2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bennebileyim di tatlım heyırdırrrr

hangisini soruyosun? saçma saçma konuşuyosunuz deyip bana özürlü diyen kızı mı soruyosun? o bennebıleyımdi evet.

ama bi de deli bi kız vardı olaya dırek "benlen de ılgılenın "dıye gırmişti. o çok ttalı bı kızdı ama adını hatırlamıyorum :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benim_olan

cnm sen azelya55 falan varken bizim topikte değilmiydin çok zamandır yoksun hayırdır niye bizi bıraktın bakim....şimdi hatırladım seni türkan fotonu görünce.....keşke ayrılmasaydın bizden...

yazmış da bana dedim o muydu diye?

hahaha, niye ayrıldın kız, seviyorlarmış seni demek :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
adasdadasadsa aafdfadfa ebru yaşar'a mı? bilmem ilk kez duydum onu da :)
ahanda bak bbuda başka resmi ben benzettim bilmiyorum esra erolda çok çirkin canım sana benzetmeye kıyamam sempatik ama... fıssss

Ekli dosyayı görüntüle 10110
heee tamam anladım canım sağol :D

Aminnn canımm

çüş 54 cm. mi çıkar çıkar bitmez :D

ben de ona benzetiyorum ama öte fotoda daha çok benziyodu

benim_olan

cnm sen azelya55 falan varken bizim topikte değilmiydin çok zamandır yoksun hayırdır niye bizi bıraktın bakim....şimdi hatırladım seni türkan fotonu görünce.....keşke ayrılmasaydın bizden...

yazmış da bana dedim o muydu diye?

heem çıkarcan artık anası 56 cm değilmiydi yaa sende çıkarıver ne olmuş

o kız iyiydi ama arkamızdan kötü bahsetmiş sanırım birtek benim için iyi konuşmuş ona üzüldüm gitmeseydi iyiydi bize yardımcı oluyodu filan die sankim benim canlarım hiç yardımcı olmuyodu kimselere sinir olmuştum o saman

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
o değilde saçma sapan beslenmemden dolayı canım miğdem çok fena bulanıyor:ates::ates:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar benim mide de feci yanıyor :((( ama ne yesem sağlıklı sağlıksız farketmiyor :(

geceleri ölüyorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gökçe kızmadın demii??? bacım her halin taşş şu dodaklara bakk balll allah sahibine bağışlasın (onur enişteye)bide yakuşuklu oğlun adene umarım dudişleri sen gibi köftiş köftiş olarr

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyyy aynı durumdayım canım pilavın üstüne süt içersen birde onun üstüne çikolata yersen böyle olursun aslı pişs boğazlı aslı diyorum bende kendime:D
canım onlarla bi alakası yok mide özsuyu yukarı çıkıyor ben hergece kusuyorum artık yiycek namına bişşi yok hep su çıkıyo :(
kızlar benim mide de feci yanıyor :((( ama ne yesem sağlıklı sağlıksız farketmiyor :(

geceleri ölüyorum.

gökçem işte ölee benim artık yanmayı geçti geçmiyo asla ve devamlı kusma yapıyo geceleri min 45dkmı wcde kusarak geçiriyorum yemek borum o kadar tahriş olmuş ki sıcak yada soğuk bişi içemiyorum canım yanıyo

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçe kızmadın demii??? bacım her halin taşş şu dodaklara bakk balll allah sahibine bağışlasın (onur enişteye)bide yakuşuklu oğlun adene umarım dudişleri sen gibi köftiş köftiş olarr

kız niye kızayım deliye bak. alla alla :) ben takılmam o tarz şeylere yavrum. hem benzesem ne olur :)

amin aminnn bana benzesin yavruum...

gece zaten rezalet.....:mendil: uyku namına da bişey yok...

sorma varya gece oldu mu başlıyorum ağlamaya. hiç mi uyuyamaz bi insan? azıyor resmen agrılarım ya. dün terapi yastığı aldım bakalım iyi gelecek mi bana?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

canım onlarla bi alakası yok mide özsuyu yukarı çıkıyor ben hergece kusuyorum artık yiycek namına bişşi yok hep su çıkıyo :(

gökçem işte ölee benim artık yanmayı geçti geçmiyo asla ve devamlı kusma yapıyo geceleri min 45dkmı wcde kusarak geçiriyorum yemek borum o kadar tahriş olmuş ki sıcak yada soğuk bişi içemiyorum canım yanıyo

ne bileyim kuşum işte yanıyor meret:Dne içsem içsem aynı farketmiyor valla neyse az kaldı inşallah iye teselli veriyorum kendime

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bak sinirim 2 kat arttı şimdi? annem aradı balık yapacam senin için gel dedi. dedım böyle böyle kendilerini davet ettiler evime çaya geleceklermiş dedim.

yaaaa ekin'in (abimin eşi) doğumgünü bugün kutlayacaktık dedi:( sinirden kendimi kesecem şimdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar