2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aynen, ağrı sızı yok, günde 10 defadan daha fazla oluyor, ben de korkuyorum, yarın dr a gitcem nst ye gircem yine, bakalım orada da çıkcak mı? nedense erken gelecek gibi geliyor benimki, bari diyorum 2012 yi beklese...

bekler insallah bende hep dua ediyom benim kızımda beklesin diye bana ıstırahat verdiginden beri azaldı ama oyle de bi gercek var yattıkca azalıyo.. yoksa fırlicak cıkcaklar valla bu gidisle ya..Allah vaktiyle sag salim kavustursun artık

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hee tamam iste o sertlesmeler kasılma zaten braxton hicks dedikleri yalancı dogum kasılmaları agrısız acısız oluyomus..benimde oluyo gunde rahat 5-10 defa oluyo..rahimi doguma hazırlamak icin ve bebegi de dogum pozisyonuna dondurmek icinmiş o kasılmalar..onlar yuzunden zaten benimki erken dondu,yetmedi kafası kanala yerlesti bide :(

Bende de var ama saymadım.Düzenli değil onu biliyorum.İki tip bir de.Bir sertleşme ve toplanma gibi, bir de rahim içinde kocaman bi top varmış gibi oluyor bazen, biri dayanıyor bastırıyor gibi, regl ağrılarını hissettiğimiz bölgede.Sezeryan çizgisi üzeri.

ben bildiklerimi yazayım sana

Leader-Tuğba
Azelya55-Tuğçe
Bblau-Sevinç
Adengökçe-Gökçe
Aslıyrt-Aslı
Simurganka-Öslem
Dünyam80-Yeliz
Mannak-Nilay
Ecrin-Güzin (sanırım)
ben bu kadan biliyorm:acep:

Bildiğin açıklamış hatun :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar çok kötüyüm yarım saattir tuvalate kapandım miğdem çok kötü istifra ediyorum miğdem kasılmaktan acıyor:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hıh hıh aynen o anlattıkların kasılmaymış.. 1 saat içinde 4 ten daha fazla oluyısa agrılı oluyosa doktorunuza danısının diyo da benimkide erken baslamıs bebek sanıyodum bende degilmiş meğer o kasılmalar yuzunden işte erken dogum tehlikesi ddi doktor..kasılmaların sıklıgına gore degerlendiriyolar durumu

benim bazen oluyor bi saat içinde 4-5 defa ama ağrı yok işte, ondan takmamaya çalışıyorum hafiften tırssam da, yarın dr a gitcem diye kendimi avutuyorum :iyyyy:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hıh hıh aynen o anlattıkların kasılmaymış.. 1 saat içinde 4 ten daha fazla oluyısa agrılı oluyosa doktorunuza danısının diyo da benimkide erken baslamıs bebek sanıyodum bende degilmiş meğer o kasılmalar yuzunden işte erken dogum tehlikesi ddi doktor..kasılmaların sıklıgına gore degerlendiriyolar durumu

Benim 4ten fazla oluyor akşamları 1 saat içinde :iyyyy: Ağrılı olmuyor ama...
Bakalım belki cuma nstye sokar..Bana da der belki erken doğum olabilir diye.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bende de var ama saymadım.Düzenli değil onu biliyorum.İki tip bir de.Bir sertleşme ve toplanma gibi, bir de rahim içinde kocaman bi top varmış gibi oluyor bazen, biri dayanıyor bastırıyor gibi, regl ağrılarını hissettiğimiz bölgede.Sezeryan çizgisi üzeri.

Bildiğin açıklamış hatun :)

düzenli olmuyomus zaten de ama yinede oldugunda evet taş yutmus gibi bi his yavas yavas bi agırlasma toplanma oluyo sanki boyle bi kac saniye suruyo sonra dagılıyo yine yavas yavas yumusuyo karın..dogum sancısı bunun kasıkta agrıyla hissedilen sekliymis ve sırt ve bele dogru yayılıyomus ordan ayırıyomusun zaten ikisini

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benim 4ten fazla oluyor akşamları 1 saat içinde :iyyyy: Ağrılı olmuyor ama...
Bakalım belki cuma nstye sokar..Bana da der belki erken doğum olabilir diye.

Ben nst'de kesin sancım çıkacak diyodum ama çıkmadı.
Hafta sonu bi daha giricem bakalım.Doktorun sekreteri artık 1 haftaya düşürür ilknur hnm.kontrollerinizi dedi.Dediği gibi de oldu, araya yılbaşı girdiği için 8 gün sonra çağırdı.
Yine nst'ye gir gel dedi.Ben duymadım, dikkatimden kaçmış da her hafta girilcekmiş artık nst'ye.Öyle demiş.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benim bazen oluyor bi saat içinde 4-5 defa ama ağrı yok işte, ondan takmamaya çalışıyorum hafiften tırssam da, yarın dr a gitcem diye kendimi avutuyorum :iyyyy:

takma zaten bisey olmaz bu kasılmaların olması normal bisey hepimize olcak yani doktora soylersin yarın gerekirse magnezyumu arttırıyolar o kadar

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benim yanlarda eskiden kalma çatlaklar vardı.Karnım gerildikçe onlar da daha büyük gibi görünmeye başladılar sanki uzadılar.

bende catladımm 2 yanımdann .. hemde 1 haftada:acep:

bende bu ay alcam 86lı olandan bakayım 2-5 kg mu 3-6 kg bu dediğin yani 1 numra ve 2 numara var die biliyorum primada 2 numara oldukça büyük geliyo bebelere

ben 3_6 aldım 86 lı olanlardan. o bile minnacıkk totosunuu yedigimm nası sıgcakk içine:D
Ayyy kızlar ne mutlu bişeymiş, iyiki yaptık..
O kadar güzel bir hediyeki ve sıcacık bir yazı..
Ağlarım ama..

Lilacs dan hediyemizi aldım..
Sıcacık sesini duyup teşekkür ettim.
Ama galba uyuyordu rahatsızda ettim ama artık oldu olan.
Akşam resim çekip eklerim, küçük adamıma çok yakışacak bir kıyafet..

tatlım yanlış yazdın herhalde, ben sana almadım ki :acep: üstelik aramadın da beni ........................

:D

Hahahah :D Kız telefonda konuşurken sorsaydın ya kim olduğunu :D Kimin kime aldığını yazdığı kağıt evde kalmış baktım çantama şimdi :D Ama lilacs bana sabah msj attı o başkasına aldı kız anasına :D

Ya varya acayip karıştırdım ben durum..
Dün lilacs sen bana özelden mesaj attınya , bi arrkadaşım var Selçuk Üniversitesinde diye.. Bende buranın adresini vermiştim sen diye düşündüm..
Sende İzmirdesin demi.. Bugün İzmirden gelince posta sen dedim..
Ayyy telefonda ne saçmaladım. Yok arkadaşına gelirsen banada uğra diye..
Bence ECRİN'den geldi. Şimdi tekrar aramayayım, uyuyordu.

allahhh sizii emiii koptumm sabahh sabahhh:kptmya: kızz bende bi ara nazo dedi onu hatırlayamadıgımdan yazmaya utandım . sonra dedi ki yolun geldiginde beklerimm. ayy gelirimm cok uzak ama belki yolu düserr didimm saf saff.. megerr arkadasım var sanıyomuss orda:D anlamadıgımm lilacs ı nasıl cıkardınn acaba sehirden mi:D ben kendi adımı yazınca hemen kim oldugumu bilcek sandım nedense. içine dogcak sanki. bide kagıdın arkasına yazdım güzin diye. sankimm babasınınn ogluyumm cok acıklayıcı olmuss:D:D:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Birşey mi dokundu acaba canım, ne yedin sabah?

hahaha, ben de fark ettim :D

geçmiş olsun, neden oldu acaba? bişey mi dokundu ki?

Hayırdır noldu birden bire? Doktoru felan ara bir zararı var mı bebeğe?
bilmiyorumki oğlanı yolcu ediyordum birden miğdeme sancı girdi zor attım kendimi klozete halada ağrıyo sabahda herzamanki gibi yaptım kahvaltımı değişik bişey yemedim nane limon kaynatıyım oda olmadı doktora gideyim sağolun kızlar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
düzenli olmuyomus zaten de ama yinede oldugunda evet taş yutmus gibi bi his yavas yavas bi agırlasma toplanma oluyo sanki boyle bi kac saniye suruyo sonra dagılıyo yine yavas yavas yumusuyo karın..dogum sancısı bunun kasıkta agrıyla hissedilen sekliymis ve sırt ve bele dogru yayılıyomus ordan ayırıyomusun zaten ikisini

Benim arada kasıklarda da oluyor sancılanma....
Fazla sürmüyor ama.
Doktorum da bana doğumu da böyle anlayacağız, toplanma ve ritmik kasılma olacak dedi.Regl ağrısı gibi sanıyordum ben ama değilmiş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar