Kİm 1 milyon ister yarışmasına başvurmuştum, kaç aydır ararlar diye bekliyordum. Sürekli gözüm telefonumda, aramadılarBu saatten sonra arasalarda gidemem
eşimle sürekli takip ediyoruz yarışmayı katılsaydın seni seyretmek daha zevkli olurdu balım
Kİm 1 milyon ister yarışmasına başvurmuştum, kaç aydır ararlar diye bekliyordum. Sürekli gözüm telefonumda, aramadılarBu saatten sonra arasalarda gidemem
aynen benimde her akşam neredeyse yapıyorum eşimde aksine sevmez geçen evde bitmiş markete gidip 2 kg almış bidaha istemeyim diye
Bende yiyorum, akşamalrı evde eşim sürekli film izlediği için patlatıyoruz. Geçen tuzunu fazla atmışım şiştim ya.. Artık tuzsuz yapıyorum oda keyif vermiyor.
bilmiyorum kızlar. kakaları sıvı oluyor ya ona da bulaşıyormuş sanırım.
hayatım:bişi olmaz canım ya hem artık doğsa ne olur ki? korkma bişi olmayacak bol bol sıvı tüket.
inşallah canım dediğin gibi olur
penye battaniyeyi hala anlamadım üstüne zıçsınlar diye mi alcaz?
Sabah vişneli popkek+eti cin+süt yedim.
Arada 1 madalina+1 bardak süt
Öğle koca 2 tabak nohut+1-2 kaşık pilav+1-2 kaşık çorba+yoğurt+2 dilim ekmek+turşu
Öğleden sonra 3 konya şekeri...
Ben eskiden bunları 2 günde yiyodum
Aslında daha az da olabilirdi canım ya...
İlk 5 ayı daha az tutabilseydim...10la filan kapatırmıyım acaba.
Evdeyken sürekli yemesem bari.
2 adet halleyi götürdüm. eheheheh allah'tan iki adet kalmış ha yoksa 10 lu paketi yerdim...
2 adet halleyi götürdüm. eheheheh allah'tan iki adet kalmış ha yoksa 10 lu paketi yerdim...
Daha ne azı olacaktı şeker!!! bu yediklerin benim normal zamanda yedigim seyler bide simdi gor nasıl yiyorum ehehehhys:
ys:
ys:
afiyet olsum dadlum......-gozluk
hah yok kamufle etsin diye hayatım..
Ben hastane için 2 battaniye aldım. Biri hastane çıkışının içinde olan, bide çok kalın polar bi battaniye hastaneden çıkarken saralım diye. Evde iki batteniye daha var ama onları götürmem hastaneye, idare ederiz inşalalh..
kız bulaşıyormuş kıyafet kadar da kolay kurumuyormuş sanırım. yedek olsun işte kış bebekleri sonuçta. bu kız öldürecek beni ya))
sağolll balummmmm.
eheheheheheh o da güzelmiş.
kocan kızdırmış seni anladım)) aman takma yaa offff. arada gelıyor onlarada işte napsınlar.
sıçtığı kıyafeti çıkartıp sadece battaniyeye mi sarcaz ee yedek tulum götürsek daha mantıklı deel mi
Evet kendisine biraz kılım
pazı kavurması yapmaya karar verdim evet. ehehehe çok da severim.
Doğru, evde en az 2 penye battaniye olması lazım.
Azocum sesin soluğun çıkmıyor, işlermi yoğun..
Yok kuşum ya bi yandan okudum sizi bi yandan İFFET'i izledim cumartesi kaçırmıştımBi de çok acıktım muşmula gibi oldum ondan sesim kesildi