2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ya sorma :D Bi de izne de ayrılmıcam tamamen ayrılcam yani aslında beni buraya bağlayan birşey yok ama duruyoz işte :D Haftaya da çalışır bırakırım artık.Zaten kukumdan her sabah çatur çutur sesler geliyor, korkuyom bende :D

Ohhh ne güzel ben de kar istiyom yaaaa :(
Ne güzel temiz havayı aldın geldin laylam, şimdide demle bi çay ohhh kara karşı iç :D
yalnız çay içememki sizde gelin kurabiyemde var yada franbuazlı pasta alırım oturup yiyelim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya sorma :D Bi de izne de ayrılmıcam tamamen ayrılcam yani aslında beni buraya bağlayan birşey yok ama duruyoz işte :D Haftaya da çalışır bırakırım artık.Zaten kukumdan her sabah çatur çutur sesler geliyor, korkuyom bende :D

Ohhh ne güzel ben de kar istiyom yaaaa :(
Ne güzel temiz havayı aldın geldin laylam, şimdide demle bi çay ohhh kara karşı iç :D
az kaldı senin dayan balım ben daha 6 hafta çalışcam

benden size izin yalancı hasta olup eve gidin yatın uyuyun sıcak sıcak

yaaaa bugün hastayız dinleniriz yarın gelmediğimiz günü yada saati telafi etmek için geliriz bizde böle bacımmm :D
Benim patron bugün ya 4te ya 5te gelir..Dua ediyom 4te gelsin diye :D Tuğba'nın işi daha zor ya 7ye kadar beklicek :(
ahhh kuzum benim kaderim bu allahtan evim yakın dşünsene bide istanbulun trafiğine kaldığımı kabus akşam 10 olur eve gidene kadarr

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yaa söz yüzügümü kaybettim. :( zaten kocişinkini de kaybettim. eve geldi ilk tasındıgımızda sonra bulamadım. bi benimki ortadaydıı nedense kıyamadıydım bozmaya. üst kata hırsız girince evdeki 3_5 seyi toplayıp kaynanamın kasasına götürdüm. onu belki bozarım diye evde bıraktım. arada takyodum bide cok ince diye. heryeri aradımm yok. cok moralim bozuldu ya. koyabilcegim heryere baktım yok:iyyyy:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaa söz yüzügümü kaybettim. :( zaten kocişinkini de kaybettim. eve geldi ilk tasındıgımızda sonra bulamadım. bi benimki ortadaydıı nedense kıyamadıydım bozmaya. üst kata hırsız girince evdeki 3_5 seyi toplayıp kaynanamın kasasına götürdüm. onu belki bozarım diye evde bıraktım. arada takyodum bide cok ince diye. heryeri aradımm yok. cok moralim bozuldu ya. koyabilcegim heryere baktım yok:iyyyy:

Deme ya :( Ama evde kaybetmişsindir dimi? Evde ise elbet çıkar biyerin altına kaçmıştır, koltuk arasına sıkışmıştır felan.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Deme ya :( Ama evde kaybetmişsindir dimi? Evde ise elbet çıkar biyerin altına kaçmıştır, koltuk arasına sıkışmıştır felan.

hiçbişii hatırlamıyorumm. bu beynim öldürcek beni zati. bi ara cüzdandaydı bozuk para kısmında. sonra taktım sanırım. ama nereye soktum ki? esim sorsa rezil oldum yani. 2 yüzük te kaybedilir mi:eek:ys: bi daha bakayım su dolaba . allah ım kendimi dövesim varr:sinir::sinir::sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende kocamın yüzüğünü naptımı bilmiyorum evde yatır var sanırım evlenirken tasarım bi yüzük yaptırmıştık izmirde bi yere deli paraya onuda sen abdest alırken koy bi yere bende ortada kalmasın die alıp bi yere koydum ama 2 yıldır bulamıyorum ya camdan silkeledim yada ne bilim yok yane heyeri boşalltım yok sonra gidip bi tane daha yaptırdık aynı yüzükten şimdi parmağından çıkarmıyo korkudan

inşallah bi yerden çıkar ecrinim :lilav:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende kocamın yüzüğünü naptımı bilmiyorum evde yatır var sanırım evlenirken tasarım bi yüzük yaptırmıştık izmirde bi yere deli paraya onuda sen abdest alırken koy bi yere bende ortada kalmasın die alıp bi yere koydum ama 2 yıldır bulamıyorum ya camdan silkeledim yada ne bilim yok yane heyeri boşalltım yok sonra gidip bi tane daha yaptırdık aynı yüzükten şimdi parmağından çıkarmıyo korkudan

inşallah bi yerden çıkar ecrinim :lilav:

ayy kocamınkinden umuduu coktan kestim.. ev yerlesirken o karısıklıkta attım falan heralde. benimkinin de kaybolması ilginc. aklıma hemen kötü seyler geliyo. bu ucuz bi yüzük işte maneviyattan üzülüyo insan da eve girip cıkan biri mi götürdü diyo insan. allah korusun.. cok moralim bozuldu valla. neyse caktırmadan aramaya devam. cıkayım benn hadi öpt sizii.. gelemessemm iyi tatiller herkesee:utan::utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy kocamınkinden umuduu coktan kestim.. ev yerlesirken o karısıklıkta attım falan heralde. benimkinin de kaybolması ilginc. aklıma hemen kötü seyler geliyo. bu ucuz bi yüzük işte maneviyattan üzülüyo insan da eve girip cıkan biri mi götürdü diyo insan. allah korusun.. cok moralim bozuldu valla. neyse caktırmadan aramaya devam. cıkayım benn hadi öpt sizii.. gelemessemm iyi tatiller herkesee:utan::utan:

Sağol tatlım sana da iyi haftasonları, inşallah bulursun...
Kendine dikkat et

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
allah korusun çıkar bi yerden inşallah bitanem ben kaç defada toplu para kaybettim bi 300tl bi 800tl yok onun için diyorumya evde yatırmı var aceba dieee koyduğum yerde yok kafayı bozcam
Sağol tatlım sana da iyi haftasonları, inşallah bulursun...
Kendine dikkat et

arkadaş ne zaman wc ye niyetlensem dolu oluyor giren 20 dk çıkmıyor içerisi fenadır die giremiyorumda altıma etcem :eek:ys:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ben bugün çok iş yaptım çokta yoruldum...ben artık gider:)
p.tesi görüşürüz artık....p.tesi kontrolüm var gerçi sabahtan girebilirmiyim bilmiyorum..herkese iyi haftasonlarııııı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar