2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Deme yaaa.... Ay çok moralim bozulduuuuu :( Dev gibi tv ydi bu yaaa, alamam ki şimdi aynı ebatta bişeyi... Ooooooooy oooooy... :( :( Yaaa ben dün ev havalansın diye karşılıklı camları açmıştım havada dün çok soğuktu ya, acep içinde bi parça soğuktan etkilendi sonra bizde eve gelip birden açınca bişe mi patladı ki... Çaat diye ses geldi çünkü. Amaaaaaan neyse yaa... Suratım bi düştü ki görmeyin, dudaklarım öne doğru büzülmüş durumda şuan :cokkomik: Üzülsem de ağlasam patlasam da olan oldu, canımız saolsun naapalım :)

tabiki canın sağolsun da yinede servisine baktır yazık o kadar para veriyosun seninki belki düzelir muhtemelen içindeki sikorta patlamıştır onu değiştiriler

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Tatlım minnosumm....:utan::utan: iyiyim saol, sen nasılsın??
Ah tatlım tüplü TV blamazsın ki arttık bittio teknoloji ama haklısın ozellikle 100Mz hers olanları cok canavar gibiydi.... simdi LED ler daha iyi gibi sanki LCD'ye gore....

(arada mutfaga gidip geliyorum canım ondan rotar oluyo yazılarımda :eek:ys:)

Anaaa demek ne zamandır teknolojik ürünlere bakmıyosam bak bittiğinden bile haberim yok :D Teknoloji özürlüyüm zaten :D Dur o zaman LED neymiş onlara bakiim :) Ben de iyiyim bebeğim, işte kardeşim geldi Cumartesi, yarın da gidiyor, evimi derleyip topladık 2 gündür. Allah razı olsun ondan ki, bunları yapacak kimsem yok...

ben de sana bayılıyorum bebişim :D

:utan: :utan:

Kızlar ben çıkıyorum, yemek hazırlığı yapacağım, eşim gelir birazdan zira... Hepinizi öperim, yarın görüşürüz inşallah :beyazbayrak:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:sok Yoksam biz aynı apartmanda mı oturuyoruz? :cokkomik: Benimde üst kat komşum ebe hemşireymiş, ben de yeni öğrendim. :D

Ben çok beğendim, çok datlu.

:cokkomik: :cokkomik:

Almayı düşünmemişsin ya, ondan gözüne çarpmamıştır. :D
muhohoyttt hatırlatsaydın ya sende kız anası :D nerden bileyim ben :D

ankaradan ulusta bi bebe mağazasından canım 290-280 tl idi tam emin değilim faturaya bakıyım

hımmm bak 2 şeyin arasında kaldım bacım sanada danışayım

di-4ZK49IVO.jpg
220tl

di-7OX7.jpg
325tl

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Anaaa demek ne zamandır teknolojik ürünlere bakmıyosam bak bittiğinden bile haberim yok :D Teknoloji özürlüyüm zaten :D Dur o zaman LED neymiş onlara bakiim :) Ben de iyiyim bebeğim, işte kardeşim geldi Cumartesi, yarın da gidiyor, evimi derleyip topladık 2 gündür. Allah razı olsun ondan ki, bunları yapacak kimsem yok...

Kızlar ben çıkıyorum, yemek hazırlığı yapacağım, eşim gelir birazdan zira... Hepinizi öperim, yarın görüşürüz inşallah :beyazbayrak:

iyi akşamlar canım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ilkinide gördüm benim aldığıma göre biraz daha küçük odamda küçük diyosunya daha iyi olmazmı ilki

hımmm öylemi diyosun gözümle görmedim internetten buldum baby tech marka eşimle bi karara varamadık benim adam bişeyi beğenmedimi beğenmiyo bende ilkini beğendim bu akşam detaylı konuşcaz bakalım küçükmü diyosun peki nasıl biraz tarif edermisin laylam ayrıntılı sallanış şeklini vs felan

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hımmm öylemi diyosun gözümle görmedim internetten buldum baby tech marka eşimle bi karara varamadık benim adam bişeyi beğenmedimi beğenmiyo bende ilkini beğendim bu akşam detaylı konuşcaz bakalım küçükmü diyosun peki nasıl biraz tarif edermisin laylam ayrıntılı sallanış şeklini vs felan

benim aldığım hem sallanıyo hem sabit kalabiliyor şekli falan çok güzel satıcı bize bunu önerdi aldık diğeri sabit kalmıyo heralde

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Daha mayıs ayında işe başlayan bi çocuk var bizim şirkette.Çok da iyi kalpli saygılı filandı, seviyordum.Daha yeni mezun...Hiç bişeyden haberi yok, herşeyi bana soruyordu, yardım ediyodum filan.
Ya bikaç haftadır bir havalandı, sinir oluyorum.Haddini aşmaya, kendini bişey sanmaya başladı.Kalbini de kırmak istemiyorum ama çok gözüme batıyo.Konuşmaları görseniz, sanırsınız 20 yıllık tecrübeli.
İzinden dönünce ne halde bulacağım bu tipi korkmaya başladım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

görüşürüz inşallah canım :gulegule:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Ayy cok guzel olmus kardesinin gelmesi.. gecenlerde annem geldiginde benim kardesimde süpriz yapıp haftasonu icin gelmişti... nasıl ozlemişim bende onları...
masallah seninkinede ne guzel ablasına destek olmuş......
iyi aksamlar canım...

Kızlar bende kactım .. öperimk sizleri......

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

benim aldığım hem sallanıyo hem sabit kalabiliyor şekli falan çok güzel satıcı bize bunu önerdi aldık

seninki belli cnm sallanma şekli filan sağlam ama bu böle aşağı yukarı dönüyomuş gibi duruyo doğru dimi işimi görsün yeter gibi geliyo içinin kumaşı filan dahil ama demi

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Daha mayıs ayında işe başlayan bi çocuk var bizim şirkette.Çok da iyi kalpli saygılı filandı, seviyordum.Daha yeni mezun...Hiç bişeyden haberi yok, herşeyi bana soruyordu, yardım ediyodum filan.
Ya bikaç haftadır bir havalandı, sinir oluyorum.Haddini aşmaya, kendini bişey sanmaya başladı.Kalbini de kırmak istemiyorum ama çok gözüme batıyo.Konuşmaları görseniz, sanırsınız 20 yıllık tecrübeli.
İzinden dönünce ne halde bulacağım bu tipi korkmaya başladım.

ben de acaba izinden dönünce koltuğumu bulabilecek miyim merak ediyorum :D

Ayy cok guzel olmus kardesinin gelmesi.. gecenlerde annem geldiginde benim kardesimde süpriz yapıp haftasonu icin gelmişti... nasıl ozlemişim bende onları...
iyi aksamlar canım...

iyi akşamlarrr

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

iyi aksamlar canım...

Hadi iyi akşamlar tatlım :gulegule:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar