2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
seninki belli cnm sallanma şekli filan sağlam ama bu böle aşağı yukarı dönüyomuş gibi duruyo doğru dimi işimi görsün yeter gibi geliyo içinin kumaşı filan dahil ama demi

sağlam sağlam diğeri emniyet açısından dahamı güvensiz az kıpırdasa düşecekmiş gibi geldi bana yinede sen bilirsin pazar günkü gösterdiğini neden almadın eşinmi beğenmedi evet kumaşı dahil

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet aynen kaç yıllık tazminatın var ihbar falan veriolar dimi

bugüne kadar şirketten sanırım 2 kişi çıkarıldı, onlar da aldılar tazminatlarını,ihbarlarını filan yanlış bilmiyorsam.hatta patron rencide olmasınlar diye herkese kendi istifa ettiklerini söyledi.
ama ben biliyorum tabe :D
benim 5,5 senelik tazminatım var şu an.
ihbar da verirlerse, vermezse de zaten 1 ay çalıştıracak maaş verecek, her halükarda ben yeni bi iş bulasıya beni kurtarır herhalde.
ama koltuğumun sallantıda olduğunu sanmıyorum :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bugüne kadar şirketten sanırım 2 kişi çıkarıldı, onlar da aldılar tazminatlarını,ihbarlarını filan yanlış bilmiyorsam.hatta patron rencide olmasınlar diye herkese kendi istifa ettiklerini söyledi.
ama ben biliyorum tabe :D
benim 5,5 senelik tazminatım var şu an.
ihbar da verirlerse, vermezse de zaten 1 ay çalıştıracak maaş verecek, her halükarda ben yeni bi iş bulasıya beni kurtarır herhalde.
ama koltuğumun sallantıda olduğunu sanmıyorum :D

ben izne çıktıktan sonra bizim şirkette çokkkk büyük değişiklikler olcak çok şükür o sıralarda ben burada olmıcam izinde olcam
eleman çıkartılabilir ki bence kesin çıkartılcak
e bunlardan biri de ben olabilirim bilmiyorum yani

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

sağlam sağlam diğeri emniyet açısından dahamı güvensiz az kıpırdasa düşecekmiş gibi geldi bana yinede sen bilirsin pazar günkü gösterdiğini neden almadın eşinmi beğenmedi evet kumaşı dahil

evett ama ben ilk 3-4 ay kullansam yeter sonra yatağında yatsın o yüzden çok önemsemiyorum benim adam oğluna layık görememiş onları öle diyi 130 ona verceğime 200küsür buna veririm bare bişeye benzer diyo :D te allahım ya kendi kaşındı ben ucuza patlatmaya çalıştıkça benimki uçuruyo alsın o saman demi ama laylam yaneeee ne yapayım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben izne çıktıktan sonra bizim şirkette çokkkk büyük değişiklikler olcak çok şükür o sıralarda ben burada olmıcam izinde olcam
eleman çıkartılabilir ki bence kesin çıkartılcak
e bunlardan biri de ben olabilirim bilmiyorum yani

Niye böyle bi değişikliğe gidiyo peki? Neden eleman çıkarıcak?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarr..
hemen olaya gireyim asya için doktora gitmiştik ya dün biraz canım sıkıldı doktorun dediğine göre 40 cm 1303gr dedi boya fazlasıyla gitmiş kg olarak 1 hafta geride kalmış dedi canım sıkıldı biraz 29+3 teydim dün 1300 gr çok mu az yaaa 3 hafta sonra tekrar çağırdı hem rapor için hem kg alımı nasıl diye:(ama bunun yanında çok güzel şeylerde dedi yuvarlak yüzlü çok güzel bir kız bu yaa dedi köfte köfte dudakları var çok oğlanlar koşacak peşinden söyleyim dedi:):)bizden haberler böyle işte

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlarr..
hemen olaya gireyim asya için doktora gitmiştik ya dün biraz canım sıkıldı doktorun dediğine göre 40 cm 1303gr dedi boya fazlasıyla gitmiş kg olarak 1 hafta geride kalmış dedi canım sıkıldı biraz 29+3 teydim dün 1300 gr çok mu az yaaa 3 hafta sonra tekrar çağırdı hem rapor için hem kg alımı nasıl diye:(ama bunun yanında çok güzel şeylerde dedi yuvarlak yüzlü çok güzel bir kız bu yaa dedi köfte köfte dudakları var çok oğlanlar koşacak peşinden söyleyim dedi:):)bizden haberler böyle işte

Günaydın canım...Ben tam hatırlamıyorum 29. haftada Sıla kaç kg.dı ama eski yazdıklarımı bi bulayım dur tarayıp da.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar