ayakları ısınmayan yok mu.. hu hu hu
benim göbegim daha soguk kibi sanki....
gökçe nerdesin özledik ama seniii:acep:
Yanlış mantıkLittle çekilişe katılmadı.
Yanlış mantıkLittle çekilişe katılmadı.
yok anam benimkiler yanıyo cayır cayır sen çizmelerin içinde üşüyosundur balım patik giyin ayağına yada yün çorap al
Lilacs,tansel,layla tsk ederim kızlar hepinize sagolun hepimizi Allah kavustursun
Var yevrııım ben varım...
Lidırım valla topic in istatistikçisi gibisin maşallahŞimdi bu tablodan benim tek anladığım: KIZ ANALARI ÇALIŞMIŞ, ERKEK ANALARI YATIŞTA
![]()
![]()
Çok zekiyim ben yaaa
![]()
![]()
Allah kavuştursun Bebikom, tez zamanda geri gelsin o zaman anneciğin... Bende var kesin bi nemrutluk yaa, ben aileme nedense hiç düşkün değilim. alalalallalallaaa...
İyiyiz çok şükür minnoş, sen nasılsın?
valla öle oldum oraya sana hediye alcakla little ma hediye alcağı yazmamışm sizde başbaşa kaldınız işte sonuç bu simurcum biz toto büyütüyozzancak :ask:
ESRA79 okuyucu olarak görüyorum..
Sende katılsana bize..
Heepinizi cok sevüyom kızlar...............-gozluk
ahhhhhhhh ayy cok güldüm evek dogru sanki ehehehhhhhhhh...
bak ben kacırdım bu hediye işlerini, tam anamın burda oldugu ve benimde gireedigim zamana denk geldi, yoksa eksük kalmazdım yanim...........
Heepinizi cok sevüyom kızlar...............-gozluk
ahhhhhhhh ayy cok güldüm evek dogru sanki ehehehhhhhhhh...
bak ben kacırdım bu hediye işlerini, tam anamın burda oldugu ve benimde gireedigim zamana denk geldi, yoksa eksük kalmazdım yanim...........
ellerim yanıyor ayaklarım donuyor.. menapozlu kadınlar gibi oldum ya..hormon dengem altüst..
Biz aslında seni çok bekledik ama sen girmeyince organizasyonu yapmak zorunda kaldık... Olsun inşallah bu ekip dağılmaz da yenilerine katılırsın
Benimde benimde...
little katılmadı ki….
Bi de elif20 var….
Seni bir hafta bekledik canım, belki daha fazla sen girmeyince yetişmez diye çektik kurayı artık…
Biz aslında seni çok bekledik ama sen girmeyince organizasyonu yapmak zorunda kaldık... Olsun inşallah bu ekip dağılmaz da yenilerine katılırsın
Benimde benimde...
Ecrincim hediyen için tekrar teşekkür ederim, sabah sabah senide rahtsız ettim ne olur kusura bakma..
Senin sesinide duymak çok güzeldi, tekrar teşekkür ederim..
sen değil de olay bi saçmalaştı görcektingülmekten ölürdün..
bende aynıyım genelde gündüz ayaklarım usuyo hep aksamları normale donuyo kan akısımı yavaslıyo noluyosa,tabi ben yatıyom bide surekli belkide ondan ama ayaklarım soguk yani patik de olsa.