İyi insan lafının üzerine gelirmiş
İyidir valla hamdolsun, senden naber?
Yoksun ortalarda?
sorma dün kötüydüm hastanedeydim öğleden sonra.. şimdi iyiyim hamdolsun..
İyi insan lafının üzerine gelirmiş
İyidir valla hamdolsun, senden naber?
Yoksun ortalarda?
Tatlım akşam evde usg raporlarından bakıcam.Sana yazarım ama sanki benim kızım o haftalarda seninkinin civarındaydı gibi hatırlıyorum. Her zaman zayıftı daha bu hafta kendini toparladı ve ortalamaya oturdu. 15 gündür ben de doktorumun tavsiyesiyle proteine (özellikle ete) yüklendim. Her öğünde mutlaka et yada içinde et bulunduran yemek tükettim, ciğer yedim balık yedim. 2 haftada kızım 1900 gramdan 2500 grama çıktı.
Doktor anneme özellikle ciğer yememi söylemiş. Ben de hiç sevmem ama mecbur yiyeceğim şimdi. Annem dün akşam aldı, zorla yedircek galiba.
aslıcım günaydın gözün aydın çok şükür de bitanem sağlığı yerinde o kadar olur uzun boylu olduğu için biraz azı var ama 100gr kadar çok kafaya takma sağlam beslen protein et süt yumurta ağırlıklı beslen bak gör kızın nasıl toparlıycak her sabah mutlaka haşlanmış bir yumurta ye balım çirkin şeyy yerim ben kızının köftiş dudaklarını pozu varsa çekip göndertsene aslıcan hani bakim bide hediyene meraklandım
estafurullah littelim günaydın uyku tutmayınca tutmuyo ben bu gece 3 saatlik uykuyla duruyorum fena uykum var gece 2 ye kadar uyuyamadım dön allah dön dalmışım bi şekilde sabahta annemin uçağı vardı erken kalktım 5,5 gibi o saatten sonrada uyuyamadım
heh yaaa içimizi rahatlattın yine babuş sağol ne çok şey kaçırmışım 5 dkda bende hediyemle uğraşıyodum öğlen kargoya vercem not yazdım sevgili teyzemize sonrada oturdum ağladım :aglayan:
küçük bir pet şişe al suyu iç zemzemi içine dök cnmAmin canım...Ben de bir bardak zemzem ve birkaç hurma aldım doğuma giderken içmek ve yemek için.Ama su ped bardakta nasıl götürücem eve bilmiyorum, şişem de yok
sorma dün kötüydüm hastanedeydim öğleden sonra.. şimdi iyiyim hamdolsun..
günaydın tuğbacım...artık bizde öyle diyoruz 100 gr eksik 100 gr fazlanapalım alır inşallah..bu efa uyuyordu teyzesi çok fazla poz vermedi o nedenle doktor bana görüntü kağıdını vermedi kemik ölçümleri var sadece elimde..ama iyi gözüküyordu rabbim sağ sağlim aldırsın inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza
küçük bir pet şişe al suyu iç zemzemi içine dök cnm
geçmiş olsun cnm hayırdır ne oldu?
0.5 ltlik su al boşalt ona doldur ..benim zemzem onda mesela..
dökülmez herhalde..
küçük bir pet şişe al suyu iç zemzemi içine dök cnm
geçmiş olsun cnm hayırdır ne oldu?
hani benim meşhur bacak ağrım vardı bilmem hatırlar mısınızky:
işyerinde çok kötü oldum birden.. yürüyemez hale geldim..
bi de ishal bulantı falan .. derken izin aldım eşim beni doktora götürdü-gozluk
geçmiş olsun balım doktor ne dedi bişeyin yokmuş demi?hani benim meşhur bacak ağrım vardı bilmem hatırlar mısınızky:
işyerinde çok kötü oldum birden.. yürüyemez hale geldim..
bi de ishal bulantı falan .. derken izin aldım eşim beni doktora götürdü-gozluk
İşte bu bölgede bakkal bulsam
tamam canım sen genede bir göz gezdir baya fark varmı arasında sıla ile..evet bende proteine yüklenme kararı aldım bugünden itibaren hayırlısı hakkımızda canım
mahrumiyet bölgesinde kalmış yavrukuş -gozluk ben göndereyim oraya aşkım
Geçmiş olsun canım ne dedi doktor?
iyi yaparsın cnm benim hava almış olursun hemideEhehehe
Sorma bakkal biraz uzak.Olmazsa öğle giderim hem de yürüyüş olur, hava güzel gibi bugun.
bu sefer sema hast.e gitmedim.. dedim bu doktor beni anlamıyor..
zeynep kamile gittim.... aynı şeyleri söyledi..
bacak ağrın normal dedi..bebege baktı iyi dedi nstye soktu tekrar.. sancı yok alttan muayene de açılma yok dedi..
bi de bi bayan vardı kadın doğuma gelmiş..aynı benim yşadıklarımı yasamış..İnanmayacaksın ama rahtaladım..
ben zeynep kamilde doğurmaya karar verdim ya...
sence deli miyim ?
eşim diyor herkes özel için can atar sen de devlette doğurmaya çalışıyorsun..ama nebileyim sema çok tecrübeli eminim ama devlet bana daha profesyonel geliyor..
saçmalıyor muyum ya..
bu sefer sema hast.e gitmedim.. dedim bu doktor beni anlamıyor..
zeynep kamile gittim.... aynı şeyleri söyledi..
bacak ağrın normal dedi..bebege baktı iyi dedi nstye soktu tekrar.. sancı yok alttan muayene de açılma yok dedi..
bi de bi bayan vardı kadın doğuma gelmiş..aynı benim yşadıklarımı yasamış..İnanmayacaksın ama rahtaladım..
ben zeynep kamilde doğurmaya karar verdim ya...
sence deli miyim ?
eşim diyor herkes özel için can atar sen de devlette doğurmaya çalışıyorsun..ama nebileyim sema çok tecrübeli eminim ama devlet bana daha profesyonel geliyor..
saçmalıyor muyum ya..
Ben 2'li,3'lü testler, gebelik başlangıcındaki rutin kan tahlilleri ve detaylı usg'ye Zeynep Kamilde girdim.Doktorum da ordan emekli.Beni hep oraya yönlendirdi. O güvendiği için ben de Zeynep Kamile güveniyorum...Eğer doktorum halen orda çalışıyor olsaydı, yine dışarıdan muayene olmak kaydıyla belki de giderdim doğuma da...
kızlar hucummmmmmmmmm alla allla allaaahhhhhhhh azonun aslıya aldıklarına bakın yarabbim yirim ben onları