2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyii yaptınn.. kart dedigin 1 dene olcak. kenarda durcak nakite hacet olmadıgı durumlarda kullancan:D ben kaban cizme gibi pahalı olabilcekler bide elektronik esyalar vs dısında hiç karta ilişmem. ama bu ara sırf internetten alabileyim diye bazı seyleri acıvericem kartı az kaldı:D cok güzel indirimler oluyo.

neyse ben cıkıyorum cnm. su temizlige baslayayım yarın kociş evde bişi yapamam. pazartesi salı da ev dolu :eek:ys:bide napcagımı bilseydim iyi olcaktı.

ay bide su forbestler var ya. japon pazarı gibi. orda serbet için bi bardak buldum. kücük ve sekilli pek güzel. ama üstüne süs takılamaz gibi. onu da inip yakından inceliyim yakın zamanda. öptüm siziii:utan::utan:
kendine ii bak cnm kolay gelsinnn ayrıntılara giremedim ben bi türlü :D
Ben geldimmmm, trençkotumuz geldi fırsatını bulsam resim çekicem de çok kalabalık bura :D

hoşgeldin azooo eee cumartesi millet akın akın sokakta burda don var az evvel kapı önün çıktım irkildim resmen:sok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kendine ii bak cnm kolay gelsinnn ayrıntılara giremedim ben bi türlü :D

hoşgeldin azooo eee cumartesi millet akın akın sokakta burda don var az evvel kapı önün çıktım irkildim resmen:sok

Burda yağmur var hoşuma gitti :D
Bugün hiç çalışasım yok ya nolcak bu halimiz Tubiş beee :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Burda yağmur var hoşuma gitti :D
Bugün hiç çalışasım yok ya nolcak bu halimiz Tubiş beee :(

burda kar yağıyo ama çok az don var resmen benimde hiç çalışasım yok cumartesileri işe gelmek öldürüyo beni valla bilemiyom azooo içler acısı bi halimiz olduğu kesin nerden bulabilirim acaba cumartesi pazar tatil bir işi? millet nasıl buluyo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ay resmen karnım kare oldu rezillik :D Biri birşey sorsa ayağa kalksam tam komedi :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
burda kar yağıyo ama çok az don var resmen benimde hiç çalışasım yok cumartesileri işe gelmek öldürüyo beni valla bilemiyom azooo içler acısı bi halimiz olduğu kesin nerden bulabilirim acaba cumartesi pazar tatil bir işi? millet nasıl buluyo

Ayyy kar mııııııı :evet: Ne güzel ya, ben doğururken de burda yağsa keşke :utan: Çok istiyorum...
Valla ben de cumartesileri tatili olan bi iş istiyorum :D Aslında çocuklu kadınlara bu hak tanınsa süper olur he..Şimdi zor yetiyorum bebekten sonra nolcam hiç bilmiyorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay resmen karnım kare oldu rezillik :D Biri birşey sorsa ayağa kalksam tam komedi :D
haha akşamda bana öle garip bişi oldu komşum gülüyo halime müşterilerin yanında yapma kuzey rahat dur evladım
Ayyy kar mııııııı :evet: Ne güzel ya, ben doğururken de burda yağsa keşke :utan: Çok istiyorum...
Valla ben de cumartesileri tatili olan bi iş istiyorum :D Aslında çocuklu kadınlara bu hak tanınsa süper olur he..Şimdi zor yetiyorum bebekten sonra nolcam hiç bilmiyorum.

öle lapa lapa değil köpük gibi incecik yağıyo ara ara
bencede öle bir hak tanınsa keşke nerdee? keşke öğretmen olsaydınm her fırsatta tatil yazın tatil hafta osnu tatil bayram seyran tatil valla sorumluluğu fazla ama rahatıda bi okadar fazla yane kafama tüküreyim zamanında çalışmadığıma bin pişmanım :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaaaa bosalmıss topikk.. az soluklanmaya geldiydim bende.. temizlik namına bişi yapmasamda bebemin nevresimlerini ütüleyip yerine yerlestirdim.. dolabıma ayar cekiyodum ki makine durdu. geldim camasırları astım. annem aradı. kardesimle savasıyo resmen hangisi cocuk bilemedim. basket kursuna gitmek istemiyomus. kac haftadır kaytarıyo. kadın da haklı. 7/24 pc basında. kapı dısarı cıkmıyo cocuk. evden okula okuldan eve. dersler de o bicim. napmak nasıl davranmak lazım bilemedim. bak diyorum sabiha paktına 30 günde cocugun hareketleri degişmeye baslarr diyo sen bagırma o bagırınca diyorum. müge anlı izlemek yerine ac izle diyorum. geceleri hiperaktiviteyle ilgili program varmıs onu izliyomus. pc basında pturmasının hiperaktiviteyle ne alakası var. bu bildigin ergen hareketleri yani. dr hiperaktivte dedi ama odaklanma sorunu için falan dedi. ama anlatamıyorum kendimi. hadi cocuga anlatamıyorum anneme de anlatamıyorum. nereye gideyim benn:eek:ys::eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay evet evde olsam biter vakit..Ama işyerimde otur otur totom büyüdü ya, iyice hantallaştım.

yok kızz artık izne cıktıgında yapamazsın.. bebek dogunca gecer ancak vakit:D bakma sen bende fil yavrusu gibi oldum. oturdugum yerden zor kalkıyom:D içimden de gelmiyo hep uykum var cünkü. agırlasıyoruz artık. kızım sende cıkamadın bi izne internet cafe de dogurcann 1 hafta daha 2 hafta daha derken:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyyhhhh bunalımlardayım gün bitmiyor :(
bitmiyorrr uffffffffffffffff
Ay evet evde olsam biter vakit..Ama işyerimde otur otur totom büyüdü ya, iyice hantallaştım.
aynen azooo öğlen süpürge açtım annem yoktu bugün babanneme gitti o bile bir hareket kazandırdı bana
kızlar ordamısınız?

burdayız bebeem

dışarda kar yağıyor hava soğuk ama engel tanımam boyalarımızı yaptırdık eksiklerimizi aldık geldim:)

gözün aydın cnm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok kızz artık izne cıktıgında yapamazsın.. bebek dogunca gecer ancak vakit:D bakma sen bende fil yavrusu gibi oldum. oturdugum yerden zor kalkıyom:D içimden de gelmiyo hep uykum var cünkü. agırlasıyoruz artık. kızım sende cıkamadın bi izne internet cafe de dogurcann 1 hafta daha 2 hafta daha derken:cokkomik:

Ya sorma :D Bi de izne de ayrılmıcam tamamen ayrılcam yani aslında beni buraya bağlayan birşey yok ama duruyoz işte :D Haftaya da çalışır bırakırım artık.Zaten kukumdan her sabah çatur çutur sesler geliyor, korkuyom bende :D

dışarda kar yağıyor hava soğuk ama engel tanımam boyalarımızı yaptırdık eksiklerimizi aldık geldim:)

Ohhh ne güzel ben de kar istiyom yaaaa :(
Ne güzel temiz havayı aldın geldin laylam, şimdide demle bi çay ohhh kara karşı iç :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar