little katılmadı ki….
Bi de elif20 var….
Seni bir hafta bekledik canım, belki daha fazla sen girmeyince yetişmez diye çektik kurayı artık…
Tatlım gene gelir annecin doguma insallah.. benimkide onden bi geldi donunce bi tuhaf oldum........
Simurş; hayır olsun rüyan canım.. bende oyle o tars şeyler gorebiliyorum ama normal tabii
yok canım oyle deme sende duskunsundur de caktırmıyosundur zaten bende boyle aglamazdım hic arkalarından da bu sefer boyle oldu napalım hormonlardan belli olmuyo napcagımız..yazık kızımda uzuldu heralde daha yeni kıpırdamaya basladı sessiz sessiz bekliyodu anasının aglamayı kesmesini
yokk balım ne sabahı öglenn olmusssyataga döndükten sonra jeton düstü allah ım dedim salak salakk konustum telefonda kız beni alık sancakk..
begenmene cokk sevindik kızcemle azostann onay almıstıkk zevkini bilemedigimden:ask::ask:
ne oldu yaff neyi kacırdımm benn:acep::acep:
little katılmadı ki .
Bi de elif20 var .
Seni bir hafta bekledik canım, belki daha fazla sen girmeyince yetişmez diye çektik kurayı artık
patik giymeyi de hiç sevmem.. yöresel kanlarım mı kurumuş ne..
yazma da sevmem..
geçmiş herşeyi anlatıyor.. film fragmanı gibi oldu...
katılmamış ivett tamam ben oturttum taşları tekrar yazıyomm
GÖKÇE-demetmania
LİLACS-ecrin
MANNAK-simurcum
ASLI-babuş
BEN-mannak
Amin hayrolsun inşallah Pikem... Bu arada ben de seni seviyom onu demeyi unutmuşum diğer mesajda. İşlerin için de kolay gelsin
Hhhhh yok kız valla benim öyle bi düşkünlüğüm yok gibi. Yani 12 senedir zaten senede ancak 5 ya da 6 gün görüyorumdur. Yada bünyem buna alıştı ondan bana düşkün değilim gibi de geliyo olabilir. Kendimden şüphe ettim bian :acep:
kızlar benim merak ettigim,kasılmaları baslayan varmı? varsa günde kac defa oluyo ve oldugunda nasıl bi his veriyo size ? ?
Konuyu toplam 80 üye okuyor. (17 kayıtlı üye ve 63 misafir)
simurganka01, asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, bebikommm+, calmdown+, demetmania+, ecrinnn+, esra79, layla55+, leader+, lilacs+, mannak+, nazo06+, pikecan+, tansel+, _HaYaTiM_+
kasılma mı bilmiyorum ama benim çok sık karnım sertleşiyor, önceleri bebek yaslanıyor diyordum ama irkiliyorum artık olduğunda.
bari kendini yazma ..azo gebertcek seni
kızlar benim merak ettigim,kasılmaları baslayan varmı? varsa günde kac defa oluyo ve oldugunda nasıl bi his veriyo size ? ?
oyy maşallah.. konu açılmışken bari gerçek adınızı söyleyin ben giderken..bunu hakettiğimi düşünüyorum:sila:
hee tamam iste o sertlesmeler kasılma zaten braxton hicks dedikleri yalancı dogum kasılmaları agrısız acısız oluyomus..benimde oluyo gunde rahat 5-10 defa oluyo..rahimi doguma hazırlamak icin ve bebegi de dogum pozisyonuna dondurmek icinmiş o kasılmalar..onlar yuzunden zaten benimki erken dondu,yetmedi kafası kanala yerlesti bide
Evet eğer karnın sertleşmesi ve yamulması, bi tarafta toplanması kasılma ise, kasılmalarım 2 haftadır var..Çok sık oluyor, genelde gece uyurken daha çok.Ne zaman tuvalete kalksam sert.
Netcen kız gerçek adları?
oyy maşallah.. konu açılmışken bari gerçek adınızı söyleyin ben giderken..bunu hakettiğimi düşünüyorum:sila:
Evet eğer karnın sertleşmesi ve yamulması, bi tarafta toplanması kasılma ise, kasılmalarım 2 haftadır var..Çok sık oluyor, genelde gece uyurken daha çok.Ne zaman tuvalete kalksam sert.
Netcen kız gerçek adları?
ben bildiklerimi yazayım sana
Leader-Tuğba
Azelya55-Tuğçe
Bblau-Sevinç
Adengökçe-Gökçe
Aslıyrt-Aslı
Simurganka-Öslem
Dünyam80-Yeliz
Mannak-Nilay
Ecrin-Güzin (sanırım)
ben bu kadan biliyorm:acep: