Haklısın canım valla, ben de oturunca anlıyorum..Birazdan bi duş alıp uzanıcam.
yorma kendini artık daha fazla bencede ılık bir duş al sonra tv karşısında pinekle kızz ohhh süper
Haklısın canım valla, ben de oturunca anlıyorum..Birazdan bi duş alıp uzanıcam.
hoşgeldin..
sen eski topikte vardın demi yanlış hatırlamıyorsam..
iç güveysinden hallice şekermerhaba, nasılsın?
aiyyyyyyyyy açılınnnnnnnnnn bi oturayım
Selam kızlar
Sabah 7,30da kalktım kocamı işe yolladım giriştim işlere![]()
Yatak odam, annemin odası, bebişin odası, banyo bitti çok şükür.Yarın da salon ve mutfağı yapacam..
Geçmişe bakındım birazcık bi yaramazlık yok anlaşılan, aman olmasında..
ben bebeğin eşyalarını hurca koyup valize öyle yerleştirdim. yani eşyaları istediklerinde direkt hurcu verecekler. bebek bakım çantasına o kadar eşya sığdırmak biraz sıkıntı olacaktı. ben de böyle bir çözüm buldum
ben öyle yapmayı düşünüyorum, zaten onun eşyaları fazla yer kaplamıyor minik minik şeyler, hemşireye vereceklerimi battaniyeye sarcam, diğerlerini küçük şeffaf poşetlere koydum, bir de bezleri var, onu da kenarlara koydum mu tamam.
benim eşimin de canı çok tatlıdır
geçen gece çok yemek yedi, bi de çok kuruyemiş gece kalktı kustu
zannedersin ki noldu
2 gündür konuşuyo oğlummmm baban çok hasta çok kötü olduuuu
ay dedimmmmmm gören de bişi oldu sancak
ne var be dedim ben 9 aydır gülsem ağlasam öğhh kusuyom abartıyom mu senin kadar dedim
sonra kalkıyo bana en iyisi normal doğum
sen çatır çatır doğurursun falan diyo
ya ben de çekçekli orta boy valiz var ona koyalım dedim eşim çüş dedi hastaneye öle mi gitcez utanırmış
:

Ya böyle arada giriyorum sohbete amaÇok lazım olacak şeyleri yazayım dedim, hayat kurtarıcı
Otribebe kesinlikle edinin. Hele ki kış bebekleri hava kuruduundan dolayı burunları tıkanır. Tıkanınca da uykusuz geceler sizi bekler.
Bizim doktorumuz hava nemlendirici önermedi, onun yerine peteklerin üzerine nemli havlu koyuyoruz.
Tırnak makası makas şeklinde almıştım, hiç kullanamadık. Onun yerine çıtçıtlı aldım gayet güzel, ardından da törpü yapyorum muhakkak.
Birde şu oyuncaktan edinin2-3 aylık olduğundan beri bizim oğlanın favori oyuncağı;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ya böyle arada giriyorum sohbete amaÇok lazım olacak şeyleri yazayım dedim, hayat kurtarıcı
Otribebe kesinlikle edinin. Hele ki kış bebekleri hava kuruduundan dolayı burunları tıkanır. Tıkanınca da uykusuz geceler sizi bekler.
Bizim doktorumuz hava nemlendirici önermedi, onun yerine peteklerin üzerine nemli havlu koyuyoruz.
Tırnak makası makas şeklinde almıştım, hiç kullanamadık. Onun yerine çıtçıtlı aldım gayet güzel, ardından da törpü yapyorum muhakkak.
Birde şu oyuncaktan edinin2-3 aylık olduğundan beri bizim oğlanın favori oyuncağı;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
aiyyyyyyyyy açılınnnnnnnnnn bi oturayım
bende var bu zürafanın bi degişiginden.. ama kitchındaki ipi hp benimm cekmem lazımaaa dönence bakcaktım bakk ii aklıma getirdin
ay cıkıyorum benn. bornovaya gidiciiimm.. annemide cagırdım kardesimle didismiş yine bunalım yatıyo evdepapalı don bakayım o da hava alsın. sonra oraya gidicim kociş gec gelebilir cünkü. gec gelirse gece yarısına erken gelirse 9 a kadar falan ordayım. öpüyorumm sizii koccimann görüsürükk
eneee dün o titreyen oyuncağı elime aldım ve bıraktım... keşke alsaymışım. du bi daha gittiğimde alayım bari...
tırnak makasını da makas şeklinde aldım onlar daha ıyı demişlerdi.
hoşgeldin gökçe bu resimini birine benzettim ben ama seni kızdırmaktan korkuyorum
bu arada ben gelm sırtıma inanılmaz bir ağrı giriyorrrr
safiye ayla'ya mı benzettin kız?) benzet anam sen de birine benzet...
ben de bavula koyayım akşam o zaman canım
ay yok be ne kadınları erkeklerin canı çokkkk daha tatlı ve abartıyolar
otribebe ilaç mı?
o zürafayı nereye asıyoz?
ben de çıtçıtlı aldım
kolay geleeee
ya ben de birine benzettim ama kime benzettim çıkaramıyom

kızlar öte yandan canım arkadaşım ocak annelerinden SULFAT doğurmuş
bebek kanala girmeyince sezeryana almışlar
oğluşu olduu
safiye ayla'ya mı benzettin kız?) benzet anam sen de birine benzet...
kızlar öte yanda benimle ilgilenmiyosunuz diyes çemkiren kimdi?