2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya bende onu soracaktım, külotlu çorap almadım. Normal çorap.. Eşim arabayı ısıtır hastanenin önüne getirir üşümez diye düşünüyorum..

Ben sırf hastane için değil, gündelik olarak aşıya felan gidicez malum, kontrole çıkarcaz doktora.Üşürmüş gibime geldi..
Bi mavi bi beyaz alayım ben de olmazsa.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
alla alla bunu duymamıştım kilotlu çorap evet sıcak tutarda yeni doğan bebe çorabını nirden bulacaz :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşum, ben birkaç kişiyle görüşmüştüm ama ben bebeğe bakması için değil, her gün gelip yemek, temizlik, ütü vs için istedim. Biri 600, biri 800 dolar dedi. Onları kafadan eledim. Acaip sinir oldum. Ben bile maaşımı dolara endeksli almıyorum, devlet verirse %2-3 o kadar artışım var. Dolar tavan yapacak ben de hanımlara para ödeyeceğim haaa... Peeeeeh dedim, sağolun anlaşamayız biz bu koşulla dedim. Bi tanesi emekli hemşire imiş, 2 kişiden referans aldım. Normalde bu ayın 15 ine başlayacaktı ama grip olmuş, ben de iyileş öyle gel görüşelim dedim beklemedeyim halen. O da 600 istedi.

Kullanmasan bozulur mu?

Dolar istediler :sok:sok:sok
Vay anasını ya biz cidden ya kendi kıymetimizin farkında değiliz, yada niteliklerimizi pazarlamaktan bi haberiz.Özgüvene bak hele!
Vay be....
Kullanmasam bozulur sanırım canım.Çünkü kayınvalidem hazır süs almak istedi, ben de ben onları beğenmiyorum, keçeler çok hoşuma gidiyor demiştim.Şimdi kullanmayışımın sebebi belli olur.
Kayınvalidem de dün beğenmedi sanırım, sen istemezsen isteme ben hazır bir süs gördüm çok güzeldi alayım onu içimde kalmasın dedi :evet:
Ben de gönlün kalmasın tabi, ilk kız torunun al tabi onu da kullanırım, hevesini al dedim :D:D
Eheheheh çok kötüyüm ben ya :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ben sırf hastane için değil, gündelik olarak aşıya felan gidicez malum, kontrole çıkarcaz doktora.Üşürmüş gibime geldi..
Bi mavi bi beyaz alayım ben de olmazsa.

azocum bende mavi ve beyaz iki tane aldım üşümesin kuzular diye bu arada pasta yaptım uyduruk kaydırık bişey ama tadı güzel oldu:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Vay anasını ya biz cidden ya kendi kıymetimizin farkında değiliz, yada niteliklerimizi pazarlamaktan bi haberiz.Özgüvene bak hele!
Vay be....
Kullanmasam bozulur sanırım canım.Çünkü kayınvalidem hazır süs almak istedi, ben de ben onları beğenmiyorum, keçeler çok hoşuma gidiyor demiştim.Şimdi kullanmayışımın sebebi belli olur.
Kayınvalidem de dün beğenmedi sanırım, sen istemezsen isteme ben hazır bir süs gördüm çok güzeldi alayım onu içimde kalmasın dedi :evet:
Ben de gönlün kalmasın tabi, ilk kız torunun al tabi onu da kullanırım, hevesini al dedim :D:D

İyi demişsin canım..
İstiyorsa alsın..
Sen kullanmazsan çok bozulurlar bence, aman boşver yeteneği o kadar deyip as kapıya..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bende 15-20 kadar külotlu çorap var.Ama sanki en ufakları bile yenidoğan bebeğe büyük gibiler...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azocum bende mavi ve beyaz iki tane aldım üşümesin kuzular diye bu arada pasta yaptım uyduruk kaydırık bişey ama tadı güzel oldu:)

Önemli olan tadı zaten tatlım afiyet olsun :D
Şu an öyle açım ki gözüm tatlı görmüyor.

Kızlar aniden çıkarsam cevap yazamazsam şeetmeyin her an patron çıkabülüüü, buraya gelebülüüü -gozluk

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kilotlu çorapmı alalım normal çorapmı..

3-4 tane normal çorap koydum tatlım. ama külotlu çorabı daha sonra kullanmak üzere aldım. lazım olursa diye.

şaşırdım ama erkek için olanlar var, baklava desenli, arabalı, makul renklerde falan. "00" beden olarak geçiyor bu arada. yenidoğan içinmiş. tanesini 4.5 liraya verdiler manyaklar :deli: ben kendi çoraplarımı o kadara alıyorum uleyn didim, didim de içimden didim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aklıma da gelmedi değil azoşa külotlu çorap yollamak hediyeyle birlikte, ama sen benim oğluma neden kız şeysi yolladın diye bana kızar diye korktum :cokkomik::utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aklıma da gelmedi değil azoşa külotlu çorap yollamak hediyeyle birlikte, ama sen benim oğluma neden kız şeysi yolladın diye bana kızar diye korktum :cokkomik::utan:

Hehhehe :D Yok kız kim görcek kız şeysini tulumun içinde :p
Annem duysa kızar bana şimdi..Ona baskı yapıyorumda "anne sakın çiçekli böcekli kilotlu çoraplardan alma, gri beyaz ya da mavili al" diye :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar benim apartman komşum ebe hemşire. sordum akıntıyı. cumartesiye kadar sıkıntı olmaz, normal akıntıdır o dedi. sıvı olsa daha fazla gelirdi dedi. bekliycem şimdilik bakalım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

kremşantiyle eti burçağı karıştırdım içine ceviz koydum kek kalıbına döktüm buzdolabında çıkarınca ters çevirip çikolata sos dökücem yaa dikkat edeyim diyorum çok canım istedi

Oh eline sağlık laylacım valla bence süper olmuştur…Çok severim dolapta donan bisküvili pastaları :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Valla hayatım bende senden farksız değilim.. Hastane çantasını hazırlarken eşim çorap getirmiş. Bende dedim ya tulum ayaklı çoraba ne gerek var. Eşim sen iyimiisn kış günü bebekler nasıl üşür biliyormusun diyor.
Benim eşim eminim çoçuğu kat kat lahana gibi giydirir. Geçen bi tulum görmüş astronot tulum. İçi polar nasıl kalın varya alalımda gece yatarken giydiririz dedi. Yok artık dedim, evim bi sıcak anlatamam..

Ben aldım o astronot tulumlardan, dışarı çıkarken kullanmak üzere ama :)

Ama çorabı bilmiş bak :D
Erkek anaları bebekleriniz için külotlu çorap aldınız mı? Tulumların içine giydirmek için felan ben almadım da acaba üşür mü bacakları felan penye tulumların içinde?

Kız anası olarak aldım bebişim, tulumun içine giydircem inşallah, üşümesin yavrular :)

kızlar yattım yattım yeni bir problemle karşınızdayım :D benim bir 5-6 haftadır akıntım fazlaydı. hiç de doktora dimedim, normaldir diye. renksiz ve kokusuzdu çünkü. bir de iç çamaşırımın, günlük ped takmadığım zamanlarda, önünü hep nemli hissediyordum. ama ıslak değil, nemli sadece. onu da terlediğimden sanmıştım. 2 gündür iç çamaşırıma dikkat ediyorum. çünkü kitapta okudum, sızıntı oluyormuş, akıntı gibi kıvamlı değil, su gibi ve ıhlamur çayı renginde olurmuş. akıntı dediğim şey su gibin, ve yayıldığı alan hafif sarımsı :acep: amniyon sıvısı mı diye endişelenmeye başladım. hay aklıma ediyim ben, her hafta doktora gidiyorum insan akıntıdan hiç mi bahsetmez ya :sinir: sizce cumartesiyi bekliyim mi? yarın gideyim mi? suyumda da hiç sorun çıkmıyor kaç kontroldür. sızıntı olsa şimdiye suyum azalmazmıydı? yada mikrobik bir sıkıntı yaşamazmıydım?

buyrun burdan yakın :deli:

O bende de var hemde bayaa uzundur var, yani o beyazımsı akıntıyla birlikte damla damla su gibi bi akıntı... Ben normal diye düşünüp hiç sormadım şimdiye kadar doktora...

600 YTL ise gayet normal..

Evet tatlım 600 TL, yazmayı unutmuşum :)

alla alla bunu duymamıştım kilotlu çorap evet sıcak tutarda yeni doğan bebe çorabını nirden bulacaz :acep:

Yenidoğan alma, daha büyük al, zaten yıkanınca çekiyolar biraz, bide zaten azcık büyük olsa da tulumun içinde kalıcak, hem kimse görmez hem de rahat olsunlar :)

Vay be....

Valla dolar istediler, bi de sanki çok normal bişemiş gibi söylüyolar...

Ahahahaha alsın o zaman kayınvaliden o daha güzelse sen de onu kullanırsın, böylece ne görümcen darılabilir ne de kayınvaliden :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar yattım yattım yeni bir problemle karşınızdayım :D benim bir 5-6 haftadır akıntım fazlaydı. hiç de doktora dimedim, normaldir diye. renksiz ve kokusuzdu çünkü. bir de iç çamaşırımın, günlük ped takmadığım zamanlarda, önünü hep nemli hissediyordum. ama ıslak değil, nemli sadece. onu da terlediğimden sanmıştım. 2 gündür iç çamaşırıma dikkat ediyorum. çünkü kitapta okudum, sızıntı oluyormuş, akıntı gibi kıvamlı değil, su gibi ve ıhlamur çayı renginde olurmuş. akıntı dediğim şey su gibin, ve yayıldığı alan hafif sarımsı :acep: amniyon sıvısı mı diye endişelenmeye başladım. hay aklıma ediyim ben, her hafta doktora gidiyorum insan akıntıdan hiç mi bahsetmez ya :sinir: sizce cumartesiyi bekliyim mi? yarın gideyim mi? suyumda da hiç sorun çıkmıyor kaç kontroldür. sızıntı olsa şimdiye suyum azalmazmıydı? yada mikrobik bir sıkıntı yaşamazmıydım?

buyrun burdan yakın :deli:
telaş yapma sanırım anlattığınız kadarıyla hepimizde var bu sızıntı ben ped takmadığım zaman farkediyorum idrar gibi sarımsı tuhaf böle iç çamaşırını halka halka yapıyo:böö:
Şekerleri birlikte yaptık ama o hep yaptıklarını şişirdi, gönülsüz gibi gelmişti o zaman da...
Kapı süsünün resmi yok ama çeker eklerim...Kafasında bişey planladı o kötü olmuş, başka bi şekil denemiş, figürleri filan hazır kesilmiş keçe almış.Ama ne renkler uyuyor ne desenler....Yuvarlak bi yastık gibi bişi dikmiş, içi çok dolu değil, üzerine bi çocuk, 3 ördek yapıştırmış...Kenarlarda uğur böcekleri filan...Ben yapsam cidden daha güzel yapardım, bi de güzel sanatlar mezunu diye güvendik, anlıyo bu işlerden diye.
Cidden de benim nikah şekerlerini ve gelinlik çiçeğimi çok güzel yapmıştı zamanında.

Keşke ben yapsaydım...Sanırım vakit darlığından şişiriverdi.
O da pişman oldu söz verdiğine bence, kıllığına yapmamıştır da...

Artık öyle olacak canım.Onu bırakıp başka alsan da ayıp olur.Hoş olmaz.
bence boşver soran olursada görümcem yaptı dersi o utansın güsel sanatlar mezunuymuş pehh demekki işine gelmedi düzgün yapmak yada zor geldiği için bacım üzme tatlı canını salla gitsin

akıllıca nirden aldınız diyin bana bende bakam bebeme üşümesin tontiş bacakları
İyi demişsin canım..
İstiyorsa alsın..
Sen kullanmazsan çok bozulurlar bence, aman boşver yeteneği o kadar deyip as kapıya..
aynen bencede
Bende 15-20 kadar külotlu çorap var.Ama sanki en ufakları bile yenidoğan bebeğe büyük gibiler...

aferin sana çok elbise ezek aldın sanırım babuş :utan:

laylam laylam hoşgelmişsen bacımmm senin şu ilk zaman için kullandığın beşiği nerden kaça aldın taklum yaaaa bana demiştin ya güsel die biraz genişçe demiştim sanada kocam tutturdu böle bişi alalım sepet beşikleri gözüm tutmadı diyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar