2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
çok hoş ama bunun ayaksız olanları var, onlar daha uzun vadeli kullanılır gibi. bunlar ucuz şeyler değil ve bedenli. paraya yazık olmasın. boyu azcık uzasa rahat edemez içinde kuzum, kundak battaniye diye aratırsan o bahsettiğim çıkar -rgulu

hep ayaklı çıkıyo ya

bişi dicem zaten büyüdükten sonra artık uyku tulumuna geçcek ki

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar benim apartman komşum ebe hemşire. sordum akıntıyı. cumartesiye kadar sıkıntı olmaz, normal akıntıdır o dedi. sıvı olsa daha fazla gelirdi dedi. bekliycem şimdilik bakalım...

:sok Yoksam biz aynı apartmanda mı oturuyoruz? :cokkomik: Benimde üst kat komşum ebe hemşireymiş, ben de yeni öğrendim. :D

kızlar bu nasıl

Ben çok beğendim, çok datlu.

Vay be hemen patrona çıkıp maaşımı € olarak istediğimi söylicem. Muhtemelen o da doğumdan sonra bi daha gelme der :D:D

:cokkomik: :cokkomik:

hımm zekice öle yapımda nerden bulcam şimdiye kadar hiç çarpmadı gözüme kilotlu çorapp soruşşturayım

Almayı düşünmemişsin ya, ondan gözüne çarpmamıştır. :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar yaaa, çok alakasız olacak ama size bişe sorcam, daha önce televizyonunda kendi kendine açılma kapanma sorunu yaşayan var mı? Dünden beri televizyon kendi kendine açılıp 7-8 sn sonra kendi kendine kapanıyo, sonra gene açılıyo gene kapanıyo. Son çare fişini prizden çektik de, servis gelmesi lazım dediler. Adamlar da 20 güne alırız, 20 güne veririz diyo... Eder 40 gün... :( :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylam güselim senin şu ilk zamanlar için aldığın beşik vardıya hani bana önerdiğin onu nerden ne kadara almıştın bugün konusu açıldıda ben burda sordum 325tl idi

ankaradan ulusta bi bebe mağazasından canım 290-280 tl idi tam emin değilim faturaya bakıyım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Nazooooo ne oldu İpek kızın ismi şimdi aynı mı değişti mi? Tickerını görünce aklıma geldi :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar yaaa, çok alakasız olacak ama size bişe sorcam, daha önce televizyonunda kendi kendine açılma kapanma sorunu yaşayan var mı? Dünden beri televizyon kendi kendine açılıp 7-8 sn sonra kendi kendine kapanıyo, sonra gene açılıyo gene kapanıyo. Son çare fişini prizden çektik de, servis gelmesi lazım dediler. Adamlar da 20 güne alırız, 20 güne veririz diyo... Eder 40 gün... :( :(

hiç uğraşma güzelim bizdede vardı o sorun yaptırdık bir süre sonra tekrar ediyor tv lcd mi?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Anammmm ben olsam tırsarım :D Yani zamanında çok korku filmi izledim belki de ondan :p
Offf 40 gün tvsiz :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ama çorabı bilmiş bak :D
Erkek anaları bebekleriniz için külotlu çorap aldınız mı? Tulumların içine giydirmek için felan ben almadım da acaba üşür mü bacakları felan penye tulumların içinde?

ben aldım canım 2 tane penye tulumun icine giydiririm diye düsünmüstüm...

kundak battaniye hem hastaneden çıkarken bunun içine konabilir
hem yatarken içine konabilir sıack tutsun deyü :D
benim hosuma gitti tatlım...

Layla eline saglık canım....

Bblau kece kapı süsü icine hic mi sinmedi tatlım? yumusaktan söyle bence yada dedigin gibi sen ustune bişler katsan??

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Yaşamadım böyle bişey ama 40 gün servis için çok değil mi?
Bi de 20 güne alırız, 20 güne veririz ne demek? Şimdi çağırsanız 20 gün sonra mı gelcekler yani?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

hiç uğraşma güzelim bizdede vardı o sorun yaptırdık bir süre sonra tekrar ediyor tv lcd mi?

Evet LCD. Bide iyi diye dünya para verip Samsung aldık. Hay ben böyle işin!! Öf sinir oldum yaaa... Yapılsa da bi daha oluyo demek... E siz naaptınız peki? Yani halen kullanabiliyo musunuz o tv yi?

Anammmm ben olsam tırsarım :D Yani zamanında çok korku filmi izledim belki de ondan :p
Offf 40 gün tvsiz :(

Hhhhhh kızım hamile hamile ne izliyon korku filmini... :D Hayatta işim olmaz valla... Ya zaten yan odaya bi tane daha küçük LCD alcaktık şimdi o olay hız kazanır ama, şuanda LCD almaktan vazgeçtim, baksana Laylanınkinde de sorun olmuş. Dünden beri netten bakıyorum LCD lerde varmış bu sorun. Bildiğin tüplü tv mi alsam naapsam... Anamın evindekiler 20 senedir kullanılıyo maşallah tık yok...

PİKECİİİM selam tatlım nasılsın? :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ben çok beğendim, çok datlu.

sağol canımm

ana tv da lohusalık dönemi yaşıcak :D geçmiş olsun canım

benim hosuma gitti tatlım...

sağol canım

bblau süsü mü ekledin ben kaçırdım ya :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Evet LCD. Bide iyi diye dünya para verip Samsung aldık. Hay ben böyle işin!! Öf sinir oldum yaaa... Yapılsa da bi daha oluyo demek... E siz naaptınız peki? Yani halen kullanabiliyo musunuz o tv yi?

bizimkini garanti süresi bitmişti servisi çagırdık aldılar bi kaçgün sonra getirdiler sanki yapılmış gibi sonra tekrar kapanıp açılmaya başladı eşimde sinirlendi apartman görevlisine verdi yenisini aldık

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaşamadım böyle bişey ama 40 gün servis için çok değil mi?
Bi de 20 güne alırız, 20 güne veririz ne demek? Şimdi çağırsanız 20 gün sonra mı gelcekler yani?

Evet Babuşum öyle diyolarmış. 20 gün içinde gelip alacaklarmış, aldıktan sonra da servis süresi 20 günmüş. Akıl diyor her sokakta var ya tamirat yapan adamlar, al birini açtır baktır. Zaten garantisi de biteli 1 seneyi geçti... Olmamı yaa böyle yapsam?

azoşumm bilmiyomm kararsız kaldık.biz ipek taraftarıyız iremle ama.eşim istemiyor.beril yada idil olsun diyor.

İpek ismini de Beril ismini de İdil i de çok severim :)

ana tv da lohusalık dönemi yaşıcak :D geçmiş olsun canım

:cokkomik: :cokkomik: HAYATIM, hayata bakış açına bayılıyorum bebişim :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bizimkini garanti süresi bitmişti servisi çagırdık aldılar bi kaçgün sonra getirdiler sanki yapılmış gibi sonra tekrar kapanıp açılmaya başladı eşimde sinirlendi apartman görevlisine verdi yenisini aldık

Deme yaaa.... Ay çok moralim bozulduuuuu :( Dev gibi tv ydi bu yaaa, alamam ki şimdi aynı ebatta bişeyi... Ooooooooy oooooy... :( :( Yaaa ben dün ev havalansın diye karşılıklı camları açmıştım havada dün çok soğuktu ya, acep içinde bi parça soğuktan etkilendi sonra bizde eve gelip birden açınca bişe mi patladı ki... Çaat diye ses geldi çünkü. Amaaaaaan neyse yaa... Suratım bi düştü ki görmeyin, dudaklarım öne doğru büzülmüş durumda şuan :cokkomik: Üzülsem de ağlasam patlasam da olan oldu, canımız saolsun naapalım :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

PİKECİİİM selam tatlım nasılsın? :)

Tatlım minnosumm....:utan::utan: iyiyim saol, sen nasılsın??
Ah tatlım tüplü TV blamazsın ki arttık bittio teknoloji ama haklısın ozellikle 100Mz hers olanları cok canavar gibiydi.... simdi LED ler daha iyi gibi sanki LCD'ye gore....

(arada mutfaga gidip geliyorum canım ondan rotar oluyo yazılarımda :eek:ys:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar