Evet evet bir an önce halledeyim ben...Rahat rahat otururum sonra.
Gözün aydın Dünyam.Maşallah oğluşuna
sagol babus cum =)
Hepimizinkine masallah
Evet evet bir an önce halledeyim ben...Rahat rahat otururum sonra.
Gözün aydın Dünyam.Maşallah oğluşuna
hoşgeldin canım..ay maşallah baya büyümüş paşan
ayy ne kadar az kalmış doğumuna haa yelizzz valla ben tırstım şimdi
bencede sor yapan varsa aynını yapmamış olursun bende yarın akşam yılbaşına davetliyim yimeğe bu akşam etimek tatlısı yapcam yarın öğleden sonrada bir kurabiye yaparım ineriz gülibiğehımm cok severim ikisinide olabilir tuğbişim.diğer hatunları bi arayayım onlar ne yapmış? ona göre karar vereyim. sonrada markete gideyim.
hamur aşı:yeşil mercimeği güselce kaynatıp bir kere suyunu süzüyon sonra tekrar su ilave ediyon sıcak yemek suyundan biraz fazla su koyuyon erişte makarnanın küp küp kesilmiş hali varya onuda 2 avuç kadar içine katıyon kaynatıyon hafif sulu bşi oluyo yanınada sarımsaklı yoğurt yapıyon yemek işte çoruma özgü bir yemek onun yanına ne gider bilemedim?hamuraşı ne bacım?
Patrona sinir oldum.Maaşı yatırmamışlar.
Yılbaşı yahu 1 günün hesabını niye yapıyosun.
Uyus.
gözün aydın cnm maşallahı var 4 haftada günde 30gr alsa 3590 gr bebeğin olur bitanem ki bundanda fazla olur hadi bakalım maşallah korktuğun gibi bişi yok dimi muayenede nstye aldımı???
kısırı pek sevmemde patates salatasına bayılırım babuş hadi sen ekşiyi yiyon ayşeyi doğurcanda ben ilk günden beri deli gibi limon yiyorum benim bebe nasıl hakkı anlayamadım
gene sizin iyi canım bizim resmiyette ayın 1i geçer ama hep 3ünde yatar 4ünde çekeriz çok saçma..
bencede sor yapan varsa aynını yapmamış olursun bende yarın akşam yılbaşına davetliyim yimeğe bu akşam etimek tatlısı yapcam yarın öğleden sonrada bir kurabiye yaparım ineriz gülibiğe
hamur aşı:yeşil mercimeği güselce kaynatıp bir kere suyunu süzüyon sonra tekrar su ilave ediyon sıcak yemek suyundan biraz fazla su koyuyon erişte makarnanın küp küp kesilmiş hali varya onuda 2 avuç kadar içine katıyon kaynatıyon hafif sulu bşi oluyo yanınada sarımsaklı yoğurt yapıyon yemek işte çoruma özgü bir yemek onun yanına ne gider bilemedim?
uyus patron bizde ya bugün alcaz ya pazartesi biizm patron daha kıl bu ay benim tazminatımda var onuda almam lasım bakalım nasip
kızlarr hepinizi ayrı ayrı öperim.eğer yarın görüşemezsek te yeni yılın,gelecek bebeklerinizle birlikte geçireceğiniz en sağlıklı,en mutlu,en neşeli yıl olmasını temenni ederim.haydi allaha emanet olun hepiniz..mucukss mucukss...
kızlarr hepinizi ayrı ayrı öperim.eğer yarın görüşemezsek te yeni yılın,gelecek bebeklerinizle birlikte geçireceğiniz en sağlıklı,en mutlu,en neşeli yıl olmasını temenni ederim.haydi allaha emanet olun hepiniz..mucukss mucukss...
3 kg gecsin de valla sonrasını dogduktan sonra da tamamlarız
Yok korkulacak bisey soylemedi doktor. Sancın olursa kanaman olursa falan suyun gelirse erkenden acil doguma gelirsin dedi. Bisey olmazsa 4 hafta sonra tekrar gel dedi. Nst ye almadı ben alır dedim ama. Demekki usg de herseyi normal gorduler gerek gormediler.
Bende akşam yemeğimi yaptım geldim.
fırında patates köfte
pirinç pilavı
yoğurtlu havuç salatası
sütlaç
ben kaçtım kızlar hoşçakalın.azonun kontrolü vardı biliyorumda gökçede girmedi bugün..neyse artık görüşürüzzz öptüm sizi
hamur aşı:yeşil mercimeği güselce kaynatıp bir kere suyunu süzüyon sonra tekrar su ilave ediyon sıcak yemek suyundan biraz fazla su koyuyon erişte makarnanın küp küp kesilmiş hali varya onuda 2 avuç kadar içine katıyon kaynatıyon hafif sulu bşi oluyo yanınada sarımsaklı yoğurt yapıyon yemek işte çoruma özgü bir yemek onun yanına ne gider bilemedim?
Senin liste de güzelmiş tanselcim.
Ben havuç salatalarına bayılırım.Her türlüsüne.
Hele kızartmasına yoğurtlu...
Ama şekeri çok yükseltiyo,doğum sonrasına erteledim havucu