2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kıyamam ona ben :) Bazen diyorum acaba bencillik yapıp bazen onu unutur muyum diyorum ama yok vicdanım el vermez, Allah uzun ömür versin ben de onu çok seviyom :utan:

Tabiki canım evlatla köpek sevgiis aynı olmayacak ama dengelersiniz. Senin ihmal etme durumunda annen köpekle ilgilenir hayvan bunalıma girmez..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya kızlar, görümcem keçe kapı süsünü ben yapıcam, şekerlerini yaparım, şeker sepetini yaparım dedi, sonradan da yapmadı yapmadı, birkaç günde şişirivermiş bu hafta.
Hiç beğenmedim :(
Tavırlarından anladığım kadarıyla yaparım dediğine de pişman oldu, başına bela oldu süs…
Ben de yap dediğime oldum da.
Sepeti de dün enim yanımda yaptı, şişirdi. Hiç hoşuma gitmedi :(

yaaaa benimde görümcem yapcak ama bilemiyorum tabe çok özenlidir biizmki
keşke sen yapsaydın balım yaaaa üsüldüm şimdi bakk kötümü olmuş ki??? isteksiz yapılan işten hayır gelmiyo bu 100 kere olan bişi değilikine var inceleyerek özenerek yapsa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya kızlar, görümcem keçe kapı süsünü ben yapıcam, şekerlerini yaparım, şeker sepetini yaparım dedi, sonradan da yapmadı yapmadı, birkaç günde şişirivermiş bu hafta.
Tavırlarından anladığım kadarıyla yaparım dediğine de pişman oldu, başına bela oldu süs…

Eeee şekerleri yapmamış mıydınız?
Nasıl olmuş kapı süsü resim felan yok mu?

Eşimin iki akvaryum dolusu balığı var.
İtiraf etmem gerekirse ben onları hiç sevmiyom :(

Hahahha :D Ben de elleyemediğim sarılamadığım heyvanı pek sevmem.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Artık beğenmedim demekte olmaz..
Boşver sıkma canını oda nazarlık olsun:)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ahahah şaka yapıyosun diye umuyorum. kızım bebeklerin kakası sıvı oluyor ya hani. he bunların ılk başlarda kaka yapınca üstü başı ve o sıra sardığın battaniye batıyor ya hani. çıkartıop yıkıyosun kıyafetleri hani. kıyafetler bol bol olduğu için yetiyor da ama battaniye az olunca yetmiyormuş işte. hemen de kurumadıkları için yavru pis battaniye kullanmasın diye penye battanıyenin evde yedek olması çok önemliymiş.

yok la valla şaka yapmıyodum algılayamadım :D
kızım ben bebek bakmaktan bihaberim ne poh yicem bilmiyom

geçen anlattım bilmiyom anlattıysam da bidaa anlatcam banane :)
hastane çantasına konacakları ayarlıyoruz annemle
onu koycaz bunu koycaz derken
ben çoraba gerek yok geç dedim
annem de nası çoraba gerek yok kış günü üşütcen mi çocuğu dedi
ay anneeeee heralde ayaklı tulumun üstüne çorap giydircek halimiz yok kıro gibi dedim
ah salak kızım dışına değil içine giydircez dedi :D

ezmeyiz kızanı merak etme :D

-rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ay anneeeee heralde ayaklı tulumun üstüne çorap giydircek halimiz yok kıro gibi dedim

-rgulu

:D:D:D Bi de havalı havalı "kıro gibi" demişin :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

-rgulu

Valla hayatım bende senden farksız değilim.. Hastane çantasını hazırlarken eşim çorap getirmiş. Bende dedim ya tulum ayaklı çoraba ne gerek var. Eşim sen iyimiisn kış günü bebekler nasıl üşür biliyormusun diyor.
Benim eşim eminim çoçuğu kat kat lahana gibi giydirir. Geçen bi tulum görmüş astronot tulum. İçi polar nasıl kalın varya alalımda gece yatarken giydiririz dedi. Yok artık dedim, evim bi sıcak anlatamam..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

anaaa ona emanet eden de kabahat şişircekse ne yapcam diyo töbe Yarabbim

:D sorma ya hhahahah ama sonra salaklığıma çok gülmüştüm :evet:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Valla hayatım bende senden farksız değilim.. Hastane çantasını hazırlarken eşim çorap getirmiş. Bende dedim ya tulum ayaklı çoraba ne gerek var. Eşim sen iyimiisn kış günü bebekler nasıl üşür biliyormusun diyor.
Benim eşim eminim çoçuğu kat kat lahana gibi giydirir. Geçen bi tulum görmüş astronot tulum. İçi polar nasıl kalın varya alalımda gece yatarken giydiririz dedi. Yok artık dedim, evim bi sıcak anlatamam..

Ama çorabı bilmiş bak :D
Erkek anaları bebekleriniz için külotlu çorap aldınız mı? Tulumların içine giydirmek için felan ben almadım da acaba üşür mü bacakları felan penye tulumların içinde?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

benim eşim de kimbilir nası giydirir
kendisinin poku donar da :)

Erkek anaları bebekleriniz için külotlu çorap aldınız mı? Tulumların içine giydirmek için felan ben almadım da acaba üşür mü bacakları felan penye tulumların içinde?

ben bi tane mavi aldım
bi tane krem ablam verdi

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar yattım yattım yeni bir problemle karşınızdayım :D benim bir 5-6 haftadır akıntım fazlaydı. hiç de doktora dimedim, normaldir diye. renksiz ve kokusuzdu çünkü. bir de iç çamaşırımın, günlük ped takmadığım zamanlarda, önünü hep nemli hissediyordum. ama ıslak değil, nemli sadece. onu da terlediğimden sanmıştım. 2 gündür iç çamaşırıma dikkat ediyorum. çünkü kitapta okudum, sızıntı oluyormuş, akıntı gibi kıvamlı değil, su gibi ve ıhlamur çayı renginde olurmuş. akıntı dediğim şey su gibin, ve yayıldığı alan hafif sarımsı :acep: amniyon sıvısı mı diye endişelenmeye başladım. hay aklıma ediyim ben, her hafta doktora gidiyorum insan akıntıdan hiç mi bahsetmez ya :sinir: sizce cumartesiyi bekliyim mi? yarın gideyim mi? suyumda da hiç sorun çıkmıyor kaç kontroldür. sızıntı olsa şimdiye suyum azalmazmıydı? yada mikrobik bir sıkıntı yaşamazmıydım?

buyrun burdan yakın :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Şekerleri birlikte yaptık ama o hep yaptıklarını şişirdi, gönülsüz gibi gelmişti o zaman da...
Kapı süsünün resmi yok ama çeker eklerim...Kafasında bişey planladı o kötü olmuş, başka bi şekil denemiş, figürleri filan hazır kesilmiş keçe almış.Ama ne renkler uyuyor ne desenler....Yuvarlak bi yastık gibi bişi dikmiş, içi çok dolu değil, üzerine bi çocuk, 3 ördek yapıştırmış...Kenarlarda uğur böcekleri filan...Ben yapsam cidden daha güzel yapardım, bi de güzel sanatlar mezunu diye güvendik, anlıyo bu işlerden diye.
Cidden de benim nikah şekerlerini ve gelinlik çiçeğimi çok güzel yapmıştı zamanında.

yaaaa benimde görümcem yapcak ama bilemiyorum tabe çok özenlidir biizmki
keşke sen yapsaydın balım yaaaa üsüldüm şimdi bakk kötümü olmuş ki??? isteksiz yapılan işten hayır gelmiyo bu 100 kere olan bişi değilikine var inceleyerek özenerek yapsa

Keşke ben yapsaydım...Sanırım vakit darlığından şişiriverdi.
O da pişman oldu söz verdiğine bence, kıllığına yapmamıştır da...

Artık beğenmedim demekte olmaz..
Boşver sıkma canını oda nazarlık olsun:)

Artık öyle olacak canım.Onu bırakıp başka alsan da ayıp olur.Hoş olmaz.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Hahahha :D Ben de elleyemediğim sarılamadığım heyvanı pek sevmem.
aynen d
n çok tatlı gri mavi göslü iran kedisi gördük petshopta çok taklıydı aşık oldum kediye 900tlmiş fiyatı eşimdekuş hastası ben bakamam elime alıp severken ölür o hayvan dedim gülüyo uzaktan sevcen yoğurmıycan hayvanı didi ben öle sevmiyom banane sarılmak istiyorum alsan nolurki dedim kediin geliyo dünyaya sev sev dur dedi

-rgulu
bi dkk :kahkaha: komedisin sen kızım yaa yerlerdeyim şu anda

aynen yaaaa donacak oğlan haberi yok

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ya bende onu soracaktım, külotlu çorap almadım. Normal çorap.. Eşim arabayı ısıtır hastanenin önüne getirir üşümez diye düşünüyorum..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay maşallah gene ne çok konuşmuşunuz yav, oku oku ozr yetiştim size :cokkomik:

Dünyam, geçmiş olsun babana tatlım, inşallah tez zamanda toparlar kendini. Dikkat edin üşütmesin hastaneden çıktıktan sonra...

Babuşum, ben birkaç kişiyle görüşmüştüm ama ben bebeğe bakması için değil, her gün gelip yemek, temizlik, ütü vs için istedim. Biri 600, biri 800 dolar dedi. Onları kafadan eledim. Acaip sinir oldum. Ben bile maaşımı dolara endeksli almıyorum, devlet verirse %2-3 o kadar artışım var. Dolar tavan yapacak ben de hanımlara para ödeyeceğim haaa... Peeeeeh dedim, sağolun anlaşamayız biz bu koşulla dedim. Bi tanesi emekli hemşire imiş, 2 kişiden referans aldım. Normalde bu ayın 15 ine başlayacaktı ama grip olmuş, ben de iyileş öyle gel görüşelim dedim beklemedeyim halen. O da 600 istedi.

Kullanmasan bozulur mu?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

-rgulu

e ben de almadım extra çorap çantaya :sok

yok almadım ben, ama alınacakmış herhalde di mi?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar yattım yattım yeni bir problemle karşınızdayım :D benim bir 5-6 haftadır akıntım fazlaydı. hiç de doktora dimedim, normaldir diye. renksiz ve kokusuzdu çünkü. bir de iç çamaşırımın, günlük ped takmadığım zamanlarda, önünü hep nemli hissediyordum. ama ıslak değil, nemli sadece. onu da terlediğimden sanmıştım. 2 gündür iç çamaşırıma dikkat ediyorum. çünkü kitapta okudum, sızıntı oluyormuş, akıntı gibi kıvamlı değil, su gibi ve ıhlamur çayı renginde olurmuş. akıntı dediğim şey su gibin, ve yayıldığı alan hafif sarımsı :acep: amniyon sıvısı mı diye endişelenmeye başladım. çünkü kitapta okumuştum, sızıntı oluyormuş, akıntı gibi kıvamlı değil, su gibi ve ıhlamur çayı renginde olurmuş. hay aklıma ediyim ben, her hafta doktora gidiyorum insan akıntıdan hiç mi bahsetmez ya :sinir: sizce cumartesiyi bekliyim mi? yarın gideyim mi? suyumda da hiç sorun çıkmıyor kaç kontroldür. sızıntı olsa şimdiye suyum azalmazmıydı? yada mikrobik bir sıkıntı yaşamazmıydım?

Canım bence yarın git derim. Önemli bişey yoktur ama aklına takılmasın..
Hem akıntı için test felan yaparlar, bide bol su iç..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar yattım yattım yeni bir problemle karşınızdayım :D benim bir 5-6 haftadır akıntım fazlaydı. hiç de doktora dimedim, normaldir diye. renksiz ve kokusuzdu çünkü. bir de iç çamaşırımın, günlük ped takmadığım zamanlarda, önünü hep nemli hissediyordum. ama ıslak değil, nemli sadece. onu da terlediğimden sanmıştım. 2 gündür iç çamaşırıma dikkat ediyorum. çünkü kitapta okudum, sızıntı oluyormuş, akıntı gibi kıvamlı değil, su gibi ve ıhlamur çayı renginde olurmuş. akıntı dediğim şey su gibin, ve yayıldığı alan hafif sarımsı :acep: amniyon sıvısı mı diye endişelenmeye başladım. çünkü kitapta okumuştum, sızıntı oluyormuş, akıntı gibi kıvamlı değil, su gibi ve ıhlamur çayı renginde olurmuş. hay aklıma ediyim ben, her hafta doktora gidiyorum insan akıntıdan hiç mi bahsetmez ya :sinir: sizce cumartesiyi bekliyim mi? yarın gideyim mi? suyumda da hiç sorun çıkmıyor kaç kontroldür. sızıntı olsa şimdiye suyum azalmazmıydı? yada mikrobik bir sıkıntı yaşamazmıydım?

Aynı sorun bende de var canım.Sürekli bi sızıntı gibi bişey.Bazen tuvaletten yeni çıktığımda bile pıt diye bir damla süzülüveriyor sanki çişimi kaçırmışım bir damla gibi.
Bu uzun zamandır böyle, doktoruma da söyledim, akıntının yanı sıra geliyor o suyundan sızıntı filan değil dedi. Aynı tarif ettiğin gibi.
Kaç kontroldür de suyumda bi sorun çıkmıyor hamdolsun…
Bir şey olduğunu sanmıyorum ama doktorunu bi telefonla arayıp sor istersen.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay maşallah gene ne çok konuşmuşunuz yav, oku oku ozr yetiştim size :cokkomik:

Dünyam, geçmiş olsun babana tatlım, inşallah tez zamanda toparlar kendini. Dikkat edin üşütmesin hastaneden çıktıktan sonra...

Babuşum, ben birkaç kişiyle görüşmüştüm ama ben bebeğe bakması için değil, her gün gelip yemek, temizlik, ütü vs için istedim. Biri 600, biri 800 dolar dedi. Onları kafadan eledim. Acaip sinir oldum. Ben bile maaşımı dolara endeksli almıyorum, devlet verirse %2-3 o kadar artışım var. Dolar tavan yapacak ben de hanımlara para ödeyeceğim haaa... Peeeeeh dedim, sağolun anlaşamayız biz bu koşulla dedim. Bi tanesi emekli hemşire imiş, 2 kişiden referans aldım. Normalde bu ayın 15 ine başlayacaktı ama grip olmuş, ben de iyileş öyle gel görüşelim dedim beklemedeyim halen. O da 600 istedi.

Kullanmasan bozulur mu?

600 YTL ise gayet normal..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar