2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yanlış mantık :D Little çekilişe katılmadı.

bir kişiyi unuttum kanımcaa bilemedim o saman sen söle açıkta kim kaldı hediyeyi almayan kafam çorba oldu beaaa heh buldum :D mannak-simurcum oldumu? evet evet o aldı kız şeysini gökçeye derken duydum aynının kız şeysini ben aldım kargoladım demişti

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Lidırım valla topic in istatistikçisi gibisin maşallah :D Şimdi bu tablodan benim tek anladığım: KIZ ANALARI ÇALIŞMIŞ, ERKEK ANALARI YATIŞTA :D :D :D Çok zekiyim ben yaaa :kptmya: :kptmya: :kptmya:

Allah kavuştursun Bebikom, tez zamanda geri gelsin o zaman anneciğin... Bende var kesin bi nemrutluk yaa, ben aileme nedense hiç düşkün değilim. alalalallalallaaa...

İyiyiz çok şükür minnoş, sen nasılsın?

yok canım oyle deme sende duskunsundur de caktırmıyosundur zaten bende boyle aglamazdım hic arkalarından da bu sefer boyle oldu napalım hormonlardan belli olmuyo napcagımız..yazık kızımda uzuldu heralde daha yeni kıpırdamaya basladı sessiz sessiz bekliyodu anasının aglamayı kesmesini :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

valla öle oldum oraya sana hediye alcakla little ma hediye alcağı yazmamışm sizde başbaşa kaldınız işte sonuç bu simurcum biz toto büyütüyozz :D ancak :ask:

little katılmadı ki….

ESRA79 okuyucu olarak görüyorum..
Sende katılsana bize..

Bi de elif20 var….

Heepinizi cok sevüyom kızlar...............-gozluk

ahahahhhhhhhh ayy cok güldüm evek dogru sanki ehehehhhhhhhh...

bak ben kacırdım bu hediye işlerini, tam anamın burda oldugu ve benimde gireedigim zamana denk geldi, yoksa eksük kalmazdım yanim...........

Seni bir hafta bekledik canım, belki daha fazla sen girmeyince yetişmez diye çektik kurayı artık…

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Heepinizi cok sevüyom kızlar...............-gozluk

ahahahhhhhhhh ayy cok güldüm evek dogru sanki ehehehhhhhhhh...

bak ben kacırdım bu hediye işlerini, tam anamın burda oldugu ve benimde gireedigim zamana denk geldi, yoksa eksük kalmazdım yanim...........

Biz aslında seni çok bekledik ama sen girmeyince organizasyonu yapmak zorunda kaldık... Olsun inşallah bu ekip dağılmaz da yenilerine katılırsın :)

ellerim yanıyor ayaklarım donuyor.. menapozlu kadınlar gibi oldum ya..hormon dengem altüst..

Benimde benimde... :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
little katılmadı ki….

Bi de elif20 var….

Seni bir hafta bekledik canım, belki daha fazla sen girmeyince yetişmez diye çektik kurayı artık…

Biz aslında seni çok bekledik ama sen girmeyince organizasyonu yapmak zorunda kaldık... Olsun inşallah bu ekip dağılmaz da yenilerine katılırsın :)

Benimde benimde... :D

Evet canım Azoş sülemişti tesekkur ederims.... insallah seneye kısmet olsun, gönuller bir olsun.. öperim sizleriiiiiiiiii

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrincim hediyen için tekrar teşekkür ederim, sabah sabah senide rahtsız ettim ne olur kusura bakma..
Senin sesinide duymak çok güzeldi, tekrar teşekkür ederim..

yokk balım ne sabahı öglenn olmusss:D yataga döndükten sonra jeton düstü allah ım dedim salak salakk konustum telefonda kız beni alık sancakk..:D begenmene cokk sevindik kızcemle azostann onay almıstıkk zevkini bilemedigimden:ask::ask:
sen değil de olay bi saçmalaştı görcektin:Dgülmekten ölürdün..

ne oldu yaff neyi kacırdımm benn:acep::acep:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende aynıyım genelde gündüz ayaklarım usuyo hep aksamları normale donuyo kan akısımı yavaslıyo noluyosa,tabi ben yatıyom bide surekli belkide ondan ama ayaklarım soguk yani patik de olsa.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar