selam hatun kısmısı
Günaydın ev hanımı -gozluk
selam hatun kısmısı
hmm saol tatlım...ys:
saol seker..o zaman ben eczaneye bi sorayım markette hiç gormedim burda...
azosum link vardı da silindi sanırım... tarif etsende anlarım ben siteyi ehehehe
selam hatun kısmısı
dün benim aldığım hediye geldi diye sevinirken meğer bana alınan hediye gelmiş. bana layla çıkmış ve gerçekten de çok ihtiyacım olan ama bi türlü almadığım (hep babuş zillisi yüzünden. bence gerek yok ondan almaya dedi her sorduğumda) alt açma almış bana. ama bu kadar mı tatlı olur bu kadar mı güzel olur yaaaaa. durun çekip atayım hemen.
selam hatun kısmısı
Kızlar sizce nasıl?
dün benim aldığım hediye geldi diye sevinirken meğer bana alınan hediye gelmiş. bana layla çıkmış ve gerçekten de çok ihtiyacım olan ama bi türlü almadığım (hep babuş zillisi yüzünden. bence gerek yok ondan almaya dedi her sorduğumda) alt açma almış bana. ama bu kadar mı tatlı olur bu kadar mı güzel olur yaaaaa. durun çekip atayım hemen.
Gözünaydın canım, biz de merak ediyorduk hala niye gelmedi diye![]()
Güle güle kullan inşallah, gerçekten layla ince düşündü hediye konusunda.
Kızlar sizce nasıl?
Benimki de gelmedi hala azoş onu da merak ediyo musun -rgulu
kızma azoo sen paylaş ben okumam olar mı alıntı görünce okumamTamam daha paylaşmam.
günaydın taze ev hanımı nasıl gidiyo ev işleri yemek ütü bulaşık çamaşır ? ne yaptın meselası bugün bizeselam hatun kısmısı
ayyyy eminim süperdir eklede bi bakalım bakalımmm herkes hedayesine kovauşuyo nekadan güseldün benim aldığım hediye geldi diye sevinirken meğer bana alınan hediye gelmiş. bana layla çıkmış ve gerçekten de çok ihtiyacım olan ama bi türlü almadığım (hep babuş zillisi yüzünden. bence gerek yok ondan almaya dedi her sorduğumda) alt açma almış bana. ama bu kadar mı tatlı olur bu kadar mı güzel olur yaaaaa. durun çekip atayım hemen.
Kızlar sizce nasıl?
Yaw bu kocam benim doğum iznimi kıskanıyo galiba :lululu:
bizimkide öle olur kesin bu sabah surat astıda gitti bana tocamm :uzgun:
yaaa bencede romantik olur
sizce ben nerde doğdum? cevabı fazla aramaya gerek yokbakırköy devlet hastanesi :deli:
Merhaba güzel anneler ve anne adayları
Hatırlayanlar varsa cumartesi gecesi suyum gelmişti
Saat 2'de Zekai Tahir Burak acili aradım, hemen gel dediler, gittim. Yatış işlemi yapıldı. Önce kalabalık bir sancı odasına aldılar, aman Allahım, orada doğum yapmaktan vazgeçecektim nerdeyse. Sonra baktım psikolojim sancı odasını kaldıramayacak, özel odaya geçtim, şansıma beş dakika önce bir oda boşalmıştı. Özel odaya geçtim, sancımın gelmesini bekledik. Öğlen 12ye kadar eşim ve ben gayet güzel laylay lom odamızda vakit geçirdik. Artık saat 12de doktor sunni sancı vermeye karar verdi. İşte benim bittiğim an o andı
Sunni sancı sonrası ilk 1-2 saat adet sancısı benzeri sancılarım oldu. "Aaa bumuymuş sancı dedikleri" dememe kalmadan sağanak sancılar başladı. Akşam 8'e kadar 2 santimi bile bulmayan açılmam, 20 dakika içinde 10 santimi geçmiş meğer. Ama ben tabi onca sancı arasında bunun farkında değilim, bir ara acayip kakam geldi, doktora "tuvalete gidebilir miyim altıma yaparsam çok utanırım" dedim. doktor muayene edip güldü, kaka değil o bebeğin başı zorluyor" dedi, doğum ekibini çağırdı. 10 dakika sonra da toplam 4 ıkınmanın ardından 2620 gr 40 cm ebatlarında, yakışıklı prensimi koynuma verdilerDaha kordonumlarımız ayrılmadan hem de
İtiraf edeyim, o anda kanlı kanlı ve beyaz salgılarla kaplı o yamru yumru şeyin 5 dakika sonra temizlenip silindikten sonra sarı saçlı, dolgun yanaklı, kırmızı dudaklı bir oğlana dönüşeceğine inanmazdım
Gece odamıza gittik, oğlum ben ve ananesi. Ama gece yarısı oğluşumun hırıltılarından ve sütümün gelmeyişinden tedirgin olan doktor, bebeğimi yenidoğan servisine yatırmaya karar verdi. Orada serumla beslediler. Bugün kendisi tam 2910 gr ve hala çok yakışıklıydı
Beni taburcu ettiler, oğlumu ise beslenme işlevleri artana kadar yani bir kaç gün daha tutmak istediler.
Şimdi evdeyim ben, ılık bir banyo yaptım ve sizlerle doğumumu paylaşmak istedim. Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin.
Maşallah ya Maşallah
keske anladığın gibi olsaydı..bi hafta geç..
10 güne çıkmamış sanırım ya Azoş. O da 3 saat süt izni gibi memurlara çıkmış olmasın.
Eşimin şirketinde yeni doğumlar oldu, babalar 3 gün kullandı.
10 gün olsa da eşim on gün izin yapamaz zaten senelik iznini bile o kadar kullanamıyo zavallım.
Parasını tutuştururlar eline.
Aha kayınpeder markasını beğenmediğim bi yenidoğan bezi almış, onu koyayım ben de o zaman
Bebeğin bezlerinden koycam azoş, yeni doğanlardan.
Ben de yeni doğuranım, yakışır
Kızlar sizce nasıl?
kızma azoo sen paylaş ben okumam olar mı alıntı görünce okumamkızma bebeğim seni seviyorummmm
Güzel bence..Kaç aylık alacaksın?
kızlarr benimde kargom geldii..tansel teyzemiz cıkmıs bize.ellerine sağlık cok tesekkür ediyoruz.maalesef ben resim ekleyemiyorum.belki tansel ekler.eğer öle olmazsa bi şekilde baska pc den ekleriz minik hırkamızın resmini.yeniden cok tesekkür ederiz..
46 ne loo anlamadım bennn 19um benniye ki
belliseni 46 seni
ben de haseki
ay ne güzel maşallah
hee olsun sağlıkla doğsunlar da
:kahkaha: :kahkaha:
çok güzel canım
ayyyy bekliyoruzz lütfen kızlar sabırsızlanmadan ekleyinnkızlarr benimde kargom geldii..tansel teyzemiz cıkmıs bize.ellerine sağlık cok tesekkür ediyoruz.maalesef ben resim ekleyemiyorum.belki tansel ekler.eğer öle olmazsa bi şekilde baska pc den ekleriz minik hırkamızın resmini.yeniden cok tesekkür ederiz..
Bizim hikayeleri de okumazsın o zaman kanlı manlı