Ben ped koymuştum, ama annem olmaz o hasta bezi alalım dedi...Siz naptınız kızlar ped mi hasta bezi mi?
merhaba aslıcım bence kilosu dert edecegin sekilde az degil, Kagan Kocatepeye gore normal gibi hatta
'Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm. ve ağırlığı 1400 (1000-2080) gram!'
Masallah guzel kızına
Hurman Afiyet olsun canım...
Bende Zeynep Kamilde dogmusum valla annemin meleketliside bi doktor tanıdıgı da varmış ohh misler gibi... o cok sever orasını.
Bebiş iyiymiş teyzesi 2065 gr olmuş boyu da 44 cm olmuş..
yalnız doğumum bir hafta geriye gitti..artık sataq göre değil ultrasona göre yazıyoruz dedi doktor..
hiç anlamdım ya..rakamlara takılmıyorum artık..saldım çayıra mevlam kayıra
Ben ped koymuştum, ama annem olmaz o hasta bezi alalım dedi...Siz naptınız kızlar ped mi hasta bezi mi?
merhaba aslıcım bence kilosu dert edecegin sekilde az degil, Kagan Kocatepeye gore normal gibi hatta
'Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm. ve ağırlığı 1400 (1000-2080) gram!'
Masallah guzel kızına
Hurman Afiyet olsun canım...
Bende Zeynep Kamilde dogmusum valla annemin meleketliside bi doktor tanıdıgı da varmış ohh misler gibi... o cok sever orasını.
Yaw bu kocam benim doğum iznimi kıskanıyo galiba :lululu:
yaa 25 gün önce heee eyvah eyvah beaaaa :acep: hasta bezi düşüncem bende normalde kanamam çok olur çünkü resil olmaktansa koca bezle dolaşmayı yeğelerimTekrardan merhaba,
hazır sütümü sağmaya diye kalkmışken sizlere aklıma kalan şeylerden mini bir tavsiye buketi yapayım dedim, bir elim mememdeyken
Öncelikle şunu bilinhiçbirşey hayal ettiğiniz gibi olmak zorunda değil, ama sonucunun güzel olması yeterli. ben hep annem yanımda olur derdim ama 25 gün kala doğum yapacağımı düşünemedim. o yüzden gurbette olanlar acil durumlarda yanlarında utanmayacakları, hatırları geçen birilerini de akıl listelerine yazsın. ben anladım ki asıl zenginlik dost biriktirmekmiş. dün yanımda eşim ve daha doğum yapmamış bir dostum durdu, gelen giden arayan da cabası. ama ben birtek eşimle tuvalete giebildim
yanınıza kitap alın, dergi ya da gazete. sancı aralarında vakit geçmiyor çünkü
bilin ki doğum çantanızda illa bir eksik olacak, stres yapmayın, kimseye çatmayınama hasta bezinizi şimdiden koyun, gitti kokoş lohusa geceliğim daha 5. dakkada
ALINTIDIR
bende pekmeze başladım canım bakalım 1 fincan dedi doktor etkisini beraber 3 hafta sonra görecez dedi bakalım hayırlısı artık birde protein ağırlıklı beslendimmi alır gibime geliyor inşallah
Ne zaman yicez hurmayı acaba?
Ben bugun 3-4 tane yedim ama...
Bebiş iyiymiş teyzesi 2065 gr olmuş boyu da 44 cm olmuş..
yalnız doğumum bir hafta geriye gitti..artık sataq göre değil ultrasona göre yazıyoruz dedi doktor..
hiç anlamdım ya..rakamlara takılmıyorum artık..saldım çayıra mevlam kayıra
Günaydın canım
Oooo Üsküdarlısın sen de desene
Ohh maşallah.Sen korkuyon diye geri attı bak doğum tarihin
Ped yetersiz kalıyormuş.Annem hasta bezi diye mesana bezi almışÇiş bezi sanırsım büyük baya bebemin priması ile aynı boyda, 10 tane koydum ben çantama ondan..Hastanede veriyorlarmış ama aksilik olur bişey olur diye aldım ben yinede.
hasta bezi bence..
m beden hasta bezi aldım canım ben ped pek koruyucu olmaz gibime geldi gerekirse hasta bezini keserim kanamam az olursa diye düşündüm
Ohh maşallah.Sen korkuyon diye geri attı bak doğum tarihin
Ped yetersiz kalıyormuş.Annem hasta bezi diye mesana bezi almışÇiş bezi sanırsım büyük baya bebemin priması ile aynı boyda, 10 tane koydum ben çantama ondan..Hastanede veriyorlarmış ama aksilik olur bişey olur diye aldım ben yinede.
Yaw bu kocam benim doğum iznimi kıskanıyo galiba :lululu:
bizimkide öle olur kesin bu sabah surat astıda gitti bana tocamm :uzgun:ben de zeynep kamil doğumluyum..kızım da orda doğarsa ne romantik olur analı kızlı
ben de zeynep kamil doğumluyum..kızım da orda doğarsa ne romantik olur analı kızlı
Hosbulduk canımHadi ya, kendisinin de 10 gün doğum izni olacak ama
![]()
Hoşgeldin pikecan
sağolasın pikecim kızlarda içimi çok rahatlattı şükür eskisi gibi takılmıyorum sağolun hepinizde
geri derken ben 1 hafta daha erken doğurcak anladım
bizimkide öle olur kesin bu sabah surat astıda gitti bana tocamm :uzgun:
yaaa bencede romantik olur
sizce ben nerde doğdum? cevabı fazla aramaya gerek yokbakırköy devlet hastanesi :deli:
Hadi ya, kendisinin de 10 gün doğum izni olacak ama
![]()
Hoşgeldin pikecan
benim arkadaşım ilkz doğumunda bebeğin bezini koymuş bi de yenidoğan bezi düşün o koca döte
ha kayınpeder markasını beğenmediğim bi yenidoğan bezi almış, onu koyayım ben de o zaman Ped yetersiz kalıyormuş.Annem hasta bezi diye mesana bezi almışÇiş bezi sanırsım büyük baya bebemin priması ile aynı boyda, 10 tane koydum ben çantama ondan..Hastanede veriyorlarmış ama aksilik olur bişey olur diye aldım ben yinede.