2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hehhehe :D Yok kız kim görcek kız şeysini tulumun içinde :p
Annem duysa kızar bana şimdi..Ona baskı yapıyorumda "anne sakın çiçekli böcekli kilotlu çoraplardan alma, gri beyaz ya da mavili al" diye :D

Tüh ya o zaman :(
Kayınpederi biliyosun ya bizim.Gri baklavalılar filan da getirmişti.Düz beyazlar da vardı.Ama külotlu çorap başlı başına kız şeysidir ya, ondan bilemedim ben.Baksana erkek bebe için de varmış meğer.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar yattım yattım yeni bir problemle karşınızdayım :D benim bir 5-6 haftadır akıntım fazlaydı. hiç de doktora dimedim, normaldir diye. renksiz ve kokusuzdu çünkü. bir de iç çamaşırımın, günlük ped takmadığım zamanlarda, önünü hep nemli hissediyordum. ama ıslak değil, nemli sadece. onu da terlediğimden sanmıştım. 2 gündür iç çamaşırıma dikkat ediyorum. çünkü kitapta okudum, sızıntı oluyormuş, akıntı gibi kıvamlı değil, su gibi ve ıhlamur çayı renginde olurmuş. akıntı dediğim şey su gibin, ve yayıldığı alan hafif sarımsı :acep: amniyon sıvısı mı diye endişelenmeye başladım. hay aklıma ediyim ben, her hafta doktora gidiyorum insan akıntıdan hiç mi bahsetmez ya :sinir: sizce cumartesiyi bekliyim mi? yarın gideyim mi? suyumda da hiç sorun çıkmıyor kaç kontroldür. sızıntı olsa şimdiye suyum azalmazmıydı? yada mikrobik bir sıkıntı yaşamazmıydım?

buyrun burdan yakın :deli:

canım işte benim akıntı gibi değil de kilodumda 1 haftadır bi ıslaklık oluyodu suyum azalmış çıktı ama senin suyun da normalmiş

bi dkk :kahkaha: komedisin sen kızım yaa yerlerdeyim şu anda

aynen yaaaa donacak oğlan haberi yok

:evet: :evet:

e ben de almadım extra çorap çantaya :sok

yok almadım ben, ama alınacakmış herhalde di mi?

:cak:

alla alla bunu duymamıştım kilotlu çorap evet sıcak tutarda yeni doğan bebe çorabını nirden bulacaz :acep:

benimkiler minicik ama olur mu bilmem

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Valla dolar istediler, bi de sanki çok normal bişemiş gibi söylüyolar...

Ahahahaha alsın o zaman kayınvaliden o daha güzelse sen de onu kullanırsın, böylece ne görümcen darılabilir ne de kayınvaliden :D

Vay be hemen patrona çıkıp maaşımı € olarak istediğimi söylicem. Muhtemelen o da doğumdan sonra bi daha gelme der :D:D

aferin sana çok elbise ezek aldın sanırım babuş :utan:

Yok be bebişim bizim kayınpeder getirdi, ticaretiyle uğraşıyor bu işin.
Bebek çorabı pek almıyor ama, denk gelince getirmiş bize :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Vay be hemen patrona çıkıp maaşımı € olarak istediğimi söylicem. Muhtemelen o da doğumdan sonra bi daha gelme der :D:D

Yok be bebişim bizim kayınpeder getirdi, ticaretiyle uğraşıyor bu işin.
Bebek çorabı pek almıyor ama, denk gelince getirmiş bize :)

Bence yarından sonra gelme der:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben aldım o astronot tulumlardan, dışarı çıkarken kullanmak üzere ama :)

Kız anası olarak aldım bebişim, tulumun içine giydircem inşallah, üşümesin yavrular :)

O bende de var hemde bayaa uzundur var, yani o beyazımsı akıntıyla birlikte damla damla su gibi bi akıntı... Ben normal diye düşünüp hiç sormadım şimdiye kadar doktora...

Evet tatlım 600 TL, yazmayı unutmuşum :)

Yenidoğan alma, daha büyük al, zaten yıkanınca çekiyolar biraz, bide zaten azcık büyük olsa da tulumun içinde kalıcak, hem kimse görmez hem de rahat olsunlar :)

Valla dolar istediler, bi de sanki çok normal bişemiş gibi söylüyolar...

Ahahahaha alsın o zaman kayınvaliden o daha güzelse sen de onu kullanırsın, böylece ne görümcen darılabilir ne de kayınvaliden :D

hımm zekice öle yapımda nerden bulcam şimdiye kadar hiç çarpmadı gözüme kilotlu çorapp soruşşturayım

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

kızlar bu nasıl

çok hoş ama bunun ayaksız olanları var, onlar daha uzun vadeli kullanılır gibi. bunlar ucuz şeyler değil ve bedenli. paraya yazık olmasın. boyu azcık uzasa rahat edemez içinde kuzum, kundak battaniye diye aratırsan o bahsettiğim çıkar -rgulu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar