littlesunshine
Daimi Üye
Günaydın topik milleti.
günaydın babuş
günaydın hanımlar, evde olup benim gibi sabahın köründe ayağa dikilen bir başka enayi var mıdır? :deli:
günaydın kızlarr..
hemen olaya gireyim asya için doktora gitmiştik ya dün biraz canım sıkıldı doktorun dediğine göre 40 cm 1303gr dedi boya fazlasıyla gitmiş kg olarak 1 hafta geride kalmış dedi canım sıkıldı biraz 29+3 teydim dün 1300 gr çok mu az yaaa 3 hafta sonra tekrar çağırdı hem rapor için hem kg alımı nasıl diyeama bunun yanında çok güzel şeylerde dedi yuvarlak yüzlü çok güzel bir kız bu yaa dedi köfte köfte dudakları var çok oğlanlar koşacak peşinden söyleyim dedi
bizden haberler böyle işte
maşallah doktorun bir hafta geri dediyse azcık proteine yüklen bakalım kuzum. bunu canını sıkmak için söylemiyorum yanlış anlama, bir hafta önde geride olması problem değil diye biliyorum çünkü. bu bebişlerin bir günü diğerini tutmuyor. sen yine de tedbir amaçlı dediğimi yap şeker
seni çok iyi anlıyorum. ben de fazla kiloları takmıştım biliyorsun. göremiyoruz ya, ilk gebelik ya, nerde ufak bişey var kafaya takmayı başarıyoruz. iyidir onlar iyidiiir