2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bilmiyorum kızlar. kakaları sıvı oluyor ya ona da bulaşıyormuş sanırım.

hayatım: :( bişi olmaz canım ya hem artık doğsa ne olur ki? korkma bişi olmayacak bol bol sıvı tüket.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

aynen benimde her akşam neredeyse yapıyorum eşimde aksine sevmez geçen evde bitmiş markete gidip 2 kg almış bidaha istemeyim diye

Benim eşim de yemiyor hiç, ben koca kaseyi kendim yiyorum :D

Bende yiyorum, akşamalrı evde eşim sürekli film izlediği için patlatıyoruz. Geçen tuzunu fazla atmışım şiştim ya.. Artık tuzsuz yapıyorum oda keyif vermiyor.

Ben de yağsız tuzsuz sevmem…Makinalarla patlayanları sevmiyorum o yüzden.Hazır patlamışları da sevmiyorum, sıcak sıcak olacak :)
Patlatırken tuz koymuyorum ben o zaman ayarını bilemiyorum fazla oluyo. Patlattıktan sonra hafif tuzluyorum, boğmuyo ama güzel oluyo :D

Kİm 1 milyon ister yarışmasına başvurmuştum, kaç aydır ararlar diye bekliyordum. Sürekli gözüm telefonumda, aramadılar:( Bu saatten sonra arasalarda gidemem:(

Hemen dönmüyolar canım sanırım o tip yarışmalarda. Kardeşim de Acun zamanında,var mısın yok musuna başvurmuş.Aramamışlar aramamışlar, tam finallerde aramışlardı gidemedi.
Ön elemeleri de geçmişti halbuki :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sabah vişneli popkek+eti cin+süt yedim.
Arada 1 madalina+1 bardak süt
Öğle koca 2 tabak nohut+1-2 kaşık pilav+1-2 kaşık çorba+yoğurt+2 dilim ekmek+turşu
Öğleden sonra 3 konya şekeri...
Ben eskiden bunları 2 günde yiyodum :D:D

Aslında daha az da olabilirdi canım ya...
İlk 5 ayı daha az tutabilseydim...10la filan kapatırmıyım acaba.
Evdeyken sürekli yemesem bari.

Daha ne azı olacaktı şeker!!! bu yediklerin benim normal zamanda yedigim seyler bide simdi gor nasıl yiyorum ehehehh:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

2 adet halleyi götürdüm. eheheheh allah'tan iki adet kalmış ha yoksa 10 lu paketi yerdim...

afiyet olsum dadlum......-gozluk

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
inşallah canım dediğin gibi olur

penye battaniyeyi hala anlamadım üstüne zıçsınlar diye mi alcaz?

Ben hastane için 2 battaniye aldım. Biri hastane çıkışının içinde olan, bide çok kalın polar bi battaniye hastaneden çıkarken saralım diye. Evde iki batteniye daha var ama onları götürmem hastaneye, idare ederiz inşalalh..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
inşallah canım dediğin gibi olur

penye battaniyeyi hala anlamadım üstüne zıçsınlar diye mi alcaz?

kız bulaşıyormuş kıyafet kadar da kolay kurumuyormuş sanırım. yedek olsun işte kış bebekleri sonuçta. bu kız öldürecek beni ya :)))

Daha ne azı olacaktı şeker!!! bu yediklerin benim normal zamanda yedigim seyler bide simdi gor nasıl yiyorum ehehehh:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

afiyet olsum dadlum......-gozluk

sağolll balummmmm.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hahahah yok kamufle etsin diye hayatım..

kamufle mi heee anlamadım :D

Ben hastane için 2 battaniye aldım. Biri hastane çıkışının içinde olan, bide çok kalın polar bi battaniye hastaneden çıkarken saralım diye. Evde iki batteniye daha var ama onları götürmem hastaneye, idare ederiz inşalalh..

ben de 2 tane götürcem bi tanesi annemin yaptığı bi tanesi benim kendi bebeklik battaniyem Allah nasip ederse hastaneden ona sarıp çıkarcam ay çok duygusal ağlarım vallaha
:aglayan:

kız bulaşıyormuş kıyafet kadar da kolay kurumuyormuş sanırım. yedek olsun işte kış bebekleri sonuçta. bu kız öldürecek beni ya :)))

sağolll balummmmm.

sıçtığı kıyafeti çıkartıp sadece battaniyeye mi sarcaz ee yedek tulum götürsek daha mantıklı deel mi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sıçtığı kıyafeti çıkartıp sadece battaniyeye mi sarcaz ee yedek tulum götürsek daha mantıklı deel mi

ahahah şaka yapıyosun diye umuyorum. kızım bebeklerin kakası sıvı oluyor ya hani. he bunların ılk başlarda kaka yapınca üstü başı ve o sıra sardığın battaniye batıyor ya hani. çıkartıop yıkıyosun kıyafetleri hani. kıyafetler bol bol olduğu için yetiyor da ama battaniye az olunca yetmiyormuş işte. hemen de kurumadıkları için yavru pis battaniye kullanmasın diye penye battanıyenin evde yedek olması çok önemliymiş.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yok kuşum ya bi yandan okudum sizi bi yandan İFFET'i izledim cumartesi kaçırmıştım :D Bi de çok acıktım muşmula gibi oldum ondan sesim kesildi :D

Aman iyi olda.. Şöyle meyve felan yokmu atıştır, tansiyonun felan düşmesin..Bu arada senin büyük oğlan Kuzeyin gelişine alışıyormu acep:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar