2012 Şubat Anneleri

Tepki
56

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kızlar
Sabah 7,30da kalktım kocamı işe yolladım giriştim işlere :D
Yatak odam, annemin odası, bebişin odası, banyo bitti çok şükür.Yarın da salon ve mutfağı yapacam..
Geçmişe bakındım birazcık bi yaramazlık yok anlaşılan, aman olmasında..

ohhh hamarat azoss didim be evi güldallıyodur diye:D rahat rahat yatt artıkınn misss:D ben de bi bangonun üstünü temizledimm cöktüm yerime.. bak hatun kısmısıı bütün evi tmizlemiş:acep:
ben bebeğin eşyalarını hurca koyup valize öyle yerleştirdim. yani eşyaları istediklerinde direkt hurcu verecekler. bebek bakım çantasına o kadar eşya sığdırmak biraz sıkıntı olacaktı. ben de böyle bir çözüm buldum

ben ikimizinkini de aynı bavula koymustum onunki bi tarafa benimki bi tarafa annem falan biliyo zati bunları verceniz dediydim ama ya annem gelmeden dogurursam:acep: ayırayım bende bari
ben öyle yapmayı düşünüyorum, zaten onun eşyaları fazla yer kaplamıyor minik minik şeyler, hemşireye vereceklerimi battaniyeye sarcam, diğerlerini küçük şeffaf poşetlere koydum, bir de bezleri var, onu da kenarlara koydum mu tamam.

aynenn cnmm en mantıklısıı yasa kızz:D
benim eşimin de canı çok tatlıdır
geçen gece çok yemek yedi, bi de çok kuruyemiş gece kalktı kustu
zannedersin ki noldu
2 gündür konuşuyo oğlummmm baban çok hasta çok kötü olduuuu
ay dedimmmmmm gören de bişi oldu sancak
ne var be dedim ben 9 aydır gülsem ağlasam öğhh kusuyom abartıyom mu senin kadar dedim
sonra kalkıyo bana en iyisi normal doğum
sen çatır çatır doğurursun falan diyo

ya ben de çekçekli orta boy valiz var ona koyalım dedim eşim çüş dedi hastaneye öle mi gitcez utanırmış :D
:

ama sıgmıyo ki cnmm. bide normal cantada ecüs bücüss olcaklar ütüsü bozulcakk tav olurum ben o zaman. yoksa ilk denememi kücük el bavuluyla yaptım bende ama sıgmıyo:D kocanı anlatırken bana fenalık geldi hee:D abartma durumu genelde kadınlarda olur ya o bakımdan benim annemde bol mesela:D ama benimkide sey yapar ben hastaysamm sakin ve serinkanlı davranır. hiçç iyi misin diye sormaz. ama kendi hstalandı mı aahh askımm cok kötüyüm valla bakk cigerler dolu resmen der iyilesene kadar. onun da müzmin hastalıgı cigerlerininn dolması:D

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Ya böyle arada giriyorum sohbete ama :) Çok lazım olacak şeyleri yazayım dedim, hayat kurtarıcı :)

Otribebe kesinlikle edinin. Hele ki kış bebekleri hava kuruduundan dolayı burunları tıkanır. Tıkanınca da uykusuz geceler sizi bekler. :hihi:

Bizim doktorumuz hava nemlendirici önermedi, onun yerine peteklerin üzerine nemli havlu koyuyoruz.

Tırnak makası makas şeklinde almıştım, hiç kullanamadık. Onun yerine çıtçıtlı aldım gayet güzel, ardından da törpü yapyorum muhakkak.

Birde şu oyuncaktan edinin :) 2-3 aylık olduğundan beri bizim oğlanın favori oyuncağı;

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay cıkıyorum benn. bornovaya gidiciiimm.. annemide cagırdım kardesimle didismiş yine bunalım yatıyo evde:D papalı don bakayım o da hava alsın. sonra oraya gidicim kociş gec gelebilir cünkü. gec gelirse gece yarısına erken gelirse 9 a kadar falan ordayım. öpüyorumm sizii koccimann görüsürükk:ninni::ninni:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ya böyle arada giriyorum sohbete ama :) Çok lazım olacak şeyleri yazayım dedim, hayat kurtarıcı :)

Otribebe kesinlikle edinin. Hele ki kış bebekleri hava kuruduundan dolayı burunları tıkanır. Tıkanınca da uykusuz geceler sizi bekler. :hihi:

Bizim doktorumuz hava nemlendirici önermedi, onun yerine peteklerin üzerine nemli havlu koyuyoruz.

Tırnak makası makas şeklinde almıştım, hiç kullanamadık. Onun yerine çıtçıtlı aldım gayet güzel, ardından da törpü yapyorum muhakkak.

Birde şu oyuncaktan edinin :) 2-3 aylık olduğundan beri bizim oğlanın favori oyuncağı;

bende var bu zürafanın bi degişiginden.. ama kitchındaki ipi hp benimm cekmem lazım:durbun: aaa dönence bakcaktım bakk ii aklıma getirdin:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

eneee dün o titreyen oyuncağı elime aldım ve bıraktım... keşke alsaymışım. du bi daha gittiğimde alayım bari...

tırnak makasını da makas şeklinde aldım onlar daha ıyı demişlerdi. :(

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
bende var bu zürafanın bi degişiginden.. ama kitchındaki ipi hp benimm cekmem lazım:durbun: aaa dönence bakcaktım bakk ii aklıma getirdin:D

ay cıkıyorum benn. bornovaya gidiciiimm.. annemide cagırdım kardesimle didismiş yine bunalım yatıyo evde:D papalı don bakayım o da hava alsın. sonra oraya gidicim kociş gec gelebilir cünkü. gec gelirse gece yarısına erken gelirse 9 a kadar falan ordayım. öpüyorumm sizii koccimann görüsürükk:ninni::ninni:

aaa sen izmirlisin demekki :) Hemde bornovaaa :) Hemşehriyiz oley :) Hangi hstanede doğum yapacaksın?

Bu arada kesinlikle dönence Tiny Love al:) Ben Fisher Price aldım hödük gibi :) Müzikleri de çok sıkıcı

eneee dün o titreyen oyuncağı elime aldım ve bıraktım... keşke alsaymışım. du bi daha gittiğimde alayım bari...

tırnak makasını da makas şeklinde aldım onlar daha ıyı demişlerdi. :(

Bakarsın olmazsa çıtçıtlı olandan alırsın Ben kullanamadım açıkcası çok zor :iyyyy:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
ben de bavula koyayım akşam o zaman canım
ay yok be ne kadınları erkeklerin canı çokkkk daha tatlı ve abartıyolar

otribebe ilaç mı?
o zürafayı nereye asıyoz?
ben de çıtçıtlı aldım :D

kolay geleeee

ya ben de birine benzettim ama kime benzettim çıkaramıyom

Otribebe burun aspiratörü;

Zürafayı ilk önce oto koltuğu; yani ana kucağına. Sonra sırayla tüm evde heryere asıyorum ben :hihi: Mama sandalyesi, yatağı, oyun halısı. Çok yönlü. -kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar