2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
hoşgeldin canım..ay maşallah baya büyümüş paşan:D
ayy ne kadar az kalmış doğumuna haa yelizzz valla ben tırstım şimdi:)

hosbulduk aslı'm.

Valla baya buyudu. Esime dedigim gibi " 2 kisi " bedene sıgamıyoruz artık" :D

Evet cok az kaldı. Saka maka 4 haftam kaldı tabi daha erken gelmezse :)

Bir an once gelsin yaa kavusalım artık yeter bu hasret :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hımm cok severim ikisinide olabilir tuğbişim.diğer hatunları bi arayayım onlar ne yapmış? ona göre karar vereyim. sonrada markete gideyim.
bencede sor yapan varsa aynını yapmamış olursun bende yarın akşam yılbaşına davetliyim yimeğe bu akşam etimek tatlısı yapcam yarın öğleden sonrada bir kurabiye yaparım ineriz gülibiğe
hamuraşı ne bacım?
hamur aşı:yeşil mercimeği güselce kaynatıp bir kere suyunu süzüyon sonra tekrar su ilave ediyon sıcak yemek suyundan biraz fazla su koyuyon erişte makarnanın küp küp kesilmiş hali varya onuda 2 avuç kadar içine katıyon kaynatıyon hafif sulu bşi oluyo yanınada sarımsaklı yoğurt yapıyon yemek işte çoruma özgü bir yemek onun yanına ne gider bilemedim?
Patrona sinir oldum.Maaşı yatırmamışlar.
Yılbaşı yahu 1 günün hesabını niye yapıyosun.
Uyus.

uyus patron bizde ya bugün alcaz ya pazartesi biizm patron daha kıl bu ay benim tazminatımda var onuda almam lasım bakalım nasip

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

gözün aydın cnm maşallahı var 4 haftada günde 30gr alsa 3590 gr bebeğin olur bitanem ki bundanda fazla olur hadi bakalım maşallah korktuğun gibi bişi yok dimi muayenede nstye aldımı???

3 kg gecsin de valla sonrasını dogduktan sonra da tamamlarız :D

Yok korkulacak bisey soylemedi doktor. Sancın olursa kanaman olursa falan suyun gelirse erkenden acil doguma gelirsin dedi. Bisey olmazsa 4 hafta sonra tekrar gel dedi. Nst ye almadı ben alır dedim ama. Demekki usg de herseyi normal gorduler gerek gormediler.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

kısırı pek sevmemde patates salatasına bayılırım babuş hadi sen ekşiyi yiyon ayşeyi doğurcanda ben ilk günden beri deli gibi limon yiyorum benim bebe nasıl hakkı anlayamadım

Yok kuşum normalde ekşi sevmeme rağmen hamilelikte tatlıya düştüm ben.Zaten ye ekşiyi doğur ayşeyi ezberi yanlışmış, tam tersiymiş onun çok kişiden duydum :)

gene sizin iyi canım bizim resmiyette ayın 1i geçer ama hep 3ünde yatar 4ünde çekeriz çok saçma..

Bizim eğer ayın 1i cumartesi ise cumadan yatar, eğer pazara geliyosa pazartesi yatar.
Hafta içiyse gününde...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr hepinizi ayrı ayrı öperim.eğer yarın görüşemezsek te yeni yılın,gelecek bebeklerinizle birlikte geçireceğiniz en sağlıklı,en mutlu,en neşeli yıl olmasını temenni ederim.haydi allaha emanet olun hepiniz..mucukss mucukss...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bencede sor yapan varsa aynını yapmamış olursun bende yarın akşam yılbaşına davetliyim yimeğe bu akşam etimek tatlısı yapcam yarın öğleden sonrada bir kurabiye yaparım ineriz gülibiğe

hamur aşı:yeşil mercimeği güselce kaynatıp bir kere suyunu süzüyon sonra tekrar su ilave ediyon sıcak yemek suyundan biraz fazla su koyuyon erişte makarnanın küp küp kesilmiş hali varya onuda 2 avuç kadar içine katıyon kaynatıyon hafif sulu bşi oluyo yanınada sarımsaklı yoğurt yapıyon yemek işte çoruma özgü bir yemek onun yanına ne gider bilemedim?

uyus patron bizde ya bugün alcaz ya pazartesi biizm patron daha kıl bu ay benim tazminatımda var onuda almam lasım bakalım nasip

senin patronun baban değilmi?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlarr hepinizi ayrı ayrı öperim.eğer yarın görüşemezsek te yeni yılın,gelecek bebeklerinizle birlikte geçireceğiniz en sağlıklı,en mutlu,en neşeli yıl olmasını temenni ederim.haydi allaha emanet olun hepiniz..mucukss mucukss...

nazommm gelirsin inşallah yarın gelemezsende seninde güzel kızınla iremle eşinle ve diğer prensesle geçireceğin çok güzel bir yıl olsun inşallah canımçok öptüm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
3 kg gecsin de valla sonrasını dogduktan sonra da tamamlarız :D

Yok korkulacak bisey soylemedi doktor. Sancın olursa kanaman olursa falan suyun gelirse erkenden acil doguma gelirsin dedi. Bisey olmazsa 4 hafta sonra tekrar gel dedi. Nst ye almadı ben alır dedim ama. Demekki usg de herseyi normal gorduler gerek gormediler.

çok şükür çantanı hazırlayıp oğluşunu bekliycen yelizim artık hadi gözün aydınn annesi bakalım bende seni tetikte bekliycem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben kaçtım kızlar hoşçakalın.azonun kontrolü vardı biliyorumda gökçede girmedi bugün..neyse artık görüşürüzzz öptüm sizi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bende akşam yemeğimi yaptım geldim.
fırında patates köfte
pirinç pilavı
yoğurtlu havuç salatası
sütlaç

Senin liste de güzelmiş tanselcim.
Ben havuç salatalarına bayılırım.Her türlüsüne.
Hele kızartmasına yoğurtlu...
Ama şekeri çok yükseltiyo,doğum sonrasına erteledim havucu :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bende seni öptüm kendine kocana kızlara iyi bak by

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bende ona benzer çorba yaptım senin yemeğin yanına zeytinyağlıların hepsi olurdu ama geç oldu artık

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Senin liste de güzelmiş tanselcim.
Ben havuç salatalarına bayılırım.Her türlüsüne.
Hele kızartmasına yoğurtlu...
Ama şekeri çok yükseltiyo,doğum sonrasına erteledim havucu :)

evet canım havuç glisemik indeksi yüksek bir sebze.
hızlı yükseltir şekeri:)
doğum sonrası bol bol yersin inşallah..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aaa kızlar aklıma ne zamandır yemediğim birşey geldi.
Patates köftesi.Bilir misiniz?
Bu aralar sürekli canım papatesli bişiler istiyo nedense.
Patatesim mi azaldı acaba bünyede:lululu::lululu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar