür o konuda rahatım o yüzden ama ne bilim hep içimde yaradır nieyse ben gelinimi oğlumdan üstün tutucam inşallahj oda iyi biri olurda beni üzmez ama üzsede yinede yapmıycam bişi büyük konuşuyorum ailesinide gelinide el üstünde tutcam maddi manevi tüm imkanlarımı fazlasıyla kullancam bir dediğini 2 etmiycem ki o gelinde beni el üstünde tutsun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız dıyorum ya kadına bu ara bişi oldu. benim evim onun evi sanki. arar "babanla o tarafa doğru gelecez" der o kadar. onura durumu kaç kere anlattım almadı kafası. yabancı mı onlar ne dıye hazırşlık yapıyosun falan dıyor ama bılıyor yapımı yapacam yani.

valla evi 2 gün önce silip süpürdüm her yer toz içinde. (arka tarafımda inşaat var tozu toprağı benım evde) yemek de yapmadım :))) pasta borek hiç yapamam kusura bakmasınlar.

işin komiği kaynanamın gelip gelmeyecegı kesın değil. ben aramadım gelin dıye. onur aradıysa bılemem. :))) ki aramıştır kesin.

düşünün yılbaşında kocam yeni gelmişti annemleri kardeşlerimi çağıramadım eve onlar da damlayacaklar diye :))

abisini arayıp soruyor ya yarın evdeysenız sıze gelecez bız dıye. karısı da bu arada 5,5 aylık hamile he. biliyor yani hamilenin halinden :)))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hayatta gelmez gitmez

valla canım bazen sen istediğin kadar iyi ol karşındaki öyle olmayabiliyor
Allah korusun belki sana kötü gelin denk gelcek ağzınla kuş tutsan yaranamıcan belki
Allah iyilerle karşılaştırsın o yüzden

orası öle cnm ama şunu bilir şunu sölerim sen gerçekten yürekten iyi olup herşeyde içten davranıp canıgönülden seversen iyi davranırsan emin ol kötü biride olsa zamanla kötülük yapmayı bile unutur die düşünüyorum

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

orası öle cnm ama şunu bilir şunu sölerim sen gerçekten yürekten iyi olup herşeyde içten davranıp canıgönülden seversen iyi davranırsan emin ol kötü biride olsa zamanla kötülük yapmayı bile unutur die düşünüyorum

ne kadar iyimser dusnuuyon kız :)
bence bosuna dememisler bi insan yedisinde neyse yetmisinde o dur diye yada can cıkmayınca huy cıkmaz diye..bunlar bu yasa kadar boyle geldilerse bundan sonrada boyle gider diye dusunuyom

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikom seninki napıyo :)

benimki de ogluna fazla duskun yani hala 3 yasında cocuk seviyo gibi boyle asırı abartılı sevmeler biraraya gelince mıncıklamalar falan boyle karsıdan hayran hayran seyretmeler..ya bana cok garip geliyo bilemiyorum ama o kadarına da gerek yok diye dusunuyorum..ameliyat gecirdi gecenlerde kayınvalidem iste,kardesi gitmis yanına bakmak icin bana telefonda diyo ki eger hamile olmasaydın sen gelip bakcaktın bana biliyon demi diyo,sen varken kardesim mi gelcekti diyo benim kızım olmadıgına gore sen gelcektin diyo..aklınca seni kızım gibi goruyom demek istiyo ama bi yandan da essek gibi gelip bakcan demek istiyo :sinir:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar sümüksü bi şey geliyor alt taarfımdan :(((

akıntı gibi değil. sarı ama sümüksü ne bu be?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar bu arada uzandıgınız yada aksam yattıgınız zaman ne tarafa yatıyonuz ya ? sırtustu yatmak ii degilmis onu biliyorum en iyisi sola yatmakmıs onu da biliyom ama saga yatmak da mı kotu ??

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar