2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar benim merak ettigim,kasılmaları baslayan varmı? varsa günde kac defa oluyo ve oldugunda nasıl bi his veriyo size ? ?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
little katılmadı ki….

Bi de elif20 var….

Seni bir hafta bekledik canım, belki daha fazla sen girmeyince yetişmez diye çektik kurayı artık…

katılmamış ivett tamam ben oturttum taşları tekrar yazıyomm
GÖKÇE-demetmania
LİLACS-ecrin
MANNAK-simurcum
ASLI-babuş
BEN-mannak

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Tatlım gene gelir annecin doguma insallah.. benimkide onden bi geldi donunce bi tuhaf oldum........

Simurş; hayır olsun rüyan canım.. bende oyle o tars şeyler gorebiliyorum ama normal tabii

Amin hayrolsun inşallah Pikem... Bu arada ben de seni seviyom onu demeyi unutmuşum diğer mesajda. İşlerin için de kolay gelsin :)

yok canım oyle deme sende duskunsundur de caktırmıyosundur zaten bende boyle aglamazdım hic arkalarından da bu sefer boyle oldu napalım hormonlardan belli olmuyo napcagımız..yazık kızımda uzuldu heralde daha yeni kıpırdamaya basladı sessiz sessiz bekliyodu anasının aglamayı kesmesini :)

Hhhhh yok kız valla benim öyle bi düşkünlüğüm yok gibi. Yani 12 senedir zaten senede ancak 5 ya da 6 gün görüyorumdur. Yada bünyem buna alıştı ondan bana düşkün değilim gibi de geliyo olabilir. Kendimden şüphe ettim bian :acep:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
yokk balım ne sabahı öglenn olmusss:D yataga döndükten sonra jeton düstü allah ım dedim salak salakk konustum telefonda kız beni alık sancakk..:D begenmene cokk sevindik kızcemle azostann onay almıstıkk zevkini bilemedigimden:ask::ask:

ne oldu yaff neyi kacırdımm benn:acep::acep:

geçmiş herşeyi anlatıyor.. film fragmanı gibi oldu...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
patik giymeyi de hiç sevmem.. yöresel kanlarım mı kurumuş ne..
yazma da sevmem..

walla sevmesende giycen üşütmemek için napalım ayaklardan üşütürsek kotu olur sonucları cunku kaldı ki dogum yapınca da kan kaybından kaynaklı bi usume geliyomus o zamanda giycez artık cift corap mı olur patik mi olur bilmiyom

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Amin hayrolsun inşallah Pikem... Bu arada ben de seni seviyom onu demeyi unutmuşum diğer mesajda. İşlerin için de kolay gelsin :)

Hhhhh yok kız valla benim öyle bi düşkünlüğüm yok gibi. Yani 12 senedir zaten senede ancak 5 ya da 6 gün görüyorumdur. Yada bünyem buna alıştı ondan bana düşkün değilim gibi de geliyo olabilir. Kendimden şüphe ettim bian :acep:

hehe alısmıs da olabilirsin tabi derler ya goz gormeyince gonul katlanırmıs..bebisler dogunca tamamen ilgi alakamız onlara kaycak zaten o zaman unuturuz azcık anaları :) (duymasınlar..)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Konuyu toplam 80 üye okuyor. (17 kayıtlı üye ve 63 misafir)
simurganka01, asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, bebikommm+, calmdown+, demetmania+, ecrinnn+, esra79, layla55+, leader+, lilacs+, mannak+, nazo06+, pikecan+, tansel+, _HaYaTiM_+

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Konuyu toplam 80 üye okuyor. (17 kayıtlı üye ve 63 misafir)
simurganka01, asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, bebikommm+, calmdown+, demetmania+, ecrinnn+, esra79, layla55+, leader+, lilacs+, mannak+, nazo06+, pikecan+, tansel+, _HaYaTiM_+

oyy maşallah.. konu açılmışken bari gerçek adınızı söyleyin ben giderken..bunu hakettiğimi düşünüyorum:sila:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kasılma mı bilmiyorum ama benim çok sık karnım sertleşiyor, önceleri bebek yaslanıyor diyordum ama irkiliyorum artık olduğunda.

hee tamam iste o sertlesmeler kasılma zaten braxton hicks dedikleri yalancı dogum kasılmaları agrısız acısız oluyomus..benimde oluyo gunde rahat 5-10 defa oluyo..rahimi doguma hazırlamak icin ve bebegi de dogum pozisyonuna dondurmek icinmiş o kasılmalar..onlar yuzunden zaten benimki erken dondu,yetmedi kafası kanala yerlesti bide :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar benim merak ettigim,kasılmaları baslayan varmı? varsa günde kac defa oluyo ve oldugunda nasıl bi his veriyo size ? ?

Evet eğer karnın sertleşmesi ve yamulması, bi tarafta toplanması kasılma ise, kasılmalarım 2 haftadır var..Çok sık oluyor, genelde gece uyurken daha çok.Ne zaman tuvalete kalksam sert.

oyy maşallah.. konu açılmışken bari gerçek adınızı söyleyin ben giderken..bunu hakettiğimi düşünüyorum:sila:

:D Netcen kız gerçek adları?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hee tamam iste o sertlesmeler kasılma zaten braxton hicks dedikleri yalancı dogum kasılmaları agrısız acısız oluyomus..benimde oluyo gunde rahat 5-10 defa oluyo..rahimi doguma hazırlamak icin ve bebegi de dogum pozisyonuna dondurmek icinmiş o kasılmalar..onlar yuzunden zaten benimki erken dondu,yetmedi kafası kanala yerlesti bide :(

aynen, ağrı sızı yok, günde 10 defadan daha fazla oluyor, ben de korkuyorum, yarın dr a gitcem nst ye gircem yine, bakalım orada da çıkcak mı? nedense erken gelecek gibi geliyor benimki, bari diyorum 2012 yi beklese...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Evet eğer karnın sertleşmesi ve yamulması, bi tarafta toplanması kasılma ise, kasılmalarım 2 haftadır var..Çok sık oluyor, genelde gece uyurken daha çok.Ne zaman tuvalete kalksam sert.

Alla Alla.. hepiniz biliyormuşsunuz adlarınızı biloş dediydi..
ben sizin arkadaşınız değilmiyim:lululu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ben bildiklerimi yazayım sana

Leader-Tuğba
Azelya55-Tuğçe
Bblau-Sevinç
Adengökçe-Gökçe
Aslıyrt-Aslı
Simurganka-Öslem
Dünyam80-Yeliz
Mannak-Nilay
Ecrin-Güzin (sanırım)
ben bu kadan biliyorm:acep:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hıh hıh aynen o anlattıkların kasılmaymış.. 1 saat içinde 4 ten daha fazla oluyısa agrılı oluyosa doktorunuza danısının diyo da benimkide erken baslamıs bebek sanıyodum bende degilmiş meğer o kasılmalar yuzunden işte erken dogum tehlikesi ddi doktor..kasılmaların sıklıgına gore degerlendiriyolar durumu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar